cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za tortu

clock-img

29.03.2011, 23:54

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Zene,ja sam bila u njihovoj radnji jer smo svadbenu tortu narucivali u poslasticarnici u Pancevu koja je pored. I mogu vam reci da imaju sve. Ma kad udjes ne mozes da izadjesuser posted image sta sve zanimljivo imaju.Uglavnom,ja cu uskoro tamo u nabavku negde sad tokom aprila pa cu dati izvestaj sta sam sve uzela-trebace mi za Lenkin rodjendan.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

30.03.2011, 00:04

clock-img

Anoniman

I ja se nosim mislju da odem, ali bez kartica i sa ne previse novca u novcaniku user posted image

clock-img

30.03.2011, 00:19

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Bas tako user posted image ja cu se ograniciti sta mi tacno treba i koliko ce para to izaci pa sa toliko novca idem. Ustvari sa jos malo preko zbog poslasticarnice pored user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

03.04.2011, 22:49

clock-img

indy_25

pencil-img

4228

Evo kako sam pravila figurice

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

clock-img

03.04.2011, 22:53

clock-img

Diabla

pencil-img

1013

Indy, za ovo definitivno treba talenat! Od mene mrka kapa! Svaka ti cast! Mogu li te smoriti kada dodje vrijeme da ja pravim ove figurice, imam 1001 pitanje!?

Something is rotten in the state of Denmark.

clock-img

03.04.2011, 22:54

clock-img

Anoniman

Indy user posted image user posted image user posted image Svaka cast

clock-img

03.04.2011, 22:57

clock-img

indy_25

pencil-img

4228

Smaraj me slobodno volim da dijelim svoje znanje s drugima. A definitivno mi je umjetnost talenat jer isto tako imam i svoje slike u kuci koje sam ja crtala a i u skoli sam bila najbolja u tome i u pravljenju figurica i crtanje portreta sa obicnom olovkom za 15 minuta bi nacrtala portret. Htjela sam da idem u umjetnicku skolu ali moj je tata odlucivao gdje cu da se upisem i upisao me u gimnaziju user posted image

clock-img

03.04.2011, 22:59

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Indy user posted image nemam reči, svaka ti čast user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

03.04.2011, 23:04

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Indy, zeno, svaka ti cast!!! user posted image

clock-img

03.04.2011, 23:12

clock-img

indy_25

pencil-img

4228

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Indy user posted image nemam reči, svaka ti čast user posted image

Hvala Ana i Ivo .

Ana da ti cestitam na trudnoci ovdje sa zakasnjenjem jer ti nisam stigla prije a vidjela sam da si pisala user posted image  zelim ti ugodnu i lijepu trudnocu i da nam ako Bog da rodis malog ringerajcica.

clock-img

03.04.2011, 23:14

clock-img

Diabla

pencil-img

1013

Daaa, sad se sjecam tvojih umjetnickih slika, bila sam odusevljena! Ali "indy, nikada nije kasno da se amaterski bavis onim sto volis! Ja zaista nemam talenta za umjetnost, crtanje, vajanje. Ali totalna tuka! Dzaba mi sav kupovni fondan, kad necu umjeti izvajati figurice. A jel moze od onih boba figurine da se prave?

Choops, negdje sam citala da i ti mjesis fondan, pa mi samo reci koju boju koristis za farbanje?

Something is rotten in the state of Denmark.

clock-img

03.04.2011, 23:19

clock-img

indy_25

pencil-img

4228

Moze jer ja sam isto pravila skorpiona od njih od boba imas sliku ovdje na ovoj temi ta je torta bila za rodjendan mog muza a on je skorpion u horoskopu . napravi figurice dva dana prije i ostavi na sobnoj temperaturi da se suse. ako ti je nesto labavo pa ne moze da stoji podupri ga s necim dok se ne osusi i onda ce da stoji.

clock-img

03.04.2011, 23:20

clock-img

indy_25

pencil-img

4228

Diabla ako si u moguscnosti da kupis ili narucis internetom Wiltonove boje u gelu one su ti savrsene a ako ne mogi i druge i one u prahu ali su meni ove u gelu super super .

clock-img

03.04.2011, 23:28

clock-img

Brana

pencil-img

4456

Indy carice,bravooo majke mi savrsenooo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kada nekog volis bori se za njega,
kada nekog trazis,trazi ga gde treba,
kada nekog varas,varaj ga da valja,
al kada nekog volis,voli ga do kraja!!!

clock-img

04.04.2011, 09:34

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

Indy,prelepo je user posted image

Nena+Danilo=Vuk :)

clock-img

05.04.2011, 10:24

clock-img

Zell

pencil-img

804

evo malo ideja za dekoraciju uskrsnjih torti i kolaca.... http://cakecentral.com/modules.php?name=gallery&aid=22

clock-img

05.04.2011, 22:52

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

IZVORNA PORUKA: Diabla

Choops, negdje sam citala da i ti mjesis fondan, pa mi samo reci koju boju koristis za farbanje?

