cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Zamisliti nekoga kako se sexa

clock-img

28.02.2013, 23:11

clock-img

leamalamut

pencil-img

363

Heheh, luda tema... Meni je to padalo na pamet pogotovo kod ,,cudnih'' parova , on visok ona mala ili ona debeljuca on mrsavko pa imam utisak da samo nogice vire ...user posted image

Muškarac je uspeo da izmisli i pripiše ženi sve odlike karaktera koje ona,u stvari nema, čak koje su više njegove nego ženine.Tako, muškarac misli da je žena slaba i zbunjena,a ona je izvanredno gipka,smela,dosledna,i uvek zna šta hoće i koliko može

clock-img

01.05.2013, 21:49

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Anoniman

Da li možete svakoga da zamislite kako se sexa?

Recimo, osvrnete se po kancelariji, kafiću... jednostvno pogledate nekoga... jel možete da ga zamislite kako radi one stvari? Ili još bolje, nekoga koga poznajete, ali ne toliko da biste sa njim baš pričali o sexu, jel možete da ga zamislite?

Joks, nekako mi ne ide u glavu ..

clock-img

21.08.2015, 09:25

clock-img

wivern

pencil-img

8800

Heh palo mi jednom na pamet kod druga koji je gay user posted image
I vrlo brzo odustala od tog razmisljanja, nemam nista protiv gay-eva da se razumemo, nego sam shvatila da je to sto radim potpuno out user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home