Nasa prica pocinje od zimus,kada posle boginja ne mozemo da ojacamo imunitet i cesto smo bolesni.Resih da detetu ojacam isti,najpre citajuci na nternetu o proizvodima...kako je mnogo proizvoda na trzistu,smanjih pretragu na one koje sadrze cink,znajuci,kao zdravsteni radnik,koliko je on bitan za organizam i imunitet...nesto kasnije mi ga je preporucila i drugarica,bio je i na akciji,pa rekoh da probamo,nista ne moze da skodi.U pocetku,detetu kao da je sirup bio jak,ukus,(jer ipak to nije cokolada,he he), koji,po meni,toliko deluje prirodno,kao neki biljni caj...pa sam pitala ljude u kompaniji kako da to resimo i uz njihove savete,sada ga pije bez problema.Za sirup mogu reci jos ovo,jedva cekam da mladje dete napuni godinu,da pocnemo i njemu da dajemo,preventivno.Sjajan.A jos jedan neizostavni lek u nasem domu je,apis gola.Dete se mnogo igra sa prljavstinom,trpa ruke u usta,posle cega obavezno sledi crvenilo grla,iritacija,kasalj....hvala nasoj dr na preporuci i na izbacivanju antibiotika...i apis golu koristimo preventivno,nekad,i nema problema...zaobilazimo lekare,sa ova dva proizvoda,u bukvalnom smislu.Hvala onima koji su izmislili ove proizvode.
< Poruku je uredio marketing RR -- 26.6.2016 20:12:59 >