Veče
Gde ste? Ja došla da podnesem izveštaj prvo i najvažnije,danas odradila triple, odnela rezultate genetičarki,sve je odlično,sve je super,beba je odlična (naravno da sam ja to znala i bez nje). Dok sam čekala rezultate, prošetala sam se i kupovala,naravno.
Posvađala sam se sa sestrom danas. Duri se od juče. I danas je došla kod mene,uđe,ne pozdravi me. Neće da priča samnom. Pa majku mu,ne možeš doći u moju kuću pa da me ne pozdraviš i ne pričaš samnom. I naravno da sam se izvikala na nju,pumpa mi je skočila u sekundi Ona je u glavi stvorila neki film,kako smo se brat i ja urotili protiv nje, i kako se mi foliram zbog nasledstva i zbog para. Rekla sam joj da nije normalna dok je izlazila,dalje nisam htela da se dernjam,da me ne čuju komšije. Baš sam ljuta sad na nju. Ponaša se kao razmaženo derište, kao da ima 13 godina a ne 30. Uvredila se što sam ja,kad je prebacivala bratu kako je sebična i samoživa stoka,umesto da sam stala na njenu stranu ja rekla da ućuti... Ali da vam pričam od početka do kraja njihov odnos,ispisala bih 2 stranice...
Nešto sam razmišljala kad sam danas i ja imala krv iz nosa,nama je sad sluzokoža mnogo prokrvljenija, otud zapušen nos,a verovatno otud i krv iz nosa,jel''da?
Sutra sam najzad kući. Kuvam,spremam,čistim,vodim devojčice u šetnju i vrtić,2 dana nisam bila sa njima.
U nedelju imamo goste, a osim toga,biće i kirbaj u selu,pa bi trebalo praviti kolače,i to u subotu. Voda mi ide na usta kad pomislim na moje karamelice i rafaelo sve su mi blaže mučnine,Bogu hvala,bilo je i vreme,i sad sve više mislim na hranu
Odoh,laku noć drage!
< Poruku je uredio Mariya -- 8.9.2016 23:51:25 >