Jutro
Opet sam super spavala,ne znam šta mi je
IZVORNA PORUKA: yelly
Ja gledam kako cu uopste da se naviknem da sam stalno kuci sa mislima, mnogo mi je to tesko, nadam se da ce se to poboljsati u nekom trenu...jos me drzi da idem da radim...
Yelly i ja sam tako u prvoj trudnoći, nedostajao mi je posao i ta svakodnevna rutina i dešavanja. Ali prošlo me
Treba sebi napraviti novu rutinu,naći zanimacije! Sama si i imaš svo vreme ovog sveta samo za sebe(i to u sledećih nekoliko godina nećeš imati) pa iskoristi to!Ja sam tad počela da šijem,jako puno stvari sam sašila, za sebe trudničke stvari,svečane haljine za sestru,džakove za spavanje za bebu, pa igračke za bebu, jastučnice i slično. Puno sam kuvala,isprobavala nove recepte,družila se sa drugaricama jer sam napokon imala puno slobodnog vremena! Sad imaš priliku da budeš kući i uživaš,a radićeš ceo život
tj do pemzije
Ana, ovi moji dr ne govore na double-u pol,i sa L i sa ovom su videli u 17ned.
Juče smo rekli kumovima da će izgleda biti dečak. Svi se oduševljavaju kad čuju da je dečak
jedino L baš nije,kaže bata će biti Helenin, njoj ne treba
Ona je tražila devojčicu! I još mi juče kaže: "Mama,pa kako ćeš ti kad nas bude troje,nećeš znati kod koga da trčiš. Moraćeš da kupaš bebu,kupaš Helenu, kupaš mene. Kako ćeš to sve sa rukama?"