cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo

clock-img

07.09.2018, 10:53

clock-img

Rosita

pencil-img

7285

Hahaha, jao deco :)

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

clock-img

07.09.2018, 11:03

clock-img

Ana RR

pencil-img

34330

Juče mi Marko nešto priča, ja radim pa baš i ne obraćam pažnju previše.. međutim, čujem ja kako kaže mama da si videla tetu kako pleše sa šipkom, mama, ne drži se uopšte rukama, samo nogama... meni se alarm upalio user posted image ali nisam stigla da pitam mm o čemu ovaj mali priča.. i sinoć ga pitam i on počinje da se smeje, kaže gledali smo spot, mnogo mu se svideo.. a spot je ovaj:

https://www.youtube.com/watch?v=d8OI9FllKfg

Znači, već vidim kako nas učiteljica zove na razgovor jer Marko deci priča kako je gledao tetu da pleše sa šipkom user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

07.09.2018, 13:41

clock-img

Rosita

pencil-img

7285

Haha, Ana ne mogu da pustim, uspavljujem N, šta i da priča, video je, desi se, ništa strašno, ih šta će još videti :)

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

clock-img

07.09.2018, 14:15

clock-img

Ana RR

pencil-img

34330

Ma naravno, ali mislim da previše vremena njih dvojica provode sami u potkrovlju user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

07.09.2018, 14:19

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Aahhaahhahahahaa user posted image
Ana, znaci on se odusevio teti sa sipkom? user posted image
Sou bre 😊

,,Carpe diem"

clock-img

07.09.2018, 15:40

clock-img

Ana RR

pencil-img

34330

Čuj oduševio - mislim da je gleda kao super junaka user posted image

clock-img

07.09.2018, 16:03

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Čuj oduševio - mislim da je gleda kao super junaka user posted image

user posted image i moja D isto

clock-img

07.09.2018, 16:08

clock-img

Ana RR

pencil-img

34330

Hahahaha user posted image

Btw, ona je evropska prvakinja u plesu sa šipkom user posted image

clock-img

07.09.2018, 16:15

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Jao ana, pa sou sa njima user posted image

clock-img

07.09.2018, 16:55

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Ana moja je isto sa mm gledala na Ja imam talenat ples na sipki i odusevila se. Onda je jedno vreme stalno trazila to da gleda. user posted image Ali ja mislim da oni to ipak dozivljavaju kaooo VaUUU vestinu nego neku erotiku ahahha... Sta znam nisam branila. Cak ona krene tako da se ludira i kao vii sta ja mogu.

IZes ga to je sad sport. To vise nije vulgarnouser posted image

clock-img

12.09.2018, 19:46

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Kaze meni D danas. Mama naucila sam da vezem perKle u vrticu. Stvarnoooo sreco? Svaka cas_t. Da mama. Na CVOR 😂😂😂😂

clock-img

13.09.2018, 10:41

clock-img

Rosita

pencil-img

7285

Haha, jao 😛
Čitam D nešto o sportu i pomenem džogiranje. Kaže  otkud je to sport? Pa kako nije, kažem, trči se. A on kaže da je mislio na čišćenje kuće džogerom😂

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

clock-img

13.09.2018, 11:03

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Ana ahahhaha pa gde bas to da nadje user posted image user posted image
Rosi pametno ti dete,sport nego sta user posted image

clock-img

13.09.2018, 12:10

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Jutros kazem J,ajmo po T u skolu. Ona u cudu,sta, vec idemo,gotova skola? Ala je dobra ta skola..hocu i ja..umrla sam.Mukica,u vrticu bude ceo dan.😂

clock-img

18.09.2018, 10:43

clock-img

Duškić

pencil-img

9617

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Jutros kazem J,ajmo po T u skolu. Ona u cudu,sta, vec idemo,gotova skola? Ala je dobra ta skola..hocu i ja..umrla sam.Mukica,u vrticu bude ceo dan.😂

user posted image user posted image

clock-img

18.09.2018, 16:04

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

O srce moje pametno. Kako su slatki...ali dzogiranje...dzogerom po kuci lumperaj!user posted image user posted image user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

clock-img

20.09.2018, 10:49

clock-img

Rosita

pencil-img

7285

Kupujemo D patike za fudbal. Mi, naravno, gledamo da može i ovako da ih nosi dok je još lepo vreme, a i cenu itekako. On se lepi sve za neke od oko 5 hiljada, najviše za neke adidas 5.5, a sasvim dobre joma su 3 h. I mi kažemo preskupe su D ove, a vidi i tanak je đon, nećeš moći po kiši da ih obuješ, ne valja im ovaj prednji deo, bla, bla- što sve, ruku na srce, jeste istina. On kaže, pa dobro, u redu, ali što proizvode takve patike ako su tako loše 🤔😁?

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

clock-img

20.09.2018, 12:04

clock-img

Ana RR

pencil-img

34330

Pa pametno pitanje user posted image

clock-img

20.09.2018, 15:10

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24768

Rosita, pametno pitanje user posted image
Koji broj D nosi?
Inace, on je u pravu, cisto da znateuser posted image adidas (i nike) su ubedljivo najkvalitetniji sa patikama za fudbal.

clock-img

20.09.2018, 17:41

clock-img

Rosita

pencil-img

7285

Ivana, 30.
Verujem, al on ne trenira, to čisto u vrtiću, nekad uveče.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

clock-img

20.09.2018, 17:56

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24768

Vidim da ce uskoro trenirati user posted image to vam je prvi korak. Znam da ne trenira, moj sin i ovako nosi patike za fudbal, najvise trajuuser posted image

clock-img

24.09.2018, 18:16

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Srce pametno!

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

clock-img

07.10.2018, 12:07

clock-img

Rosita

pencil-img

7285

Čuo D pesmu "ne plači dušooo, ja ću ti doooći..." i kaže, mora da on to nju zove telefonom da joj ovo otpeva 😂

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

clock-img

07.10.2018, 12:47

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

user posted image pa logicno

clock-img

07.10.2018, 22:38

clock-img

Milena18

pencil-img

5002

Rosita, pa i meni kad pročitam stihove deluje kao da je zove telefonom user posted image
Kažem ja M jutros "Hajde smiri se malo, ne znam gde mi je glava", a ona pokazuje prstom i sva oduševljena, kao da je stvarno nešto pronašla, kaže "Evo ti je - na kosi!" user posted image