cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Rendgen u trudnoci

clock-img

31.01.2023, 09:44

clock-img

Kata90

pencil-img

3295

Zene,krenula sam sa sitnim popravkama zuba.....O koji put odem i gotovo.Nego jedan mi je vise kvaran i to 8 mica,znaci mali ćošak od zuba fali i kaze da treba da vadim....mislim nema sanse nije tako strasno ni neboli me nista.Kao ali da neidem na snimanje.....sta vi mislite?Nekako mi ne predstavlja strah.Nego kasnije kada se porodim,dotle ce mi otici skroz zub.Naravno isla bi kod druge zubarke.

< Poruku je uredio Kata90 -- 31.1.2023 9:47:04 >

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

clock-img

26.10.2024, 20:41

clock-img

Teodora99

pencil-img

1

Molim vas za pomoć žene Zatrudnela sam ili 26.09 ili 06.10A 15.10. Sam bila sam sa detetom da rendgenski slika glavicu jer je pala sa kreveta Nosila sam zaštitnu kecelju sve vreme i čitala sam kod vas na forumu kako ne bi trebalo da postoji rizik za bebu ali već tri lekara mi govore kako moram da abortiram Možete li mi dati neki savet ili da se javi neko ko je već prošao kroz ovo i rodio bebu pa da mi kaže šta i kako…Hvala vam puno unapred 

clock-img

27.10.2024, 16:19

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Ćao Teodora, bila sam u sličnoj situaciji. U prvim nedeljama trudnoće sam snimala pluća, nisam znala da sam trudna. Dr me je poslala kod genetičara u Narodni front. U principu nisu mi rekli ni abortiraj, ni nemoj da abortiraš. Samo su mi predočili koje su moguće posledice i koja je verovatnoća da nešto ne bude u redu sa detetim. U svakom slučaju ja sam rodila zdravu i pravu bebu.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

PROČITAJ ISKUSTVA MAMA
image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image