cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za tortu

  
clock-img

18.08.2011, 22:22

clock-img

zivka

pencil-img

2197

Hvala na receptu user posted image Volim da spremam svasta ali nisam sklona ukrasavanju user posted image

clock-img

27.10.2011, 16:47

clock-img

Vika

pencil-img

1767

Moj rad sa fondanom br.2, od sinoć, a po receptu Minjine kuhinjice. user posted image



user posted image

clock-img

10.11.2011, 20:19

clock-img

Vika

pencil-img

1767

Našla sam neku radnju sa bojama i drangulijama kod Autokomande pa ako nekome treba, pišite!

clock-img

10.11.2011, 20:37

clock-img

Anoniman

Vika, super je Sundjer Bob. Meni je sav onaj fondan ukljucujuci i onaj obojeni postao kamen. Bas sam videl apre neki dan. Ne znam da li se moze koristiti ili da ga bacim user posted image

clock-img

10.11.2011, 20:41

clock-img

GRGA

pencil-img

2365

Stavi ga na minut dva u mikrotalasnu pa ga malo premesi secerom,,,ako se mnogo stegao i nece lepo da uhvati secer onda mu je kraj:((((

I da pazi da se ne sipeces ,,vruc fondan je opasan!

clock-img

10.11.2011, 21:26

clock-img

Anoniman

Tnx, nije da ce mi trebati u skorije vreme, ali kad sam vec na temi user posted image

clock-img

10.11.2011, 22:59

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Vika, svaka ti čast!user posted image

_____________________________

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

10.11.2011, 23:10

clock-img

Vika

pencil-img

1767

user posted image user posted image

Sad se oštrim da sama napravim neku na temu Pepe za rođendan. Postaviću kakva god da ispadne

clock-img

10.11.2011, 23:14

clock-img

magde

pencil-img

1463

jao VIKA odlicna je...ja sam prosle godine radila sa lokum smesa ali me tako bolele prste od taj lokum i secer sto ove godine sumljam da cu da sma a to radim pokraj dvoje male dece da se igrams a to i da opet ostanem celu noc i radim medvede i krevetic i balone i sve neznam.....nego dal si fondan kupila ili napravila i kako se taj fondan radi vec jednom da mi neko kaze

_____________________________

sacuvaj ne bozeeee

clock-img

10.11.2011, 23:17

clock-img

Vika

pencil-img

1767

Idi na "minjina kuhinjica" i naći ćeš recept i video. To je ovaj recept sa prve strane. Spremi se da mesiš i mesišuser posted image

clock-img

10.11.2011, 23:19

clock-img

magde

pencil-img

1463

na www.....ili youtube??

_____________________________

sacuvaj ne bozeeee

clock-img

10.11.2011, 23:21

clock-img

magde

pencil-img

1463

e nasla sam HVALAAA

_____________________________

sacuvaj ne bozeeee

clock-img

10.11.2011, 23:22

clock-img

Vika

pencil-img

1767

Imaš uputstvo i za ovog Sunđer Boba, ja sam samo prepolovila meru

clock-img

10.11.2011, 23:23

clock-img

magde

pencil-img

1463

e VIKA a ovaj svoj spanc bob sta si radila sa fondant kupljen iili si ti radila???

_____________________________

sacuvaj ne bozeeee

clock-img

10.11.2011, 23:23

clock-img

minavb

pencil-img

12959

IZVORNA PORUKA: Maya21

izvoli recept za cokoladnu tortu koju ja godinama pravim deci za rodjendane

COKO TORTA


Nikako da skontam šta je u receptu čokoladni fil.


_____________________________

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

10.11.2011, 23:26

clock-img

Vika

pencil-img

1767

Rekla bih 7 i 8 i 9 ali se od toga peku i kore user posted image

< Poruku je uredio Vika -- 10.11.2011 23:28:10 >

clock-img

11.11.2011, 13:47

clock-img

Vika

pencil-img

1767

IZVORNA PORUKA: magde

e VIKA a ovaj svoj spanc bob sta si radila sa fondant kupljen iili si ti radila???



Pravila sam po tom receptu sa Minjine kuhinjice

Savet- koristi plastičnu oklagiju ( ili vodovodnu cev kao jauser posted image ) i razvlači na podlozi posutoj šećerom u prahu, a oči, nos i druge delove odloži na 15 minuta na papir za pečenje da se prosuše, pa četkicom i malo vode lepi na tortu. Takođe, svaku tortu premaži ili puter kremom (recept kod minje) ili rastopljenim puterom u ovom slučaju ( malo ga rastopiš u ruci i namažeš) jer s efondan isključivo tako zalepi

< Poruku je uredio Vika -- 11.11.2011 13:50:09 >

clock-img

07.12.2011, 10:44

clock-img

Anoniman

Moje dame, ja kupila sve neophodne sastojke za fondan user posted image
Imam u planu da mojoj mami napravim tortu za rođendan, s tim što sam već smislila i back up plan ako ne uspe fondan user posted image Što se tiče same torte, biće moj lični recept (tajna! user posted image ) samo za nju smišljen- bundeva i đumbir, a ukrasila bih kao poklon-mašna preko torte. To će biti izazov! user posted image

E sad provela sam skoro sat vremena iščitavajući iskustva žena sa fondanom, i svi kažu da je najbolje najranije 2-3 dana pre upotrebe da se priprema (rođendan je za 10 dana)... Ima živa da se pojedem dotle user posted image tek sledeće nedelje pred kraj bih trebala da mesim masu...

clock-img

07.12.2011, 10:52

clock-img

mama76

pencil-img

131

Nina pa mozes ti smjesu da umjesis i ranije dobro zamotas u kesu(da nema zraka)najbolja je ona prozirna folija,pa mozes experimentalno da probas na malom komadu fondana kakav je,da ne guras sve pred rodjendan u slucaju da ne uspijeuser posted image

clock-img

11.12.2011, 16:53

clock-img

magde

pencil-img

1463

blizi se rodgendane i nemam opet poima dali da mesim lokum ili da isprobam vec neisprobami minjin fondant....jel ok?mali mi je strah....kakve boje da koristim<?ovde su nekako bezveze.....

_____________________________

sacuvaj ne bozeeee

clock-img

12.12.2011, 09:43

clock-img

Anoniman

Jao, ja sad pala u dilemu- videla na netu juče one ukrase i ogradice od čokolade što se prave, čak sam našla i postupak.... I jaaaaako mi se dopada! Mislim da će fondan da sačeka neku drugu priliku ako mi ovo sa čokoladom uspe user posted image
Pogledajte OVE ukrase

clock-img

17.12.2011, 21:48

clock-img

magde

pencil-img

1463

http://www.coolinarika.com/recept/provjeren-recept-za-savrsenu-ticino-masu/
ovo sam sad nasla i zbunila sam se dali da radim fondant MINJIN ili ovo da radim ovde kaze da ne sme da prokuva fruktozu a kod MINJA da kuva 30 sekunde...sta vi kazete???

_____________________________

sacuvaj ne bozeeee

clock-img

17.12.2011, 21:54

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Magde ja radim tacno po Minjinom receptu. prije toga sam imala neki drugi, ali ovaj Minjin mi je super user posted image

_____________________________

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

17.12.2011, 21:57

clock-img

magde

pencil-img

1463

hvala na tako brzi odgovor bas mi treba sutra radim...znaci da prokuvam kako ona kaze 30 sekunde.....??

_____________________________

sacuvaj ne bozeeee

clock-img

17.12.2011, 21:58

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Nema na cemu user posted image Da, prokuvaj user posted image

_____________________________

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.