cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Letovanje 2016

clock-img

07.03.2016, 20:37

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Preko agencije. Iste kao Dunjci.
Sta vise app do app smo.

Bas je jeftino i preko agencije ispalo, nije mesto jos popularno, pa je smestaj dzabana.

I znas kako, ubedjivali nas Kucupiju da uplatimo, medjutim jok.. to mi je delovalo pa bas pusto. Ovo je ususkano. Blizu Stomia, Karice, relativno blizu je Rapsani sa mmmmm jagnjetinom i vinom, blizu i kanjon Tempi, Ampelakia...

< Poruku je uredio lesica RR -- 7.3.2016 20:44:07 >

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

07.03.2016, 21:46

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Mm danas definitivno uplatio . Idemo u Metamorfozis. Pocetkom jula. Prvo letovanje sa bebom. user posted image

< Poruku je uredio Maraj -- 7.3.2016 21:47:13 >

clock-img

01.04.2016, 17:04

clock-img

Khaleesi

pencil-img

4055

Pozdrav mame,
ako neko ima iskustvo sa odlaskom na Krf... Mislim da bi bebac izdrzao ok, jer voli voznju , a sa starijom smo dva puta isli do Pefkohorija i bilo super u putu. Znam da je Krf 250 km dalje, ali u agenciji kazu ima neki super autoput pa se brzo stize... Ono sto ne znaju u agenciji je koliko je i kako naplacuju trajekt... U jednoj agenciji kazu 60 evra trajekt u drugoj 30...
Da li je neka od vas isla 20 dana na Krf... Meni 10 nesto malo zvuci za cimanje toliki put kolima... :D
Iskustva molim user posted image

clock-img

23.04.2016, 23:23

clock-img

aleksandrici

pencil-img

473

Ja bih na Sitoniju,nekako mi se tamo sviđa voda,more,pejzaži.Hoćuuuu,valjda ću uspeti !

clock-img

23.04.2016, 23:28

clock-img

dunja RR

pencil-img

30431

Khalesi, koje mesto na Krfu?

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

24.04.2016, 16:42

clock-img

aleksandrici

pencil-img

473

Opet ja i moje nagradne igre.Učestvovala sam u jednom takmičenju gde je trebalo da se napiše kreativno rođendanska čestitka.Mislim da sam uspel u tome,ušla u uži izbor,nadam se,pa kako bude.Privuklo me je mesto gde daju nagrdno putovanje a to je Sitonija.Nikad nisam bila a tako bih volela.Sviđa mi pogled,more,talasi,nekako je drugačije,nešto što do sad nisam videla.To mi se izuzetno sviđa.

clock-img

24.04.2016, 17:16

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Aleksandrici , lepa je sitonija. Ima divne plaze. Ja sam naravno uvek za ostrva , al sad ove godine idemo na sitoniju zbog bebe
Blize nam je kolima a i prvi put nam je sa bebom letovanje.
khaleasi , autoput do Krfa je super. Mi smo bili pre par godina sa deverom. Karta u jednom pravcu za nas troje odraslih i kola je bila ako se ne varam 55e. Ukucaj na Google pretrazivacu cena trajekta do Krfa. Izaci ce ti sigurno

clock-img

25.04.2016, 10:20

clock-img

WhiteSnow

pencil-img

140

Mi cemo ove godine 3 nedelje da obilazimo Srbiju uzduz i popreko!

Lazar 23.10.2010.
Viktor 05.04.2013.

clock-img

25.04.2016, 10:23

clock-img

aleksandrici

pencil-img

473

Secam se i ja prvog letovanja sa bebom.Divan osećaj,divno iskustvo,nesto najlepse,kad imate samo svoju porodicu na okupu i kasd se samo njim posvećujete i uživate u divnim zajedničkim trenucima.

clock-img

27.04.2016, 22:50

clock-img

adulence

pencil-img

7314

Zene pod hitno mi treba pomoc sledece nedeljw uplacujemo more samo moram u narednih par dana da se odlucim da li Sarti ili Nikiti?dakle ili istocna ili zapadna strana Sitonije?

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

clock-img

28.04.2016, 07:57

clock-img

adulence

pencil-img

7314

Zeneeee pooomoooc....

