cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za tortu

clock-img

11.05.2011, 15:02

clock-img

viking

pencil-img

6644

Takođe, te boje u prahu su skroz dobre, ne očajavaj ako nema tih u gelu. Malo sam se bila uspaničila kad nisam našla u gelu jer su svi pričali kako su one bolje, međutim ni ovima stvarno ništa ne fali!

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

clock-img

11.05.2011, 23:53

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

user posted image

evo ga jedan....upravo napravljen za tortu u subotu :) sada pravim jos 3...stavicu slike svih posle :)

Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!

clock-img

11.05.2011, 23:55

clock-img

Anoniman

Pritiii, kako je sladak, svaka ti čast! Od kojeg ti fondana praviš figurice ? Tj, koji recept?

clock-img

11.05.2011, 23:55

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

Jao Pretty prelep je user posted image
Cime si mu crtala oci i brkove?

Nena+Danilo=Vuk :)

clock-img

11.05.2011, 23:56

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

hvalaaaaaaaaaa.......sad pravim jednog sa haljinom :)..... i jos jednog muskog i jednog kako spava na misolovci :)
fondan je :

1 kesica zelatina nalijes sa 50ml hladne vode.
100gr fruktoze stavis u serpu i sipas 20ml vode da se istopi i da malo prokljuca kada se stvori pena ostavis pola minuta da vri i sklonis. odma u to dodas 1 punu kasiku tecnog glicerina i taj zelatin. to kada se istopi polako vruce dodajes u secer u prahu. treba ti 900gr secera.
prvo sipas u ciniju malo vise od pola kile pa dodajes kaj sirup i mesas kada sipas sve dodajes ostatak seceramalo pomalo i posle istreses i mesis rukama sa dodavanjem secera dik ga ne potrosis i treba fondan na dude onako gumenast. ostavis ga da stoji pola sata pa ga stavis u kesu ako ga neces koristiti odma.

< Poruku je uredio Pretty78 -- 11.5.2011 23:59:02 >

Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!

clock-img

11.05.2011, 23:58

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

IZVORNA PORUKA: Nensi RR

Jao Pretty prelep je user posted image
Cime si mu crtala oci i brkove?

sa onom jestivom bojom u tubi.....kao tempera izgleda ali je prvi vrhu taaaaaaaaaanko jako

clock-img

12.05.2011, 00:00

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

Ja to nisam nigde videla..Koliko to kosta?

clock-img

12.05.2011, 00:00

clock-img

marija32

pencil-img

1413

user posted image user posted image

Ljubav su moja deca, a sve drugo je emotivna reakcija.

clock-img

12.05.2011, 00:01

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

IZVORNA PORUKA: Nensi RR

Ja to nisam nigde videla..Koliko to kosta?

80 dinzi...ja sam to kupila u onim specijalizovanim prodavnicama za torte.....imas u zlatnoj, srebrnoj i crenoj boji...to sluzi za pisanje po torti.odoh da pravim ostale :*

clock-img

12.05.2011, 00:03

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

Hvala puno user posted image
Pokusacu ovde da nadjem...
Stavi slike kad zavrsis user posted image

clock-img

12.05.2011, 00:04

clock-img

Anoniman

Stavi slike i javi lokaciju radnje u kojoj si kupila, poslala mi Lesica neke info pa da vidim da li je ista radnja.

clock-img

12.05.2011, 00:07

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Pretty savrsen je mis!!!user posted image user posted image user posted image majstor za kolaceuser posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

12.05.2011, 00:42

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

user posted image

user posted image

clock-img

12.05.2011, 01:33

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

user posted image

clock-img

12.05.2011, 01:43

clock-img

liliana

pencil-img

4820

Pretty,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

clock-img

12.05.2011, 02:29

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

user posted image

evo ih svi su tu...jos u petak veeeeelika okrugla torta u obliku sira...i gotovooooooooo user posted image

< Poruku je uredio Pretty78 -- 12.5.2011 2:30:55 >

clock-img

12.05.2011, 04:36

clock-img

vukosava

pencil-img

4484

wow zene kako vas ne mrzi da to pravite user posted image

clock-img

12.05.2011, 08:07

clock-img

indy_25

pencil-img

4228

Jao prety ostala sam bez teksta tema ti je divna a misici su supeeeeeerrrrrrrr user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.05.2011, 09:10

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

hvalaaaaaaaa....jedva cekam da bude skrooooooz gotova pa da je sliknem :)

clock-img

13.05.2011, 20:48

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

evo jeeeeeeeeeeeee

user posted image

user posted image

clock-img

13.05.2011, 21:51

clock-img

minavb

pencil-img

12959

IZVORNA PORUKA: lesica

IZVORNA PORUKA: BubaMira

Gde se beše kupuju gel boje? Zdrava hrana?

Ja ih nisam nasla u zdravoj hrani vec u nekoj radnji koja prodaje materijal za poslasticarnice. I to su neka nasa proizvodnja a odlicne su.

Gde si naslaaaa?

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

13.05.2011, 22:14

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Mina imas pp.

Gotova je tortaaaa
user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

13.05.2011, 22:16

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

Lesiceeeeeee user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.05.2011, 22:18

clock-img

Maya21

pencil-img

2923

Lesice svaka cast! user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.05.2011, 22:18

clock-img

minavb

pencil-img

12959

I leptirica si napravila, svaka ti cast!user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.