cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Žena se plaši sexa?

clock-img

26.10.2009, 14:03

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

IZVORNA PORUKA: Vučko.ba.

visina, težina, kolko para imaš u banci na računu....a ebo ga ti Lav(f)čino mjere one vaše muške stvari 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
vučko zaboravila si nekretnine!!!!

clock-img

clock-img

indy_25

pencil-img

4228

Obavezno nam javi sta je bilo veceras bas me zanima a mozda i ostale.

clock-img

clock-img

2002m

pencil-img

2595

visina, težina, kolko para imaš u banci na računu....a ebo ga ti Lav(f)čino mjere one vaše muške stvari 

user posted image user posted image user posted image user posted image lenjir u ruke i javi mere.

clock-img

26.10.2009, 14:04

clock-img

Anoniman

Pa nemoguce da ne prica ni sa drugaricama...
O boze!

a i zeznuli ste me sa onom 5.stranom foruma...kad sam pitala za oral...
A ja sad ne mogu da vidim tu stranu...daje mi zabranu.
Hm...

clock-img

clock-img

lavcina

pencil-img

34

i ja mislim da se ona najvise bola...jel sigurno misli da ce je puno boliti i da nam nece biti toto a prvi put nam je....i onda se plasi da je neostavi...a u braku je drugacije

clock-img

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: nnaaddaa

IZVORNA PORUKA: kaliopi

IZVORNA PORUKA: nnaaddaa

user posted image

..isto to, samo dva metka za svaki slučaj...   user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajoooj zivoteeee user posted image

..kao u Maratoncima..*jesi puc*o ti nekad?* user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: indy_25

Obavezno nam javi sta je bilo veceras bas me zanima a mozda i ostale.

user posted image user posted image user posted image  hopa-cupa hopa-cupa user posted image

clock-img

26.10.2009, 14:05

clock-img

Anoniman

Lave kolko je tebi godina Tita ti??

clock-img

clock-img

mamanp

pencil-img

1445

"Bio jednom jedan lav,
kakav lav, strasan lav..."

qq ... "umace sa strane" user posted image user posted image  a cetiri godine mu devojka verna.user posted image user posted image user posted image  Ostavi je covece pa "umaci sa strane".

user posted image

Moje misljenje - covek se zeza sa nama.user posted image user posted image user posted image  

Niko nije rekao da je lako biti roditelj, sad znam i zasto

clock-img

clock-img

Anoniman

..milokliz.. e ženo kako se ne seti tog termina  user posted image

clock-img

clock-img

sladjaaaa

pencil-img

566

IZVORNA PORUKA: lavcina

ma u miraz ide stan i kuca :)

A zato ti ne odustaješ od njeuser posted image

clock-img

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

i ja mislim da se ona najvise bola...jel sigurno misli da ce je puno boliti i da nam nece biti toto a prvi put nam je....i onda se plasi da je neostavi...a u braku je drugacije

priče za malu decu
pitaj je kako misli da se porodi???

clock-img

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

22 a i njoj rece toliko

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

26.10.2009, 14:06

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: OTI

Pa nemoguce da ne prica ni sa drugaricama...
O boze!

a i zeznuli ste me sa onom 5.stranom foruma...kad sam pitala za oral...
A ja sad ne mogu da vidim tu stranu...daje mi zabranu.
Hm...

Gurne joj prstić, onda stavi kurton i taman da ga metne, a ona se uplaši da će da boli. user posted image

Šta je u braku drugačije? I tada se možeš razvesti. Taj papir nije garancija apsolutno ničega.

clock-img

clock-img

Anoniman

user posted image user posted image pa izgleda da ja zeznem stvar sa onim na OR...
sad ne vidim opet ni ovu sedmu...

