cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Šta smo danas pravile - 8. deo

clock-img

15.04.2017, 00:13

clock-img

Mariya

pencil-img

4489

Supa od povrća, čupavce i kapućino kocke.

clock-img

15.04.2017, 14:46

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Pile na pivu, krompir i povrće kao prilog, kupus i zelena salata.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

15.04.2017, 18:54

clock-img

branki*

pencil-img

20828

Pitu sa sirom deci za dorucak,a za rucak nest sa sampinjonima i pirincem i belim lukom,super ispalo.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

15.04.2017, 19:54

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26965

Svasta sam pravila. Mimozu salatu, domacu supu, gibanicu, bery tortu i sutra samo da ispecem meso sa mladim krompiricima.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

15.04.2017, 22:13

clock-img

suzi kju

pencil-img

6502

Danas smo sve bile izuzetno vredne i kreativne. Mm sutra radi ali nas tri ćemo uživati dok on ne dođe s posla i sva jaja polupati.
Pravila sam sampitu, rolovala piletinu,kiflice , biće salate, kinder jaja,cokoladnih zekica...

clock-img

15.04.2017, 23:46

clock-img

Mariya

pencil-img

4489

Keksiće sa šarenim mrvicama i korpice punjene čokoladom.

clock-img

16.04.2017, 12:12

clock-img

krin 40

pencil-img

5658

Običbo za Uskrs nam dominira neko pečenje.Ove godine sam to promenila.Pravim karadjordjeve šnicle na dva načina.Pola na moj šumadijski filovane zrelim kajmakom i pršutom i nekoliko sa edamerom,šunkom i krastavcima.Juče pripremila teleću čorbu.Danas uz karadjordjeve još rusku salatu i tartar sos.Za dezert nešto jednostavije.Banana split sa kupovnim sladoledom.Dosta😃

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

clock-img

16.04.2017, 12:44

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Krin bravo! Ja nisam nista spremala svi drugi jesu, ali taj tvoj meni mi se svidja. Odavno nisam jela karadjordjevu (devojacki sanuser posted image ovde je zovu).

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

clock-img

16.04.2017, 19:24

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Samo pogaču koju sam nosila kod mojih, mama je spremala ručak i tortu. Kao prasići smo se najeli.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

19.04.2017, 12:33

clock-img

nata11

pencil-img

9223

Jel moze pileca corbica bez luka? Sve sam kupila ali luk zaboravila a ne idem opet do prodavnice po ovom vremenu.

clock-img

19.04.2017, 12:42

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Pa može ali biće malo slabijeg ukusa.

I jak uvam pileću supicu, pljeskavice od tikvica i krompir pečen u rerni.

clock-img

19.04.2017, 13:00

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Spanac i jaja 😆

clock-img

20.04.2017, 00:07

clock-img

Mariya

pencil-img

4489

Supa sa griz knedlama i kineski mix.

clock-img

20.04.2017, 08:44

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26965

Juce za veceru pecivo za Sanjicu. Danas za rucak musaka od pecenih paprika. Salatu od paprika sa sirom.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

clock-img

20.04.2017, 09:59

clock-img

krin 40

pencil-img

5658

Ja ću danas gibanicu

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

clock-img

20.04.2017, 10:08

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Ja došla da pokupim ideje user posted image imam supicu od juče, pojma nemam šta još.

clock-img

20.04.2017, 10:30

clock-img

branki*

pencil-img

20828

Kuvam neki krompir sa mesom.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

20.04.2017, 15:36

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Pirinač sa graškom i krmenadle.

clock-img

23.04.2017, 14:46

clock-img

krin 40

pencil-img

5658

Sataraš i pohovana krilca

clock-img

23.04.2017, 16:43

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Belu picu sa blitvom. Jagode sa maple sirupom. Galete. Za mm galete sa jagodama i maple sirupom user posted image

< Poruku je uredio Ana RR -- 23.4.2017 16:44:18 >

clock-img

23.04.2017, 17:03

clock-img

minnica

pencil-img

2295

Danas sam pola dana provela u kuhinji, a rezultat je integralni mafini sa sirom za doručak, domaći hleb, kokošiija supa, pire krompir, sos od paradajza i ćufte. Pošto je ostalo pirea na kraju još knedle sa višnjama. Sutra neću kuvati ništa sem kafe! user posted image

clock-img

23.04.2017, 18:29

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26965

Mm spremio krempitu. Juce proja sa sirom. Danas krem corba od tikvica,.cevapi sa mladim krompirom.

clock-img

23.04.2017, 22:28

clock-img

SaraLana

pencil-img

57

Danas rucak od juce preteklo :D
i nasla divan recept za americke palacinke uskoro cu da ga postavim i podelim sa vama :)

clock-img

30.04.2017, 15:29

clock-img

krin 40

pencil-img

5658

Supa sa knedlama,mladi krompirići sa slaninom i šopska salata

clock-img

30.04.2017, 17:08

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Supa, povrće zapečeno u rerni sa pavlakom i jajima. Ostalo mi je testa od kurtoš kolača pa sam uvila kiflice sa čokoladom. Napravila cheesecake za sutra, stavila meso u marinadu, očistila povrće.