cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za tortu

clock-img

18.05.2011, 00:09

clock-img

indy_25

pencil-img

4228

IZVORNA PORUKA: Pretty78

IZVORNA PORUKA: indy_25

Pritty jel ti to stvarno ozbiljno mislis da ne moze d se pokvari user posted image . Procitaj malo na glicerinu jel ima rok trajanj naraavno da ima procitaj na zelatinu naaravno da ima. Ti se ne bojis pojesti nesto sto mu je prosao rok trajanja. Ja sam kupila u martu fondant i na njemu lijepo pise rok trajanja istice u julu i ne bi se usudila da ga koristim za jos dugo godina i mozda otrujem ljude i djecu.

leleeeeeeeeeee sutra idem da ubijem onu pametnu

Pa i tre ba da joj kazes jel ona normalna jos ti je rekla koliko njima dugo stoje figurice jos joj trebas zaprijetiti inspekcijom. Nek pravi svjez fondant nego vjerovatno ostane sa torte pa joj zao da baca user posted image

clock-img

18.05.2011, 10:36

clock-img

Anoniman

clock-img

18.05.2011, 11:51

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!

clock-img

18.05.2011, 13:12

clock-img

Anoniman

Je l' fondan treba da bude hrskav?user posted image

clock-img

18.05.2011, 13:50

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

Bravo cind!!!

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

clock-img

18.05.2011, 13:51

clock-img

bokicans

pencil-img

1949

Ne nikakouser posted image

user posted image

Kao testo treba da bude...

Tek sada videh tortu ,super je .Pa ne izgleda mi hrskav?user posted image

< Poruku je uredio bokicans -- 18.5.2011 13:52:50 >

clock-img

18.05.2011, 23:33

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa ja ne znam stvarno da li sam ja toliki retard?!?

Nena+Danilo=Vuk :)

clock-img

18.05.2011, 23:48

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

IZVORNA PORUKA: Nensi RR

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa ja ne znam stvarno da li sam ja toliki retard?!?

Sta je bilo??? user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

18.05.2011, 23:53

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

Isto kao i pre,definitivno odustajem i jako sam se razocarala u sebe...
Cekam Lesicu da mi da gotov fondan...

clock-img

18.05.2011, 23:58

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Isto kao i pre,definitivno odustajem i jako sam se razocarala u sebe...
Cekam Lesicu da mi da gotov fondan...

user posted image Bas mi je zao.

Nemoj da se nerviras. Sta ima veze, sigurna sam da ces zato od gotovog fondana da napravis super stvarcice user posted image user posted image (sudeci po onome kako si iscrtala jaje za Uskrs user posted image ).

clock-img

19.05.2011, 00:00

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

Ali stvarno mi nije jasno u cemu je fora...Mnogo se lepi,uspela sam da razvucem,ali se skroz zalepilo za radni deo...

clock-img

19.05.2011, 00:04

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Ali stvarno mi nije jasno u cemu je fora...Mnogo se lepi,uspela sam da razvucem,ali se skroz zalepilo za radni deo...

Ja stvarno ne znam. Ja mijesim u serpi cijelo vrijeme. I sipam odmah nekih 700 gr secera, a kasnije malo po malo dodajem ostatak (cca 200gr). a cekaj ja tek sad kontam...ti si pricas o razvlacenju kao za tortu? user posted image Moras da dosipas jos brdo secera...Ja samo sipam, bolje nego da se zalijepi.

clock-img

19.05.2011, 00:09

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

Posle 1 kg secera se i dalje lepi za prste,dok ima secera na sebi kao ok je,cim upije taj secer strasno se lepi...Ne znam kako da objasnim...Kad sam pocela da razvlacim da prekrijem tortu,posula sam jos gomilu secera da se ne zalepi za radni deo,i opet se zalepilo.

clock-img

19.05.2011, 00:19

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Posle 1 kg secera se i dalje lepi za prste,dok ima secera na sebi kao ok je,cim upije taj secer strasno se lepi...Ne znam kako da objasnim...Kad sam pocela da razvlacim da prekrijem tortu,posula sam jos gomilu secera da se ne zalepi za radni deo,i opet se zalepilo.

Onda stvarno ne znam sta je u pitanju. Meni nije tako. nekakav problem postoji, ali ne provaljujem gdje, jer si tri puta pravila i stalno isto user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.05.2011, 00:20

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

Sad sam kupila drugu fruktozu,i opet isto...

clock-img

19.05.2011, 09:45

clock-img

Anoniman

Bio je mekan kada sam ga umesila i oblozila tortu,sada je hrskav.user posted image

clock-img

19.05.2011, 10:18

clock-img

viking

pencil-img

6644

Jesi li odgledala tutorial video na Minjinoj kuhinjici?
Meni po ovome što prišač liči kao da si stavila malo više vode nego što treba... Mislim, jeste teško odmeriti 20 ml....

Sad sam kupila drugu fruktozu,i opet isto...

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

clock-img

19.05.2011, 10:22

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Mozgala sam i mozgala sta je prisac.user posted image
Viking, a kako si ti pravila? Ja sam fondan pravila bez fruktoze, samo od dekstroze i bio je ok.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

19.05.2011, 10:25

clock-img

viking

pencil-img

6644

Haha, htela sam da kažem "...po onome što pričaš..."
Ja sam u potpunosti kopirala Minjin tutorial. Odgledala sam video bar tri puta pre nego što sam počela da pravim, a takođe sam odštampala isti taj tutorial (jer ima i video i verzija za štampu) i zalepila na frižider pa sag ga gledala dok sam pravila. Bila sam malo u panici jer sam na njenom sajtu pričitala dosta kometara onih kojima NIJE uspelo, pa sam bila gotovo sigurna da ću i ja biti menđu njima, zato sam se pripremila kao da polažem diplomski. Ispalo je super.

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

clock-img

19.05.2011, 10:28

clock-img

minavb

pencil-img

12959

I ja sam po minjinom pa nije ispalo lose. Jedin imam one sugave boje u prahu. Narucicu ode gel boje, hocu da napravim Sundjer Boba. Inace sam vrlo smotana za ukrasavanje.

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

19.05.2011, 10:35

clock-img

viking

pencil-img

6644

I ja sam imala boje u prahu, ništa mi nije falilo... Ali sam ih kupila tamo u Radničkoj, te bi trebalo da su dobre, pošto su skupe kao đavo. I da, oristila sam i saharozu i desktrozu, pola - pola.
A možemo da pravimo i zajedno user posted image

< Poruku je uredio viking RR -- 19.5.2011 10:37:47 >

clock-img

19.05.2011, 10:54

clock-img

minavb

pencil-img

12959

J akupila neke bezveze u zdravoj hrani, 15 dinara kesica. Za te pare mora da ne valja. user posted image

clock-img

19.05.2011, 10:57

clock-img

viking

pencil-img

6644

Ove koje sam ja uzela koštaju od 600 do 900 dinara, zavisi od boje, ali ih količinski ima toliko da možeš Vanji da praviš torte dok ne krene na faks...

clock-img

19.05.2011, 11:10

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Au, sta ce mi toliko. Ja sam nasla neki site za narucivanje svega i svacega, i boje ru tu nege oko 300 din.

clock-img

19.05.2011, 11:16

clock-img

viking

pencil-img

6644

Takva su pakovanja, pošto je radnja za profesionalne poslastičare, a ne za nas amatere user posted image