E user posted image user posted image user posted image user posted image  i user posted image user posted image

clock-img

clock-img

indy_25

pencil-img

4228

pa ja sam ti vec rekla ako se boji da je ne ostavis obecaj joj da ces joj vratiti nevinost operacijom to je danas popularno ma ustvari i nije toliko danas se lakse uda ona koja je majstor u sexu nego ona koja je i nevina.

clock-img

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Tasha RR

user posted image  Evo Vučko: pitanje, direkt u čelo!

sva sam ti taka user posted image

IZVORNA PORUKA: Katjica

Ajde sad kamenje i na mene, ali... i ja bih je varala da mi ne da 4 god. Jednostavan primer: odeš u prodavnicu jedan dan, tržiš nešto oni nemaju, dođeš drugi dan, oni nemaju, dođeš treći dan, oni opet nemaju...onda više ne ideš u prodavnicu gde ne nemaju ono što ti treba već odeš u drugu prodavnicu gde ima

Katjice HOĆEŠ SE UDATI ZA MENE user posted image

DA, DA, DA user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

lavcina

pencil-img

34

javljam naravno...ma zajedno smo se i tuskali i lezali u punoj kadi ali nece kaze plasim se da ce me puno boleti..i kao nije je stalna menstruacija pa se i toga plasi da nezatrudni

clock-img

clock-img

Anoniman

22 imaju oboje

clock-img

clock-img

magnetic

pencil-img

3044

Rece covek da im je 22.

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

clock-img

26.10.2009, 14:07

clock-img

Anoniman

milokliz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ako on ima 22 ja im 13,5... al nema veze bar se smijem ko luda na brašno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Verus

pencil-img

11942

lavcino, jedini normalan savet koji mogu da ti dam je da sednes i otvoreno razgovaras sa njom, ako to vec nisi uradio.  Niko ovde, sa bilo kojim savetom nece moci da promeni situaciju, to je izmedju vas dvoje, i jedino se tako moze resiti.  Ako volis devojku, i stvarno ti je stalo do nje, otvoreno joj reci da ti je bitno da budete intimni, jer je to bitan deo bilo koje veze, i nesto divno sto dvoje ljudi mogu da dele.  Ne znam koliko je ona konzervativna i kako je odgojena, ali joj reci da to nije nista prljavo ni lose izmedju dvoje ljudi koji se vole. 
Ako te ona stvarno voli, nece joj jednog dana biti zao sto je spavala sa tobom, bez obzira na to da li ostanete zajedno ili ne.  Posto se tako dugo zajedno, pretpostavljam da ti je stvarno stalo.....a i razumem sto ne cekas na nju da dobijes ono sto ti treba, musko si (a i da si zensko to je predugo bez seksa). 
Eto, ja nemam nista pametnije da ti kazem, niti da ulazi mu detalje kako da joj pripremis "macu".  Pitaj je sta ce joj pomoci da se opusti, sta mozes da uradis da taj prvi put ucinis za nju sto lepsim.  Treba da zna da ce boleti, ali posle toga ce biti fenomenalno!
Srecno! 

I upamti, zenama je nekada bitniji razgovor da se opuste nego bilo kakva priprema, obicno ljubljenje sa nekim koga volis moze da bude uzbudjujuce-nekim zenama je vece uzbudjenje cekati taj dodir nego da odmah ides dole i ceprkas.  Mozda je ona jedna od tih!

clock-img

clock-img

Anoniman

mene boli stomak.! . ovakvog pacijenta .. duuuuugo..... user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

sladjaaaa

pencil-img

566

IZVORNA PORUKA: Katjica

Ajde sad kamenje i na mene, ali... i ja bih je varala da mi ne da 4 god. Jednostavan primer: odeš u prodavnicu jedan dan, tržiš nešto oni nemaju, dođeš drugi dan, oni nemaju, dođeš treći dan, oni opet nemaju...onda više ne ideš u prodavnicu gde ne nemaju ono što ti treba već odeš u drugu prodavnicu gde ima user posted image

Ja ne bih varala, otkačila bih ga posle par meseciuser posted image

clock-img

26.10.2009, 14:09

clock-img

Anoniman

i kao nije je stalna menstruacija pa se i toga plasi da nezatrudni

Pa taman ćeš ti da joj je ustališ! user posted image user posted image user posted image