cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za tortu

clock-img

10.04.2011, 22:12

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Mišu, wooooooooooooooooow user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

11.04.2011, 10:06

clock-img

Lu

pencil-img

15094

E Mišu jesi maher, skidam kapuuser posted image user posted image user posted image
Ja to ne bi mogla napraviti nema šanse, iako volim raditi s fondanom ne ide mi tako dobro, ne može to svakouser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

clock-img

11.04.2011, 23:15

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

MaliMisu S A V R S E N O !!! user posted image user posted image user posted image user posted image Jedva cekam sliku konacnog proizvoda user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: Diabla

Choops, okleN ti popodne na netu?

Jes' vidjela?! Sve se moze kad se hoce user posted image Nismo izlazili, bolesni bili oboje user posted image Ali ako naletim ima da pricamo samo o fondanu user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

11.04.2011, 23:20

clock-img

Anoniman

Ma, super ti je munja! user posted image Moš misliti što je malo tamnije plava! I omnitrix iza... user posted image

clock-img

11.04.2011, 23:45

clock-img

Anoniman

Naruto mi je glavat user posted image uhvatila sam se prevelikog podviga za prvi put. Evo sad sam jedva napravila tortu. Sutra jos da dovrsim pink pantera da popravim narutu usta i da redjam. Malo su me stukle mucnine poslednja dva dana pa mi je sve otislo dodjavola nisam imala snage da pravim i saskea user posted image

Zez je praviti male figure, vise mi to nece pasti napamet user posted image

Jedva cekam da ih poredjam sutra. Slacu onda onu adresu na pp ko je trazio, nisam na kompu

clock-img

11.04.2011, 23:51

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Nemoj da budes skromna, ovo je savrseno, a sigurna sam i da je Naruto vrh! user posted image

P.S. Cestitam!!!user posted image

clock-img

12.04.2011, 22:27

clock-img

Anoniman

Evo kako je ispalo na kraju
Misova torta

clock-img

12.04.2011, 22:34

clock-img

Anoniman

Jaoj mishu, prava je decacka...Bravissimmouser posted image user posted image user posted image
Ali Pink Panter je vrrrrrrrrrrrrrrhuser posted image user posted image user posted image

clock-img

15.04.2011, 23:35

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

Gde se kupuju one marshmellow bombonice? Danas pitala u jednoj zdravoj hrani,nema,u Maxiju nema user posted image

Nena+Danilo=Vuk :)

clock-img

15.04.2011, 23:37

clock-img

Anoniman

Nensi, ja sam to vidjala npr u jednoj radnjici kod mene na poslu, stoji tamo gde i sve gumene bombone, ne mozes promasiti. Izgledaju samo penasto. Ako odem sutra u Vero pogledacu da li ima

clock-img

15.04.2011, 23:39

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

U Maxiju sam gledala bas gde su bombone i nema,a jako mali izbor bombona imaju,doduse to je Mini Maxi,pogledacu u velikom...Pogledaj tamo pa mi javi,moja mama cesto ide u Vero pa da mi uzme ako ima,samo mi zapisi koje su da ona nesto ne pobrka...user posted image

clock-img

15.04.2011, 23:39

clock-img

Anoniman

Slikacu telefonom user posted image nece biti greske

clock-img

15.04.2011, 23:41

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

Mozeeeeeeee user posted image

clock-img

15.04.2011, 23:50

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

IZVORNA PORUKA: Nensi RR

Gde se kupuju one marshmellow bombonice? Danas pitala u jednoj zdravoj hrani,nema,u Maxiju nema user posted image

Ja ne znam da li sam vidjela u Maxiju ili u jednom drugom nasem supermarketu, nekakve Haribo rozo bijele, ali cini mi se da je ta kesica od cca 200gr bila skoro 2e?! Koliko treba tih bombona za fondan? user posted image

clock-img

15.04.2011, 23:54

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Ima tih bombona u Merkatoru,ali nesto dosta kostaju. A u onoj radnji o kojoj sam pisala je kg fondana 300 dinara,a ako hoces napravicu ti ja fondan pa cemo da ugovorimo kafu na Kosutnjaku i resen problem.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

15.04.2011, 23:57

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

A koliko meni fondana treba za tortu?

clock-img

15.04.2011, 23:57

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

IZVORNA PORUKA: choopa choops

Ja ne znam da li sam vidjela u Maxiju ili u jednom drugom nasem supermarketu, nekakve Haribo rozo bijele, ali cini mi se da je ta kesica od cca 200gr bila skoro 2e?! Koliko treba tih bombona za fondan? user posted image

U receptu pise 450g

clock-img

15.04.2011, 23:59

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Pa da prekrijes onako jednu normalnu okruglu tortu recimo ok 300 gr + figurice i dekoracija,ajde neka bude oko 500-600 gr maksimum.

clock-img

16.04.2011, 00:03

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

IZVORNA PORUKA: choopa choops

U receptu pise 450g

Pa onda nije mnogo user posted image ne znam koliko tacno treba za tortu. ali ja otprilike od jednog onog fondana uvijek imam dovoljno da pokrijem dvije torte user posted image

clock-img

16.04.2011, 00:04

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

Pa ako je kg 300 dinara,ne isplati mi se da pravim user posted image Lepo kupim i gotovo,da ne razmisljam da li ce da uspe ili ne user posted image

clock-img

16.04.2011, 00:18

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

Ajde ako budes prolazila pored te radnje uzmi mi kg fondana,pa cemo se naci da popijemo kaficu i da ti dam pare. Jel moze? user posted image

clock-img

16.04.2011, 00:22

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Ma moze,kako ne...Cak ako stignem sutra oticicu do tamo,pa ako bude lepog vremena u nedelju mozemo da se druzimo. Ako ti hitno treba,a ako je opusteno onda cu iduce nedlje ici svakako-trebaju meni jos neke sitnice.

clock-img

16.04.2011, 00:25

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

Nije hitno,moze i u toku nedelje...Samo ne znam kako se njima isplati da prodaju kg po 300 din,ako treba vise para da pravimo sami user posted image
I da,to je beli fondan,pa ga ja bojim?

clock-img

16.04.2011, 00:38

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Da,to je beli fondan,a isplati im se jer tebi za kg fondana u kucnim uslovima treba ajde da kazem 150 dinara. 

clock-img

16.04.2011, 00:40

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

IZVORNA PORUKA: lesica

Da,to je beli fondan,a isplati im se jer tebi za kg fondana u kucnim uslovima treba ajde da kazem 150 dinara. 

Pa sa ovim bombonicama treba vise,jer Choopa kaze da je 200g 2 evra iliti 200 din,a treba ti 450 grama,plus secer i jos po nesto,zaboravila sam tacno sta...Ali oni verovatno prave ovaj sa glicerinom i fruktozom...