cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za tortu

clock-img

13.05.2011, 22:19

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Nista bez leptirica user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

13.05.2011, 22:19

clock-img

Anoniman

Svaka vam čast žene! user posted image

Lesice! user posted image

clock-img

13.05.2011, 22:21

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

Pretty, ostadoh bez teksta user posted image
Lesice, stižem na privatne časove, čekaj me user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

clock-img

13.05.2011, 22:22

clock-img

indy_25

pencil-img

4228

Lesice torta je prelijepa svaka cast user posted image user posted image user posted image

Pretty tvoju sam vec komentarisla skidam vam kapu objema.

clock-img

13.05.2011, 22:25

clock-img

Anoniman

Žene svaka čast user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.05.2011, 22:26

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Torte su vam savrsene!!! user posted image user posted image user posted image Bravo!user posted image user posted image user posted image user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

13.05.2011, 22:27

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

Zene, svaka cast user posted image user posted image user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

13.05.2011, 22:38

clock-img

Anoniman

Pretty, Lesice, fantasticne su torte user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.05.2011, 22:41

clock-img

anuksunamun

pencil-img

2597

ovo je za mene genijalnost,pretty svaka cast...

clock-img

17.05.2011, 20:17

clock-img

Anoniman

U gfradu nisam nigde nasla fruktozu,cime mogu da je zamenim?

clock-img

17.05.2011, 22:24

clock-img

Anoniman

user posted image
Nije jos zavrsena,ujutru cu je dovrsiti!user posted image
Za Matejin mini rodjendancic.
Fondan nigde nije pukao,a nisam stavila fruktozu.
Mnogo mi se svidja kako je ispala!

clock-img

17.05.2011, 22:27

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

IZVORNA PORUKA: Cindarella

U gfradu nisam nigde nasla fruktozu,cime mogu da je zamenim?

to mozes kupiti samo u zdravoj hrani koliko ja znam

Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!

clock-img

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Super Cinduser posted image
Baš sam se pitala, koliko je nas žena naučilo raditi fondan na RR, mislim od kako pišemo o tome ovdje...punouser posted image user posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

clock-img

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

inace torta ti je stravaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image

i jel mogu samo nesto da ti kazem a da se ne naljutis....user posted image user posted image user posted image

Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!

clock-img

17.05.2011, 22:29

clock-img

Anoniman

Slobodno!user posted image
Ovako,vidi se da mi se nije boja lepo umesila,iako sam je mesila bas dugo-znaci nikad vise boju u prahu.user posted image

clock-img

17.05.2011, 22:30

clock-img

Anoniman

I coskove od krugova nisam doradila,ujutru cu.
Jos je i super ispala kako me zivci drmaju!user posted image

clock-img

17.05.2011, 22:32

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

htela sam ti reci, kad iseces krug ..verovatno imas neku modlu..onda prstima lagano ides po ivicama kruga da se skinu te "mrvice" da bude "ostra" ivica...to nisam ni ja znala...meni je sundjer bob imao oci sa tim "mrvicama" pa sam ja rekla da ima krmelje

a boje u prahu uvek prvo na tanjiricu za kafu rastovris sa 2-3 kapi vode

ma super je bre strava....user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.05.2011, 22:33

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

I coskove od krugova nisam doradila,ujutru cu.
Jos je i super ispala kako me zivci drmaju!user posted image

mnogo je dobra , meni se dopada....super je user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.05.2011, 22:35

clock-img

Anoniman

Pretty,znam da se pritiska,ali veruj mi da nisam imala kada,bas,bas sam zurila.Sutra cu pokusati da ih doradim.
Pozurila sam da bih legla,sutra me ceka...mnogo los danuser posted image ,a sada ne mogu da spavam,samo bih plakala.Ali,nije tema za to.user posted image

clock-img

17.05.2011, 22:37

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

Pretty,znam da se pritiska,ali veruj mi da nisam imala kada,bas,bas sam zurila.Sutra cu pokusati da ih doradim.
Pozurila sam da bih legla,sutra me ceka...mnogo los danuser posted image ,a sada ne mogu da spavam,samo bih plakala.Ali,nije tema za to.user posted image

nemoj da se nerviras....to se ni ne vidi...ja sam ti to onako rekla...eto sad mi krivo user posted image .....izvini....
s obzirom da si zurila ..mogu misliti kako bi dobro ispala da si je polako pravila

clock-img

17.05.2011, 22:39

clock-img

Anoniman

Ma ne,micika,iako si rekla,Bravo za iskrenost,znam da se vidi,i to bas dosta.user posted image
Polako,ima vremena.Za prvi put je ok.user posted image

clock-img

17.05.2011, 22:42

clock-img

Anoniman

Bravo Cindi user posted image
Ja sam tek nabavila recept za fondan, ali praviću jedan samo experimentalno, pošto verujem da će završiti u kanti za smeće user posted image

clock-img

17.05.2011, 22:47

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

IZVORNA PORUKA: n i n a

Ja sam tek nabavila recept za fondan, ali praviću jedan samo experimentalno, pošto verujem da će završiti u kanti za smeće user posted image

to sam i ja mislila za moj prvi i od njega napravila punuuuuuuu kutiju sveca u ruza i ukrasa i stoji mi u frizideru pa kad zatreba samo se stavi na tortuuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.05.2011, 22:48

clock-img

Anoniman

A koliko fondan može da stoji kad se napravi???

clock-img

17.05.2011, 22:50

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

IZVORNA PORUKA: n i n a

Moja dva su zavrsila u kanti user posted image

Nena+Danilo=Vuk :)