cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Srednja škola

clock-img

30.10.2024, 11:15

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Sanjice kako vreme prolazi, već stigosmo do srednje škole.H je baš umetnička duša, nadam se da će upisati  ono što želi.A T je već opredeljena za medicinu. 

clock-img

30.10.2024, 17:59

clock-img

Tiziana

pencil-img

2651

Sanjice, nisam uspela nista da saznam. Kod mene na poslu niko nije isao u ovu skolu. Ili su isli u dizajnersku, ili onu Tehno art na Zvezdari ili u gimnazije pa posle studirali Primenjenu..Sto se tice medicinske, mislim da u kom god gradu, to je jaka skola i sa njom nema greske. U pojedinim gradovima je potrebno vise poena za medicinsku nego za gimnaziju. 

clock-img

30.10.2024, 23:46

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26988

Hvala Tizi, u svakom slucaju.
Anck problem kod T sto joj sve ide.user posted image Bas smo to mm i ja pre neki konstatovali. Samo se ona previse ne cima kao sto radi Sofi.
Tizi, u pravu si za medicinsku. I kod nas je isti slucaj. Jaka je.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!