Postovani, prvi put sam na ovakvom forumu. Imam jedno pitanje, tacnije vise njih, vezanih za istu temu. Ovako..... Menga mi je svakih 28 do 32 dana... Posljednju mengu sam imala18. oktobra i trebala sam ako je 28 dana, da dobijem 14. novembra. Udana sam, medjutim polni odnos nisam imala oko mjesec dana zbog odsustva muza. 5. novembra smo imali odnos i on je svrsio u mene. Sutradan mi se odmah pojavio smedji iscjedak, koji je trajao oko 6 dana, ali ne intenzivno, nego povremeno i po malo, vec 4,5,6 dan samo sluz i tackice smedje, cak zanemarivo. Isla sam i na put, malo sam bila i pod stresom zbog posla. Kasnije sam imala laksa peckanja, kao prehladica mala. U medjuvremenu nisam dobila. Test za trudnocu bejbi rapid uradila sam prije 8 sada, bio je negativan, takodje i prije 3 dana, opet negativan, cista jedna crta. Mada nije bio jutarnji urin, vec oko 12h, piskila sam do tada mozda 3 puta.... Dalje, nemam neke simptome, grudi su me pocele boljeti, ali kao i kad trebam dobiti, nemam muku, temperatura jutarnja oko 36,5 stepeni Celzijusa, stomak normalan... Sada mi vec kasni ako je ciklus od 28 dana, 13 dana. Nisam jos isla ginekologu, jer sve nekako ocekujem da dobijem.
Da li je moguce da sam trudna ili se nesto poremetilo? Da li je moguce da test dva puta pogrijesi iako kazu da otktiva najnizi nivo HCG-a? Ne znam ni sama kako pitanje da postavim.... Ako moze neki odgovor brzi, bila bih Vam mnogo zahvalna.