cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Deda Mraz 2016 - Dočekajmo zajedno 2017. !

clock-img

25.12.2016, 15:55

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Ja izbacujem veceras jednu slicicu,jedva smo se navatali u onoj guzvi!
A veliku vecinu ne poznajem!

clock-img

25.12.2016, 16:57

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Devojke, bilo nam je jako lepo user posted image ove godine je bila manja gužva ali ja opet nisam sve pohvatala. Izvinjavam se svima kojima se nisam javila, mi smo bili sa prijateljima tako da sam uglavnom gledala da li je njima ok. Jedva sam izdržala, slomila me prehlada user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

26.12.2016, 09:26

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Pa devojkee gde su slikice?? user posted image

clock-img

26.12.2016, 10:09

clock-img

mama krava

pencil-img

2383

Stvarno je bilo mnogo lepo! Moji klinci su se oduševili! Bravo za organizaciju. Baš je bilo dosta dece i svi su zvrndali okolo! Pozdrav za organizatore! user posted image user posted image user posted image user posted image

Imam ja sličica, ali nemam kad da ih pokačim user posted image ...

Potrudiću se večerasuser posted image

< Poruku je uredio mama krava -- 26.12.2016 10:20:24 >

clock-img

26.12.2016, 13:19

clock-img

sonyasha

pencil-img

2122

Nama je bilo baš super, druženje, igrancija i deka, naravno i superiška lino paketić!
Samo iduće godine da probamo da pravimo bedževe da bi se bolje prepoznavale! user posted image narafski nije problem ni da se ja angažujem oko toga!
Evo i nekih slikica user posted image
Sličice:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

clock-img

26.12.2016, 13:26

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Sony, bedževi postoje, videćemo sa Dunjom gde su.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

26.12.2016, 13:28

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Ja sam se iskidala od smeha kada je Deda Mraz tražio od dece da ustanu i da ponavljaju za njim obećanje roditeljima kako će biti dobri user posted image moje dete koje jedva usta otvara jer ko zna šta će tu da obeća, bolje da ne izgovori user posted image

clock-img

26.12.2016, 14:21

clock-img

sonyasha

pencil-img

2122

Hihihihi, baš smo se zezali sinoć kaže mm Vojinu "da znaš da sam te snimio, snimio sam kako ništa nisi hteo da obećaš" user posted image narafski i V je ćutao i gledao u mene ali uredno je ustao i okrenuo se user posted image
Super što postoje bedževi, ja znam "stare" forumske drugarice ali "nove" nisam prepoznala pa je greota.user posted image

clock-img

26.12.2016, 15:15

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Vidi se da vam je bilo lepo user posted image

clock-img

26.12.2016, 15:33

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Ja cuvam jos uvek svoj bedz. user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

26.12.2016, 15:56

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

sony ja sam prepoznah muza od Les user posted image
bitno da vam je bilo fino

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

26.12.2016, 17:20

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Ja cuvam jos uvek svoj bedz. user posted image

Imam i ja moj od pre par godinica user posted image

clock-img

26.12.2016, 20:45

clock-img

marketing RR

pencil-img

5064

Pa svako je uzeo svoj bedž još onomad kada smo pravili, kod mene ima par praznih bez imena :)

IZVORNA PORUKA: Ana RR

clock-img

26.12.2016, 21:48

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Bravo za Bg! Super ste! user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

26.12.2016, 21:55

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

IZVORNA PORUKA: marketing RR

Pa svako je uzeo svoj bedž još onomad kada smo pravili, kod mene ima par praznih bez imena :)

IZVORNA PORUKA: Ana RR

E pa da, i moj je verovatno negde, zaboravila sam.

clock-img

26.12.2016, 22:05

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

user posted image mame. Vidi se da vam je bilo lepo user posted image

clock-img

27.12.2016, 00:39

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

I mi smo se super proveliuser posted image
Pita Vuk, mama a zasto DM voli toliko Linouser posted image
Uros je samo ganjao sisu i cim ga neko pogleda odma faca za plakanje, strasno...
Eee a meni bi smesno, DM prvo prozvao Kostu pa Urosa i Vuk se spremio da i on primi paketic kad ono DM proziva drugu decu a on u cudu. Reko Vuce jesi li siguran da si bio dobar, znas da deka sve vidi. Kaze on, mama ima jos nadeuser posted image
Sve pohvale za organizacijuuser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

27.12.2016, 08:34

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

user posted image

clock-img

27.12.2016, 15:01

clock-img

Rosita

pencil-img

7285

Devojke, bas ste lepe i vesele. Novosadjanke se uvek dobro organizuju i prave zajednicke mama fotke user posted image . Nisam sa rr u toku i zao mi je zbog toga, ali bice prilike. Mi na zalost ne bismo zbog boginja tako da moj D ni u jednoj varijanti nije isao kod Deke, ostaje nam ona glavna fora da ce Deka doci nocu i ostaviti poklon ispod jelkeuser posted image . Sve vas ljubim i pozdravljam puno, drage RR-rajke.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

clock-img

27.12.2016, 18:10

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

Divne steuser posted image
Druzimo se sledece godine nadam seuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

27.12.2016, 18:14

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

IZVORNA PORUKA: Rosita

Devojke, bas ste lepe i vesele. Novosadjanke se uvek dobro organizuju i prave zajednicke mama fotke user posted image . Nisam sa rr u toku i zao mi je zbog toga, ali bice prilike. Mi na zalost ne bismo zbog boginja tako da moj D ni u jednoj varijanti nije isao kod Deke, ostaje nam ona glavna fora da ce Deka doci nocu i ostaviti poklon ispod jelkeuser posted image . Sve vas ljubim i pozdravljam puno, drage RR-rajke.

E bas htedoh da napisem nigde jedna grupna sa mamama.

clock-img

28.12.2016, 10:59

clock-img

sonyasha

pencil-img

2122

Super je bila fotka pre 4 godine gde su bile sve mame sa decom baš za Ng. Ta nam je čak izašla u nekom časopisu.user posted image
Dogodine, Bože zdravlje da probamo to da organizujemo i bedževe.user posted image

clock-img

28.12.2016, 15:11

clock-img

mama krava

pencil-img

2383

Ja još ne stižem da pokačim slike, mada ima par slika dečice i DM...

ja sam se samo pozdravila sa ženicama koje sam prepoznala...Dunja, Ana RR i Lesica... ostale ne poznajem, a realno sam trčkala za decom user posted image

clock-img

02.01.2017, 18:49

clock-img

mama krava

pencil-img

2383

clock-img

02.01.2017, 18:54

clock-img

mama krava

pencil-img

2383