cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Petogodišnji dečak umro od meningokokne sepse

clock-img

30.10.2009, 19:53

clock-img

mihi

pencil-img

4968

Naravno, u svim normalnim zemljama je to obavezno. Samo kod nas, ja mislim izmišljaju priče o štetnosti da država ne bi nabavljala o trošku fonda vakcinu. Jedna doza je sad oko 75evra. Mada mislim da bi sigurno bila jeftinija da se nabavlja  u velikim količinama za obaveznu vakcinciju. Tako su radili i sa vakcinom protiv hepatita B, pa kad su izračunali koliko košta lečenje samo  jednog obolelog shvatili su da je jevtinije da se deca vakcinišu. Tako će biti i sa ovom vakcinom, za neke nažalost prekasnouser posted image

clock-img

30.10.2009, 19:54

clock-img

SUPER MAMA

pencil-img

2363

Ljudi moji nemogu da verujem rasplakala sam se.user posted image user posted image user posted image user posted image Mnogo tuzno.

clock-img

30.10.2009, 20:00

clock-img

mihi

pencil-img

4968

Dete iz punog zdravlja otišlo za 24h user posted image user posted image user posted image user posted image . A da je obavezno vakcinisano? Treba sprečiti bar ono što može kad su bolesti u pitanjuuser posted image .