Veče
Ja najzad u krevetu! Umorna sam kao pas!ustala u 7,pa otišla sa L za Suboticu, sve smo završile,sredile,kupile,platile I još se vratile kući na vreme za vrtić.
Malo se nerviram, zamislite da je H popila nešto manje od 1dl Imuno sirupa to je njen sirup,za njen uzrast,nema nekog leka u sastavu već su vitamini,cink,biljni ekstrakti, i sorbitol,manitol... Nisam je gledala minut,kuvala sam paradajz i kad se okrenem imam šta da vidim,mala popila pola sirupa! Pitam mm,pa da je vodimo na hitnu?i onda smo se složili da po sastavu sirupa nema šta da joj naškodi,možda dobije proliv od zaslađivača i nije joj zasad ništa,podrignula je nekoliko puta na sirup i traži vodu da pije.
Mish,uh, već 34 nedelje!! Spremaj stvari,spremaj torbu,samo da proslaviš ćerki rođendan i da se porodiš
Ja nisam nešto pripremala L za bebu, rekla sam joj da je u stomaku, da ću otići u bolnicu da je rodim i biću tamo nekoliko dana a ona će biti kući sa tatom. I meni je bilo teško i da pomislim da ću biti bez nje nekoliko dana ali gledala sam na to kao sjajnu priliku da mm pokaže kako ke dobar i snalažljiv tata i da može da preuzme obaveze oko nje. I dokazao je L je bila u porodilištu svaki dan. taj dan kad sam se porodila, došla je dan,sa mm,bila je jako uplašena,nije htela ni da mi priđe,ni da pogleda bebu,mogla sam da je zagrlim i poljubim tek kad je mm uzeo bebu. E tu mi nije bilo svejedno, baš sam se zabrinula. Međutim,sledeći dan je došla sa svekrvom, skroz drugo dete! Oslobodila se,mazila bebu,legla samnom u krevet..
I nikad više nije bilo problema sa njom. Jako voli H. Stalno ju je mazila,ljubila. E da,prvih nekoliko nedelja, recimo 2-3, je kad se H budila noću da sisa,budila se i L,plačući,ali se navikla i vratila na staro, ma ono da ni top ne može da je probudi! Da zaključim, prihvatila je super,bez problema!
Ana,drži se,nekoliko nedelja i proći će. Imaš neke cake protiv mučnina,tj za ublažavanje, probaj pa da vidiš šta će ti pomoći.meni je pomagala kamilica,svež vazduh, ako jedem odmah čim otvorim oči,nekoliko keksića...
Yelly, ti još radiš? Beži ženo na bolovanje kad već možeš!ja sam svaki put odmah nakon pozitivnog testa otišla na trudničko!