cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Koliko često perete veš?

clock-img

18.06.2016, 13:24

clock-img

superm

pencil-img

3244

Takoreći stalno, non stopuser posted image user posted image

3 je moj srećan broj!!!

clock-img

18.06.2016, 13:41

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Ja perem svaki dan nekad i po dve,tri masine na dan.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

18.06.2016, 13:42

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Minimum jednu dnevno! Moja mašina je od 10kg, bude puna, a nekad moram i dvije da uključim user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

18.06.2016, 13:52

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Gotovo svako vece, ali jednom dnevno, guzu presvlacim dva tri puta u toku dana, jer je uvek znojav, ali sve se postize. ima stvari koje ne odvajam, ali njegove stvarcice kuvam, tako da cela masina bude puna njegovih stvarcica.
Mala nam je i korpa za ves, pa onda...

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

clock-img

18.06.2016, 14:22

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Uglavnom 5-6 mašina sedmično user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

18.06.2016, 14:55

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Nekad imam prljavog vresa par dana za redom , onda recimo dva dana ne perem a za to vreme peglam jer se uvek nagomila user posted image

clock-img

18.06.2016, 16:05

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

IZVORNA PORUKA: Mala Elena

Nekad imam prljavog vresa par dana za redom , onda recimo dva dana ne perem a za to vreme peglam jer se uvek nagomila user posted image

Isto. Ima dana kad ne uključim mašinu, a ima dana kad uključim dva put dnevno.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

clock-img

02.07.2016, 16:18

clock-img

Khaleesi

pencil-img

4055

Ima dana kada dva puta perem, ali kvaka je da se ovaj prvi osusi :D koristimo pamucne pelene pa ima vesa za svaki dan

clock-img

02.07.2016, 16:20

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

Skoro svaki dan, sad kad je toplo bude i 2 masine vesa, ves ukljucujem kad se prethodni osusi jer nemam gde da sirim dok jedna tura ne bude suva.

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

02.07.2016, 16:22

clock-img

Khaleesi

pencil-img

4055

ja sam ovim mojim tempom zimus imala puno problema, nije se susio ves po tri dana a ja svaki dan tonu vesda...

clock-img

02.07.2016, 17:08

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24772

Nekad svaki dan(noc), a nekad ne po dva, tri dana. Zavisi koliko sin uprlja :)

clock-img

02.07.2016, 17:17

clock-img

Khaleesi

pencil-img

4055

Danas sam i rucno neke stvari proprala...user posted image ono sto nema ni jednu kategorijuuser posted image

clock-img

31.10.2016, 08:43

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Posto masinu palim samo nocu, svaku noc. Retko koju preskocim.

clock-img

31.10.2016, 09:38

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

Juce 2 masine, jutros vec jedna radi, cim se ovo osusi odmah ide sledeca tura. Poludecu vise o vesa, samo sirim i slazem ves

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

31.10.2016, 09:51

clock-img

Animsaj9

pencil-img

2911

jednom nedeljno jednu masinu belog i jednu sarenog i ako se skupi od D

clock-img

31.10.2016, 10:05

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

jedan ves na zici, druga tura u masini, ceka start.. a korpa i dalje puna user posted image

clock-img

31.10.2016, 10:08

clock-img

MasnaMasnica

pencil-img

1639

Skoro svaki dan.

...kada slome me, ja samo osmeh nabacim :D ...

clock-img

31.10.2016, 10:10

clock-img

Khaleesi

pencil-img

4055

Ja sam sinoc preskocila pa je masina uzela slobodnouser posted image

clock-img

31.10.2016, 10:54

clock-img

suzi kju

pencil-img

6502

Noću uvek palim otkuvavanje, mada kad se setim da spremim i u boji uključim i to. Uglavnom svaki dan po nešto. Mada desi se da preskočim po dan dva nekad.

clock-img

31.10.2016, 11:25

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24772

IZVORNA PORUKA: suzi kju

Noću uvek palim otkuvavanje, mada kad se setim da spremim i u boji uključim i to. Uglavnom svaki dan po nešto. Mada desi se da preskočim po dan dva nekad.

Suzi, i ja isto ovako, identicno :)

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

31.10.2016, 17:05

clock-img

branki*

pencil-img

20828

mnogo cesce kad imam decu,nego dok nisam imala.sad otprilike svaki drugi dan,tj svaku drugu noc.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

31.10.2016, 18:28

clock-img

mamica 91

pencil-img

464

IZVORNA PORUKA: mamica 91

U proseku dnevno 3 masine nekad vise, retko manje (osim ako je bas veliki svetac), tj. radi najmanje 8 sati devno (puno radno veme user posted image ) otprilike ovako..
Jedna decijeg belog to na 95, jedna "naseg" belog (na smenu jedan dan peskiri jedan posteljine jedan krpe, stolnjaci) isto 95 i uvek bar jedna, dve sarenog ili decijeg ili naseg na 40-60.. jastuke i deke perem jednom u 10 ak dana tako isto i prekrivace sa garniture u dnevnom...s tim da je jedan krevet samo za V tu niko ne seda i taj prekrivac perem posebno i svaki dan stavim cist peskir na kom lezi...

I decije nikad nista ne perem s nasim...

Isto samo ne perem deciji beli svaki dan, nema vise bljuckanja, ali umesto te masine belog sad palim sareni, uvek su napolju i sad ima blata A oni od toga kuvaju deca rucak i budu uvek kao prasici.
Majko moja sta ce tek da bude kad se rodi trece, moracu jos jednu masinu da kupim, stvarno joj se divim da jos radi. A kukamo kako "nikad nemamo sta da obucemo" user posted image

clock-img

31.10.2016, 23:27

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Svaki dan, mimimum jednu mašinu. Imam mašinu od 1kg. Kad sam imala od 6kg radile su obavezno dvije dnevno.

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

31.10.2016, 23:56

clock-img

Mariya

pencil-img

4489

Stvari od devojčica perem svaka 4 dana,za toliko se skupi da napunim mašinu. Ostalo kako se skupi. Jednom nedeljno tamni veš, beli na iskuvavanje, beli veš na 40... Znači 3-4-5 puta nedeljno.

clock-img

02.02.2019, 17:30

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Pisale smo negde u temi...ali ne mogu da nadjem u kojoj temi...

Zanima me gel prasak za ves. Onaj u kapsulama .
Da li vi koje ga koristite stavljate omeksivac ili on u sebi ima i omeksivac? Imam ariel i on u sebi ima 3 boje. Zelenu, plavu i belu. Ne znam da l ima omeksivac u sebi. Mada ja nancesce sa tim deterdzentom perem belo. Al budu mi peskiri malo grublji samo sa njim. Mm tvrdi da ima u sebi omeksivac