cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za tortu

  
clock-img

19.05.2011, 13:20

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227


IZVORNA PORUKA: Nensi RR

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa ja ne znam stvarno da li sam ja toliki retard?!?



Nesniiii ne sikiraj se.....to je samo fondan sta ti je bre

po onome sto si opisala ja bih rekla da ima puno vode...jesi merila taco 50 i 20ml

_____________________________

Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!

clock-img

19.05.2011, 23:59

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

Ma merila sam prvi put sa Vukovim flasicama,a sad sam izmerila 4 puta po spric od 5 ml,nije bilo puno vode u to sam 100% sigurna...
A odgledala sam video ja ne znam koliko puta,evo i sad kad pomislim na fondan vrti mi se u glavi pesma sa snimka. Naucila sam je napamet.

_____________________________

Nena+Danilo=Vuk :)

clock-img

20.05.2011, 00:04

clock-img

indy_25

pencil-img

4228

Ja ne znam zasto ne probas onaj s bobama nije ni skupo da ga napravis a sigurna sam da ce ti uspjeti 100 %. Hajde molim te pokusaj bar pa da vidis.

clock-img

20.05.2011, 00:07

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

Pa htela sam i reko' sigurno je problem u fruktozi i odlucila da probam opet. Ali zeznula sam se.

_____________________________

Nena+Danilo=Vuk :)

clock-img

20.05.2011, 09:18

clock-img

mama76

pencil-img

131

ja sam fino uzela 1 kesicu ovi mm bombona i 250 gr secera,cisto da isprobam kako to ide (posto je moj talenat veoma upitan,pa nisam htjela cijelu mjeru )i ispalo je ok.djeca i ja pravili figurice koje smo kasnije pojeli.Indy 25 hvalauser posted image

clock-img

20.05.2011, 09:20

clock-img

indy_25

pencil-img

4228

Ma nema na cemu da mi se zahvaljujes user posted image . Jel tako da je jednostavno jednostavniji je od ovog glicerinskog i ukusniji je od njega samo sto je meni ovaj glicerinski ljepsi za raditi i manje se prlja jer se od mm boba ljepi puno pa stalno moras da posipas secerom i dobro da podmazes podlogu biljnom masti.

clock-img

20.05.2011, 09:22

clock-img

viking

pencil-img

6644

Indy, hajde molim te daj mi link za taj fondan od bombona, da ne tražim sad sat vremena. Hvala user posted image

_____________________________

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

clock-img

20.05.2011, 09:27

clock-img

mama76

pencil-img

131

iskreno nisam probala glicerinski, ovaj mi je bi ok,jest ljepljiv,ali kao i tijesto,moja djeca ne vole mm bombone ali su fondan pojeli user posted image .ja sam topila bombone na pari i dodavala malo vode iako kazu da netreba

clock-img

20.05.2011, 18:54

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

Nasla sam u cemu je problem user posted image
Vaga mi ne meri dobro,ja kupujem fruktozu u pakovanju od 500g,i svaki put sam direktno iz tog pakovanja stavljala na vagu i merila 100g. Danas uzmem da podelim to u kesice po 100g,kad ja nisam izmerila ni 400 grama od svega. Dam lepo mami da odnese kuci to pakovanje od 100g po mojoj vagi i da izmeri na svojoj,ona ima digitalnu,i njena izmeri 140g. Zato mi se i lepilo mnogo jer je bilo vise fruktoze nego sto treba.
Probacu opet,i valjda sad nece biti problema,bar se nadam.

_____________________________

Nena+Danilo=Vuk :)

clock-img

20.05.2011, 19:29

clock-img

viking

pencil-img

6644

Super Nensi, srećno! user posted image

_____________________________

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

clock-img

20.05.2011, 23:17

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

IZVORNA PORUKA: Nensi RR

Nasla sam u cemu je problem user posted image
Vaga mi ne meri dobro,ja kupujem fruktozu u pakovanju od 500g,i svaki put sam direktno iz tog pakovanja stavljala na vagu i merila 100g. Danas uzmem da podelim to u kesice po 100g,kad ja nisam izmerila ni 400 grama od svega. Dam lepo mami da odnese kuci to pakovanje od 100g po mojoj vagi i da izmeri na svojoj,ona ima digitalnu,i njena izmeri 140g. Zato mi se i lepilo mnogo jer je bilo vise fruktoze nego sto treba.
Probacu opet,i valjda sad nece biti problema,bar se nadam.



