U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.
zato sam i postavila sliku, malo da vas smirim .Meni danas krenulo, sutra cu dobiti.Kad ne mogu ja, necete ni vi
Ja 'oću, i odo' sad da se tušnem i čekam mužića da dođe s' posla pa u akciju ihaaaaaa
26.10.2009, 21:58
2002m
2595
IZVORNA PORUKA: gag
Meni jeste .Jedno jutro mm i ja imali sex.Ali trajo je nekih dva sata ,on otisao na posao a ja do banke i ja sam usput jedno sest puta imala vaginalni prdez ljudi su se okretali za mnom
gadno je to kada udje vazduh
26.10.2009, 21:58
Anoniman
IZVORNA PORUKA: 2002m
IZVORNA PORUKA: kaliopi
pa ja sam tek sad iščitala sve na toj temi! vaginalni prdci?
ovu temu sam promasila
iščitaj je , meni krenule suze, gagi mi popravila raspoloženje za narednih mmesec dana!
26.10.2009, 21:59
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sladjaaaa
zato sam i postavila sliku, malo da vas smirim .Meni danas krenulo, sutra cu dobiti.Kad ne mogu ja, necete ni vi
Ja 'oću, i odo' sad da se tušnem i čekam mužića da dođe s' posla pa u akciju ihaaaaaa
idem i ja da vidim jel mi čo*ek mrda ..
26.10.2009, 22:00
2002m
2595
pa ja sam tek sad iščitala sve na toj temi! vaginalni prdci?
ovu temu sam promasila
iščitaj je , meni krenule suze, gagi mi popravila raspoloženje za narednih mmesec dana!
nisam je promasila, samo drugi naziv.
26.10.2009, 22:01
Anoniman
IZVORNA PORUKA: gagi
IZVORNA PORUKA: Trcosava
ja sam sad isto čitala i boli me stomak
kaliopi nije ti se nijednom desio vaginalni prdež?
p.s. ja sam bivšeg raspalila iz sve snage po nosu! A glavu imam tvdru ki kamen....iz moomenta mu se spustio
Meni jeste .Jedno jutro mm i ja imali sex.Ali trajo je nekih dva sata ,on otisao na posao a ja do banke i ja sam usput jedno sest puta imala vaginalni prdez ljudi su se okretali za mnom
vooooooooooolem seeeeeeeeeeeeex u svim pozama u svim dobima dana, noći, godine .... i naravno NIKAD MI NIJE DOSTA
Ovo potpisujem...
03.11.2009, 00:02
Lilly*
3854
Jao žene, baš sam se ismejala
13.11.2009, 21:07
Anoniman
aleeeeeee!!!!
aj sad koliko nas ima?
ja sam upozorila mm da će on bežati od mene, neje mi verovao...evo ga beži kažem ja njemu ''pa dobro kad si mi svojevoljno dao đoksona?'' - on se upišao od smeha... ili kad kažem ''pa gre'ota da propadne kad se već digao'' evo i dan danas se smeje
vooooooooooolem seeeeeeeeeeeeex u svim pozama u svim dobima dana, noći, godine .... i naravno NIKAD MI NIJE DOSTA
ovo kao da sam ja pisala...nego, nisam mogla pre da vidim ovu temu jer sam bila na poslu a tamo zabrana...tako da tek sad odgovaram i citam...
Proverite da li ste zaista dobar čovek. Pomozite onima koji vam ne mogu uzvratiti. Dušan Radović
13.11.2009, 21:13
Anoniman
joj, sad sam citala ovaj forum od pocetka...umirem od smeha, placem...a mm pored mene gleda TV i pocinje da sumnja sta ja na internetu radim... o boze, vi niste normalne...ali ni malo!
18.12.2009, 01:51
Anoniman
Samo da dignem temu!
(Posveceno mojim dragim drugaricama sa vecerasnje sedeljke) VOLEM VAS
< Poruku je uredio pcelica Maja -- 18.12.2009 1:52:45 >
18.12.2009, 12:08
Anoniman
saaaamo je vi dižite.... jooooj kako smo se zabavljale na početku ove teme... baš sam bila nekako bzv raspoložena ali naravno, tu su bile gagi i Trca, 2002m.....
27.03.2018, 22:40
Ana RR
34334
aleeeeeee!!!!
aj sad koliko nas ima?
ja sam upozorila mm da će on bežati od mene, neje mi verovao...evo ga beži kažem ja njemu ''pa dobro kad si mi svojevoljno dao đoksona?'' - on se upišao od smeha... ili kad kažem ''pa gre'ota da propadne kad se već digao'' evo i dan danas se smeje
Trco
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.
Jer smo tako u mogućnosti!
27.03.2018, 22:42
mama Jo
26537
Sjajne zene, ajde zovite ih da se vrate 😂
28.03.2018, 22:59
vocicana
12362
Ove zene stvarno fale na frumu, hahahhaa, volem seeeeex, u svim pozama i svim dobima dana i noci! Kada si mi svojevoljno dao djoksona?! Hahhahaha, nimfomanko!
29.03.2018, 10:12
Anck Su Nmaun
27429
Hhaha "greota da propadne kad se vec digao " jao umrecu