IZVORNA PORUKA: almoni
Dobila sam na poklon onu spirali za krevetac, ali mislim da se moze postaviti i na rucku za nosenje korpe, pa to da zanima bebu dok ja popijem kafu. To je sve neka moja teorija, nemam pojma kako ce izgledati zivot sa bebom u praksi. Ja imam veoma optimisticke planove :D iskusne mame sigurno se smeju.
Almoni, baš tako
Ne možeš znati unapred kakva će beba biti. Ja sam imala obe verzije, i onu koju je zanimala vrteška i igračke i sve sam mogla da uradim od nje, a i onu koju nije interesovalo ništa osim mame
Slažem se sa Jess, pošto ćeš imati zimsku bebu, korpa je sjajna stvar za nju, topla je i ušuškana, ne moraš da brineš da li joj je hladno. I da, biće joj lepo dok ne počne da se diže u sedeći položaj, posle toga će u korpu samo kad spava. I odlična stvar je baš za to, kad idete negde u goste, beba može da spava u njima. Za ovu našu korpu inače mogu da se dokupe kaiševi kojima korpa može da se veže u auto pa da se u njoj prevozi beba, ne moraš da je prebacuješ u sedište ili jaje. Ne znam da li to ima sa novijim kolicima.
Moja kolica su izvozala dvoje dece, i treće će, osim nekoliko ogrebotina na metalnim delovima perfektna su, boja im je i dalje kao kad su bila nova, kao da sam ih sad iznela iz radnje, neverovatno, mogu da kažem da su vredela svaku paru koju smo dali za njih. Verovatno ću ih posle treće bebe proslediti sestri.