Konacno user posted image user posted image user posted image sad samo cekamo figurine user posted image user posted image


_____________________________

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

20.05.2011, 23:58

clock-img

indy_25

pencil-img

4228


IZVORNA PORUKA: indy_25

http://www.coolinarika.com/recept/marshmallow-fondant

Eto recepta za fondant isto se boji ko i onaj fondant i isto izgleda a vrlo jeftino i nije komplikovano.

Lu to su one spuzvaste bombone rozo bijele. A imas i posebno roze i posebno bijele ima i zutih. Ja uzmem pomjesane pa ih rezem jer nisam uspjela u svom marketu naci posebno ali ima sigurno.




Evo viking izvini tek sada vidjeh poruku user posted image

clock-img

20.05.2011, 23:59

clock-img

indy_25

pencil-img

4228


IZVORNA PORUKA: indy_25

user posted image

ovo je moja prva torta od MM fondanta.




Moja prva od tih boba torta user posted image

clock-img

21.05.2011, 00:00

clock-img

indy_25

pencil-img

4228

IZVORNA PORUKA: indy_25

Cijeli dan se mucim oko pravljenja i ukrasavanja torte. Mom muzu je 15 ovog mjeseca rodjendan ali ga sutra slavimo tako da sam danas pravila tortu. Nije ispala onakva kakva je trebala mislim na ukrasavanje. Puno sam je isprljala jer je bijela pa sam morala da je korigujem. I slova mi nisu nesto ispala al hajde nema veze user posted image

Evo i slike

user posted image


user posted image


user posted image




Moja druga torta isto od boba user posted image ne vidi se razlika jel tako izmedju onog i ovog cak je ovaj i ukusniji samo je s onim bar meni puno bolje za raditi.

Nensi bravo eto nasla si u cemu je problem bio. A ako ti ne uspje opet probaj ovaj sa mm bobama user posted image

< Poruku je uredio indy_25 -- 21.5.2011 0:02:28 >

clock-img

21.05.2011, 23:19

clock-img

GRGA

pencil-img

2365

Zdravo zdravo devojke,,vidim da vas interesuje fondan,,,ja se rofesionalno bavim time te ako vas interesuje sta da radite kada ga umesite pa je mekan,ili lepljiv,ili previse ovoga previse onoga slobodno pitajte!!

clock-img

22.05.2011, 10:38

clock-img

Lilly*

pencil-img

3854

Grgo user posted image user posted image

_____________________________

Nemoj plakati, bata je tu

clock-img

22.05.2011, 12:27

clock-img

GRGA

pencil-img

2365

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image UVEK!

clock-img

29.05.2011, 13:40

clock-img

Anoniman

Je l' na tortu treba da namažem nešto pre nego što je prekrijem fondanom, pravila sam Mišovu kasato tortu? Kako se lepe slova i slike, tj fondan na fondan?

clock-img

29.05.2011, 13:42

clock-img

indy_25

pencil-img

4228

Ja uvijek premazem buttercremom imas negdje ovdje recept. Vrlo tanko premazem da se fino zaljepi fondant.

clock-img

29.05.2011, 13:44

clock-img

Anoniman

Tražila sam malopre ali ga ne nađem, aj napiši ako te ne mrzi kako se pravi

clock-img

29.05.2011, 14:02

clock-img

Maya21

pencil-img

2923

Sister to ti je mesavina putera ili margarina sa secerom u prahu, nista drugo user posted image

clock-img

29.05.2011, 14:04

clock-img

Anoniman

Aaaa, al nema veze, nije mi uspeo fondan pa sam ga bacilauser posted image Tj napravila sam Džordža u petak, čak i liči na njega, ali mi se sad raspao fondan pa odustajem. Ukrasiću šlagom tortu.

clock-img

29.05.2011, 14:05

clock-img

Maya21

pencil-img

2923

Sto nisi rekla ranije sta planiras pa da ti napravimuser posted image

Dzordza mozes posred torte da udenes user posted image

< Poruku je uredio Maya21 -- 29.5.2011 14:06:53 >

clock-img

29.05.2011, 14:15

clock-img

Anoniman

PA kako ću na šlag, je l' se neće otopitiuser posted image
Htela sam sama da napravim, al ne ideuser posted image Nema veze, imam šlag i te prehrambene boje, imam žele bombone pa ću nešto smuljati. Bitna je namera, a drugi put će biti boljeuser posted image

clock-img

29.05.2011, 14:17

clock-img

indy_25

pencil-img

4228

Hoce istopice ti se dzordze ako stavis na slag nego napravi butercrem pa stavi dzordza pa onda okolo slag ali da ti slag ne dotice figuru. Sad cu da ti nadjem recept za buttercream.