cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Ah Valentinovo

clock-img

14.02.2015, 19:43

clock-img

wivern

pencil-img

8800

Mi praznujemo sve dane osim ovih tzv praznika. Mada sam mu danas obecala lava cake zbog sv valentina ili trifuna user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

14.02.2015, 19:46

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

Uzasno mi je smaranje ovaj praznik i sve sto nosi...user posted image

clock-img

14.02.2015, 19:50

clock-img

jabudic

pencil-img

5894

Meni bogami nije. Uvijek neki fin poklončić padne, a sve što donosi poklone ja volEm user posted image

clock-img

14.02.2015, 19:52

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

i mene pocinje da smara sve sto je pod moranje. sada ja kao moram da idem i trazim poklon za mm. pa rodila sam mu dete ovog meseca, dosta je...

clock-img

14.02.2015, 19:57

clock-img

jabudic

pencil-img

5894

Bubi, pa malo li je? user posted image
Ti si svoje odužila. Ni ja se mnogo ne opterećujem poklonom, ali on meni uvjek kupi nešto fino.
U principu volim poklone, šta da radim user posted image
A i rodjendan mi ide za nedelju dana, milina user posted image

clock-img

14.02.2015, 20:00

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Joj ja volim,ali kako prolaze godine bracnog staza sve se nekako smanjuje,i pokloni i ta neka euforija.Mislim dobila sam ja jutros poklon,kupio mi parfem i veliku Milku(ja njemu nista,ali nacice se nesto vec user posted image ),ali eto nigde ne idemo jer mi S.nesto kasljuca.A mi nije kuci,tu nam dete od zaove.Pravo da kazem,nije mi se ni islo kad je tako "mora se".Samo kad zamislim pun restoran(jer danas izlaze i oni sto nikada ne izlaze user posted image ) nije mi dobro user posted image

< Poruku je uredio veselica -- 14.2.2015 20:01:41 >

clock-img

14.02.2015, 22:17

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

IZVORNA PORUKA: jabudic

U principu volim poklone, šta da radim user posted image

ooo volim i ja poklone, samo ne volim kada nesto MORAM da kupim, da smislim sta. a stvarno mu jako cesto kupujem ‘poklone‘ . jer pod pokon mogu da uvrstim duks, kosulju, ves, parfem a bar jednom nedeljno mu kupim nesto od toga... uvek nesto zatreba... i on meni cesto kupuje ali sitnice, tipa te cokoladice, bombonjere, odvede me na feniranje, juce je rekao da idemo na zajednicku masazu cim prestanem da dojim (i ranije nam je uplacivao a sada par meseci nismo isli)... i sta ja sada da cekam dan zaljubljenih i da smisljam sta da kupim...

clock-img

14.02.2015, 22:28

clock-img

jabudic

pencil-img

5894

Ne treba biti iskljuciv. Sigurno ne ocekuje da ostavis bebu od 10 dana i ides da trazis poklon. Govorim licno u svoje ime, to je prilika za koju znam da cu pored ovih nezvanicnih, sitnih, svakodnevnih, dobiti i zvanican poklon, i takve datume ja volim user posted image

clock-img

09.03.2015, 05:56

clock-img

acalukic

pencil-img

188

nemorate nigde specijalno biti dovoljno je da budete jedno uz drugo

clock-img

09.03.2015, 07:44

clock-img

Plavusa34

pencil-img

197

Mi retko poklanjamo nesto,njemu to ne ides bas on je u principu za kupi sama ti znas sta ti treba

clock-img

14.02.2016, 14:00

clock-img

branki*

pencil-img

20828

Ja se sad setih da je dan zalhubljenih...

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

14.02.2016, 15:46

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Jedva cekam da vidim poklonuser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

14.02.2016, 21:42

clock-img

jess021

pencil-img

13382

Dijans, i kakav je poklon?user posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

06.02.2017, 18:44

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

kupujete li ove godine poklone user posted image ja cu svom neku sitnicu,sampanjac i vidjecemo sta jos nosi vece user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

06.02.2017, 19:28

clock-img

branki*

pencil-img

20828

ja ne verujem nesto da ce ovaj moj da se pretrgneuser posted image sto se tice mene,poklone ne kupujem,ja sam mu poklon sam po sebi!

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

06.02.2017, 19:58

clock-img

Duškić

pencil-img

9617

Uh , ja bih tako neko belo vince popila...Ali posto dojim , nista od toga. A posto vise volim Bombonjere i cokoLade od buketa , ocekujem ro od deagog. A planiram neki dzemper da kupim mm!!

clock-img

07.02.2017, 08:11

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Mi nemamo taj obicaj, za rodjendane novu godinu, bozic da, ali je simbolika jako lepa.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

clock-img

07.02.2017, 08:26

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26965

Posto nije to nas praznik nista ne spremamo. Sto kaze Voci samo za nase praznike se pocastimo.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

07.02.2017, 09:17

clock-img

suzi kju

pencil-img

6502

Mi smo kupovali poklone dok smo se zabavljali, posle ne,u stvari i ne sećam se kad smo prestali za taj dan da ih kupujemo. Nije mi ni bitan "praznik"uopšte, ako se tako može nazvati.

clock-img

07.02.2017, 10:00

clock-img

mali_mis

pencil-img

5129

Ja cu sama sebi da kupim jedno pivce za zivce i da volim sama sebe user posted image

clock-img

14.02.2017, 09:41

clock-img

mati

pencil-img

6667

Srecan praznik svima koji smo zaljubljeni... user posted image
Ja sam juce kupila poklon mm, videceo njega kasnije...

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

clock-img

14.02.2017, 10:37

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Ko je zaljubljen srecno mu Valentinovo,ko nije srecan sveti Trifun user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

14.02.2017, 16:48

clock-img

Skockica

pencil-img

1088

Ja sam prve godine dobila jako vredan i lep poklon, kad smo tek 8 dana bili u vezi. Prosle godine mislim da sam ostala bez poklona za taj dan, mada on meni stalno nesto poklanja bez posebnog povoda. A ove godine sam dobila cvece i rucak je doneo da odmorim danas od kuvanja. I evo ceo dan uzivamo zajedno, jos je u 1 izasao sa posla da mozemo biti zajedno user posted image

Moja sreca nosi dva imena: Vasilije i Marc-Gabriel <3 <3

clock-img

12.02.2018, 12:14

clock-img

nata11

pencil-img

9223

Jel slavite praznik? Jeste vec spremile poklon?

Ja cu kao i uvek bombonjeru u obliku srca i ako imam vremena da skoknem do prodavnice nesto od sportske opreme.

clock-img

12.02.2018, 12:52

clock-img

MamaNecaVo

pencil-img

3652

Ja ne slavim.Tj mi ne slavimo.
Cesto i ovako odemo na rucak/veceru/izlet pa nam taj dan dodje kao svaki drugi.

Isto tako ni poklone ne uzimamo.