Dan
Doroty, stavi ih na ignore
Degu,moja L je takva,dobro,divno dete,bila je beba za poželeti,a dobila sam suštu suprotnost u H. Tako i sve moje drugarice i poznanice. Valjda to tako mora da bude, jedno dobro i jedno loše dete
L smo otpratili do vrtića, supa se kuva, sad H i ja odmaramo malo. Nije ni čudo što sam juče imala one bolove,pa nisam sela 10 minuta, a od rođendana se raspadam, stalno sam na nogama! A muža nemam već 10ako dana i neće ga biti još toliko. A i kad dođe kući okupa se i legne. Sreća pa hoće da se igra sa devojčicama, baš se vidi na njemu da mu nedostaju. E da,juče je pekao paprike, danas će da pravi ajvar. Kaže on, rado bi se menjao samnom da bude malo kući a ja da radim
Nena ja sam trudna 3put,trudnoće vodim u DZ i nikad nisam radila torch. Ne znam ni zašto se radi? Inače privatno radim samo ono što moram,(double, triple, ekspertni) zato što u Topoli isti dr rade u Dz i privatno. Ja imam zdravstveno osiguranje za koje mi skidaju dosta novca sa plate,pa ne pada mi napamet da još i plaćam privatno preglede. Plus što verujem svom dr iz Dz, ali dobro,kod nas u Topoli je to drugačije,on zna svaku svoju trudnicu,ne kao u Bg, dr nema pojma ko si kad mu dođeš na pregled