Si user posted image Kod nas ti se ima kupit samo u prahu. Ja uzimama u zdravoj hrani kod pijace u Igalu(rade dvokratno do 12h i od 17h), a u HN imas ispod autobuske. Sa tim u prahu je teze radit, tako kazu, ali sta da radimo kad nemamo drugih user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

05.04.2011, 23:22

clock-img

bokicans

pencil-img

1949

E bas bzv ,ja sam pravila sa onim u gelu,super su.

clock-img

05.04.2011, 23:30

clock-img

Anoniman

Ja se nosim mislju da deo ukrasa pravim od fondana a deo od gum paste. Koliko sam razumela, ova druga se lakse oblikuje i brze susi. A fondanom samo da presvucem torte. JA cu napraviti masu za kasato tortu pa cu je podeliti na 4 i napraviti 4 manje torte. Moj sestric ionako puni 4 godine a nije mogao da se odluci da li bi naruta ili tom i dzerija... pa mu pravim sa 4 teme koje najvise voli. Idem u cetvrtak u Pancevi i za vikend se igram. Choopa, pa ako neko dolazi na leto u CG moze ti poneti odavde. Ili ako imas nekog u Bg ko putuje za CG. Mislim da nije dobro da se salje postom, to hoce da otvaraju a ne znam ni da li sada postoji carina, jer ako podleze onda je to komplikacija ili te spediteri oderu.

Zavapi ti ovde pred sezonu, neko sigurno dolazi dole

clock-img

05.04.2011, 23:45

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

MaliMisu user posted image Dolazi naravno, imamo dosta rodbine gore, a mozda cemo i mi uskoro stizat, pa cu da se obezbjedim user posted image Ma nije problem ionako nemam nekih rodjendana prije septembra, a do tad cu se snaci nekako.

Ja nisam nikad pravila od gum paste, pa ti ne bi znala rec. A ovo za teme user posted image I ja bi najradje odmah napravila sve koje mi se svidjaju sto se tice fondana user posted image , ali nemam zivaca da pravim vise od jedne torte po rodjendanu user posted image

clock-img

05.04.2011, 23:48

clock-img

indy_25

pencil-img

4228

IZVORNA PORUKA: choopa choops

MaliMisu user posted image Dolazi naravno, imamo dosta rodbine gore, a mozda cemo i mi uskoro stizat, pa cu da se obezbjedim user posted image Ma nije problem ionako nemam nekih rodjendana prije septembra, a do tad cu se snaci nekako.

Ja nisam nikad pravila od gum paste, pa ti ne bi znala rec. A ovo za teme user posted image I ja bi najradje odmah napravila sve koje mi se svidjaju sto se tice fondana user posted image , ali nemam zivaca da pravim vise od jedne torte po rodjendanu user posted image

Ja dolazim ovo ljeto u Bar pa mogu da ti donesem svasta za torte a usput i boje user posted image

clock-img

05.04.2011, 23:51

clock-img

Anoniman

Isti mi je djavo pravila figure da ukrasim jednu veliku ili 4 male user posted image A torta je kasato, keks torta, samo zgrabis u saku i zalepis na tacnu user posted image

clock-img

05.04.2011, 23:54

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Indy, znaci da pocnem da sastavljam...imate li vi onaj gepek gore na kolima user posted image user posted image   Salim se user posted image Hvala na ponudi u svakom slucaju user posted image  

clock-img

05.04.2011, 23:57

clock-img

Suncicabg

pencil-img

3431

Indy fantasticnouser posted image

clock-img

06.04.2011, 00:00

clock-img

indy_25

pencil-img

4228

IZVORNA PORUKA: choopa choops

Indy, znaci da pocnem da sastavljam...imate li vi onaj gepek gore na kolima user posted image user posted image   Salim se user posted image Hvala na ponudi u svakom slucaju user posted image  

Imamo al ja dolazim bez muza samo za djecom i sa mojom mamom ( citaj dadiljom ) i sa drugaricama hocu i ja da se malo odmorim pa cu vjerovatno sa avionom ili busom doci.