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

clock-img

28.04.2016, 08:28

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Nikiti! U Sartiju duva vetar!
I mi idemo u Nikiti..23.8user posted image

clock-img

28.04.2016, 14:23

clock-img

Peace*

pencil-img

4881

Predlog smeštaja na Tasosu? Sve jedno mi je dal su apartmani ili hotel, samo neka je blizu plaže (neka je NA plaži user posted image ).
Unapred hvala

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

clock-img

28.04.2016, 14:44

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Peace sorry ali moram user posted image šator,možeš ga postavit gdje hoćeš user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

28.04.2016, 14:47

clock-img

Peace*

pencil-img

4881

Ali šator nije opcija - ne spada ni u apartmane ni u hotele. user posted image

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

clock-img

28.04.2016, 14:51

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Pa daaa ali kažeš da je na plaži user posted image ovo samo ljubomora iz mene govori jer mi nećemo nigdje user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

28.04.2016, 15:14

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Peace, vidi ovde

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

28.04.2016, 15:35

clock-img

mama krava

pencil-img

2383

Peace,

Mi idemo ponovo ove god u Pefkari studios...savršeni su i na plaži. Evo ti sajt, pa probaj direktno. Sve je kao na slikama, smeštak kao u hotelu samo bez hrane. Svaka preporuka!

http://studios-pefkari.com/index.php/en/

A evo link ka jednoj sličici i opisu od prosle godine tasos

< Poruku je uredio mama krava -- 28.4.2016 15:40:53 >

clock-img

28.04.2016, 18:22

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Adulence mi smo bili u Sartiju nije nam duvao vetar. Cak ni talasi koje znaju ljudi da spominju. Jako malo mesto. Stari deo ima lepsu uredjeniju plazu ali ide brzo dubina u vodi , u novom delu nije bila sredjena plaza (mislim na lezaljke). Samo jedan omanji kafic je bio pre 4 god na tom delu plaze. Ali ti mozes da ppstabis peskir gde hoces. Tu u novom delu bukvalno ides i ides i ides i dubine nema user posted image lepo je za malu decu. A tu su ti i obliznje plaze npr Kalamici
Fino je ali jako malo mestasce. U Nikitiju nismo bili. Prosli pored njega (svratili u Lidl user posted image ) Znam dosla ljudi da letuje tamo isto sa malom decom. Neces pogresiti u svakom slucaju. Ja uvwk odem na Google earth i pogledam svakom mestasce ili ma YouTube imas snimke mesta

clock-img

15.05.2016, 20:30

clock-img

Khaleesi

pencil-img

4055

odustala sam od Krfa, daleko je zbog bebe... Uplatila sam Pefkohori, od 4-14. sept.... Vec smo bili u tom periodu u Pefkohoriju 2013. god i vreme je bilo extra.... Nadamo se i ove ce user posted image

clock-img

15.05.2016, 21:04

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Septembar u poslednjih par god bude topliji nego jun/jul. Joj ja jedva cekam ! Jos 2 meseca do brckanja user posted image

clock-img

15.05.2016, 21:17

clock-img

Khaleesi

pencil-img

4055

Jedna moja drugarica je trenutno u Paraliji, kaze haos hladno nije se ni kupala... A ja sam samo tada bila u septembru i vrh je... tako da dok deca ne podju u skolu ici cemo tada, more je super toplo a ne przi sunce kao u avgustu... Gde idete marajuser posted image

clock-img

15.05.2016, 21:29

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Mi prvi put sa bebom na odmor u Metamorfozis idemo.

clock-img

15.05.2016, 22:26

clock-img

Khaleesi

pencil-img

4055

Koliko ima beka

clock-img

15.05.2016, 23:02

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

mi se dvoumimo izmedju Stavrosa i Radovica user posted image .
idemo sa drugarima koji isto imaju malo dete (tada ce imati oko 20 meseci). znaci treba nam mirno mesto, moze i pustinja.
prosle god smo bili u Radovicima, bilo nam je predivno. ove god moj brat iznajmljuje apartmane svog prijatelja na Stavrosu za smesne pare pa razmisljamo i o toj opciji... videcemo jos....