cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo

clock-img

19.10.2018, 10:09

clock-img

Ana RR

pencil-img

34330

Hahahaha user posted image user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

19.10.2018, 10:11

clock-img

Ana RR

pencil-img

34330

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Bas si matora hahaha 

Pa nisam baš u cvatu mladosti ali kočije - pa mislim, dete!! user posted image user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

19.10.2018, 12:40

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Dori juce stigle nove cipelice,jutros ih prvi put obula u skolu.Sad kad sam isla po nju pitam je jesu li joj dobre cipele.Kaze ona jesu bjate(brate).Pitam je jesu li udobne.Kaze ona nisu nisu,dobre su 😂

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

19.10.2018, 12:52

clock-img

jess021

pencil-img

13382

IZVORNA PORUKA: Ana RR

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Bas si matora hahaha 

Pa nisam baš u cvatu mladosti ali kočije - pa mislim, dete!! user posted image user posted image

Ana, kao Kejt i Leopold😅😅

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

19.10.2018, 16:36

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24768

U ovu temu cesto udjem kako bih se slatko nasmejala, jedna od omiljenih...
Ljubim ih tako slatke!

clock-img

19.10.2018, 16:39

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Decica su medena,sta sve odvale user posted image user posted image

clock-img

19.10.2018, 17:37

clock-img

Ana RR

pencil-img

34330

Jess, da hahahah

Emice user posted image

clock-img

19.10.2018, 19:26

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

IZVORNA PORUKA: emicaa RR

Dori juce stigle nove cipelice,jutros ih prvi put obula u skolu.Sad kad sam isla po nju pitam je jesu li joj dobre cipele.Kaze ona jesu bjate(brate).Pitam je jesu li udobne.Kaze ona nisu nisu,dobre su 😂

user posted image nisu nisu dobre su ahahha

clock-img

19.11.2018, 09:46

clock-img

Milena18

pencil-img

5002

Juče dok sam pravila ruske kape, dala sam M da gricka koricu i pričala sam joj kako je moja baka stalno pravila te kolače i kako je i ona meni davala koricu. I tako ja mažem fil, okrenem se, a ona razbacala onu koru i kokos po celoj kuhinji. Ja krenula da vičem, a ona sedi na stolici, ne gleda me uopšte i kad sam završila, pogleda me i pita "Da li si se smirila?" 😂😂 Rekoh da jesam, a ona "A da li je i tvoja baka tako vikala na tebe kad nešto prospeš?"😁

clock-img

19.11.2018, 09:52

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Joj Boze kakva je pametnica!
Moj sin meni sada kaze:" Mama jesi li zvala Jucu?", vaspitacica kojoj sam htela da javim da je malo bzv ali da cemo doci sutra, ja kazem nisam je dobila, a on ce meni:"Juca je dobla." Kaaaaakao da nije, a zasto li se dernjas kao magarence svako jutro da te covek pita.user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

clock-img

19.11.2018, 10:02

clock-img

Milena18

pencil-img

5002

Voci, pa dobla je kad ne ide u vrtić user posted image

clock-img

19.11.2018, 10:07

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24768

Milena, ljubim je ❤️
Hit su, stvarno!

clock-img

19.11.2018, 12:29

clock-img

Ana RR

pencil-img

34330

Milena, Voci user posted image

clock-img

19.11.2018, 22:01

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

E slatko se nasmejah 🤣🤣🤣

IZVORNA PORUKA: Ana RR

"Mama, ti si se rodila pre 38 godina? Vi tada niste imali automobile, samo kočije i konje, jel tako?"

user posted image user posted image

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

clock-img

19.11.2018, 23:57

clock-img

Ana RR

pencil-img

34330

E moja Sanjalice... pitao me i da li je tada sve bilo crno belo... mislim, šou sa njim user posted image

clock-img

20.11.2018, 02:09

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Milena 😂😂 pa stvarno jel tvoja baka vikala na tebe? Cccc pravo ti zbori dete.
Super su.
Pita mene D pre neki dan. Mama jesmo mi pravi ljudi ili smo u nekoj prici? Haa jaoo onda smo polemisale sta ako smo u necijoj prici samo. Dosao mm i jos se naljutio na mene i rekao D da mama lupeta i da smo pravi ljudi.

clock-img

20.11.2018, 10:00

clock-img

Ana RR

pencil-img

34330

Jao Ljišo, hit!!

clock-img

20.11.2018, 18:21

clock-img

Filadendronka

pencil-img

5168

Moje dete je na pitanje vaspitacice sta radi mama kod kuce posto sam na trudnickom rekao: "nista, uziva" 😆😆😆

clock-img

20.11.2018, 18:28

clock-img

Milena18

pencil-img

5002

Ljišo, šašave ste ☺ Već vidim da ću i ja za koju godinu odgovarati na takva pitanja. Pita m M sinoć nakon što ju je tata, na moj užas, plašio babarogom jer nije htela da spava "Mama, a da li postoji babaloga?" Ja joj rekoh da ne postoji, a ona "Idem da kažem tati". Pa mu se unela u lice i kaže onako samouvereno "Babaloge ne postoje, ni vestice, ni vukovi. Postoje samo maca, kuca, konjovi i žabe" 😂

clock-img

20.11.2018, 19:32

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Haha konjovi 😂  
Kazem ja mm covece kakav mozak deciji pa snimljen film na tu foru. Trumanov sou. A ona dete tako nesto pomislila.  Film nije gledala 😂😂 ma bice neki scenarista haha pisac. Kaze da ce da bude prodavac bajki.  Reko sine to ti dodje politicar. Tako se to zove 😂
I drzi je to za prodavanje bajko. Uzme list papira onda tako izmislja Pavlu pricu. I kaze mama vec peti put mu pricam istu pricu 😂  svidja mu se. A lupeta mila majko. To zapamtiti ne mogu. Al svaka prica pocinje jednoga dana....

clock-img

20.11.2018, 21:35

clock-img

Milena18

pencil-img

5002

Ljišo, baš je lepo zanimanje izabrala. I divno je što voli da smišlja priče za batu.

clock-img

20.11.2018, 21:37

clock-img

Rosita

pencil-img

7285

😂

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

clock-img

10.12.2018, 23:18

clock-img

Kikiriki17

pencil-img

9

user posted image

clock-img

13.12.2018, 00:09

clock-img

jess021

pencil-img

13382

L je uglavnom vezana kosa jer je sva kao svilena i stalno joj kosa na ocima, celu...
Danas joj spala gumica i ja kazem pa ti si skroz drugo dete sa pustenom kosom, kaze ona ma neee to sam I dalje ja, Lenka😊

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

13.12.2018, 06:37

clock-img

Milena18

pencil-img

5002

Jao, Jess, pa ti si stvarno pomislila da je to neko drugo dete? 😂😁😂