IZVORNA PORUKA: viking
Mislim da je prava ravnopravnost u mogućnosti da se zajednički i ravnopravno odlučuje o svemu, nije toliko bitno ko ide u prodavnicu i ko više zarađuje. Ja hoću da moj glas i mišljenje vredi isto koliko i njegov, i to sam postigla.
Baš mi je drago da ovo mogu da potvrdim za sebe
To se onako, podrazumijevalo, dok smo bili u vezi bila sam jako samostalna i davala mu do znanja da nisam osoba koju će neko krojiti po svojim mjerama.
Takođe sam i tada imala svoj auto a i radila sam,izlazila i bez njega i eto izdržali smo u vezi 8 godina i braka 5. godina.
To što sada ne radim,to je u neku ruku i moj izbor,mislim da mnogo više pridonosim za svoju obitelj na ovaj način jer bavim se raznim stvarima oko kuće,dvorišta,u vrtu itd. a što je najvažnije sretna sam i ispunjena,nije mi to teret.
Ruku na srce,znala sam za koga se udajem,nije bilo nikakvih iznenađenja tako da se mnogo i ne žalim na te kućanske poslove što je i fizički nemoguće jer dođe na produženi vikend kući jednom mjesečno,ali opet bilo mi je jako krivo kad sam shvatila da ću oko bebe sama,nekako mi žao da on bude isključen,pa ionako ne viđa dijete često,osjećala sam se malo usamljeno
Uglavnom ja sam zadovoljna pa zvalo se to ravnopravnost ili ne