cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Žena se plaši sexa?

clock-img

26.10.2009, 13:51

clock-img

lavcina

pencil-img

34

pa prva koja skidam mrak.

clock-img

26.10.2009, 13:52

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Trcosava

zamislite da se umesto njega javila žena? šta bismo joj savetovale? (osim lisica i vezivanja?) ''vataj ženo nešto sa strane''
a njemu držimo pridike kao ''ma baš divno što umačeš sa strane''

user posted image user posted image user posted image

Kaliopi, razočarala ili ne, to ja mislim. Uostalom, nisi ni prva ni poslednja na forumu koja ne razmišlja kao ja. user posted image

clock-img

26.10.2009, 13:53

clock-img

lavcina

pencil-img

34

sad ce doci kod mene pa cu joj reci da vas poseti.....

clock-img

26.10.2009, 13:54

clock-img

Anoniman

Ajde sad kamenje i na mene, ali... i ja bih je varala da mi ne da 4 god. Jednostavan primer: odeš u prodavnicu jedan dan, tržiš nešto oni nemaju, dođeš drugi dan, oni nemaju, dođeš treći dan, oni opet nemaju...onda više ne ideš u prodavnicu gde ne nemaju ono što ti treba već odeš u drugu prodavnicu gde ima user posted image

clock-img

26.10.2009, 13:55

clock-img

indy_25

pencil-img

4228

ma ne govori joj da nas posjeti vidjece tvoje postove a pisao si da je varas. Eto kako smo dobre jos te upozoravamo.

clock-img

26.10.2009, 13:56

clock-img

Lu

pencil-img

15094

IZVORNA PORUKA: lavcina

sad ce doci kod mene pa cu joj reci da vas poseti.....

E tako...a ti se fino spremaj za akciju večeras,ne gine tiuser posted image

clock-img

clock-img

Anoniman

user posted image  Pa šta će ona da misli ako joj kažeš da si vaš problem izneo na internet? da ne kažem da će onda da pročita da si umakao sa strane.

clock-img

clock-img

magnetic

pencil-img

3044

ma ona je opustena mazimo se ja joj gurnrm prst i vlazna je ali cim ja izvadim i stavim kondom ona se sva uspanici jao boliceme pa kako jade polako ja nastavim da je mazim da je napalim ali ona ajmo drugi put jos nisam spremna

Pa dobro,bolece.I nas je bolelo,pa smo vala sve ostale zive.Ako ona sa 22 god. jos nije spremna da izgubi nevinost sa deckom kojeg voli i sa kojim se zabavlja 4 god. treba da potrazi neku strucniju pomoc.

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

clock-img

clock-img

lavcina

pencil-img

34

hvala indy

clock-img

26.10.2009, 13:57

clock-img

Anoniman

pu majku mu zakasnih ... propustih najzanimljivije ... nego Lafe de nam reci mjere ...da u tom grmu možda ne leži zec user posted image

clock-img

26.10.2009, 13:57

clock-img

Lu

pencil-img

15094

IZVORNA PORUKA: Tasha RR

user posted image  Pa šta će ona da misli ako joj kažeš da si vaš problem izneo na internet? da ne kažem da će onda da pročita da si umakao sa strane.

Pa možda se neće ni iznenaditi a možda i ona njega iznenadi nekim detaljimauser posted image

clock-img

26.10.2009, 13:58

clock-img

Anoniman

user posted image  Evo Vučko: pitanje, direkt u čelo!

clock-img

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

nego ja sam sad zbunjena... od toga da se ona plaši sexa (doduše pogrešno si fromulisao), preko toga da se čuva za brak - dođosmo do toga da se ona plaši trudnoće

ili sam ja skrenula levo od albukerkija?????

slažem se sa indy, ne dovodi je - pisao si nam user posted image

katjice - odličan primer user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: Katjica

Ajde sad kamenje i na mene, ali... i ja bih je varala da mi ne da 4 god. Jednostavan primer: odeš u prodavnicu jedan dan, tržiš nešto oni nemaju, dođeš drugi dan, oni nemaju, dođeš treći dan, oni opet nemaju...onda više ne ideš u prodavnicu gde ne nemaju ono što ti treba već odeš u drugu prodavnicu gde ima

clock-img

clock-img

lavcina

pencil-img

34

mozda ce mi posle ovoga veceras poci za rukom i da cemo i to da dozivimo

clock-img

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: lu

Pa možda se neće ni iznenaditi a možda i ona njega iznenadi nekim detaljimauser posted image

user posted image

< Poruku je uredio Tasha RR -- 26.10.2009 13:59:08 >

clock-img

26.10.2009, 13:59

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Tasha RR

user posted image  Evo Vučko: pitanje, direkt u čelo!

sva sam ti taka user posted image

IZVORNA PORUKA: Katjica

Ajde sad kamenje i na mene, ali... i ja bih je varala da mi ne da 4 god. Jednostavan primer: odeš u prodavnicu jedan dan, tržiš nešto oni nemaju, dođeš drugi dan, oni nemaju, dođeš treći dan, oni opet nemaju...onda više ne ideš u prodavnicu gde ne nemaju ono što ti treba već odeš u drugu prodavnicu gde ima

Katjice HOĆEŠ SE UDATI ZA MENE user posted image

clock-img

26.10.2009, 13:59

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

IZVORNA PORUKA: magnetic

Pa dobro,bolece.I nas je bolelo,pa smo vala sve ostale zive.Ako ona sa 22 god. jos nije spremna da izgubi nevinost sa deckom kojeg voli i sa kojim se zabavlja 4 god. treba da potrazi neku strucniju pomoc.

mene nije bolelo i ja sam odmah htela još user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.10.2009, 14:00

clock-img

lavcina

pencil-img

34

vucko kakve mere?

clock-img

26.10.2009, 14:00

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Trcosava

nego ja sam sad zbunjena... od toga da se ona plaši sexa (doduše pogrešno si fromulisao), preko toga da se čuva za brak - dođosmo do toga da se ona plaši trudnoće

ja mislim da se ona boji bola.

< Poruku je uredio Tasha RR -- 26.10.2009 14:01:13 >

clock-img

26.10.2009, 14:01

clock-img

Anoniman

ne znam ljudi sta da vam kazem...

Potpuno ste me sludeli tako da ne znam vise ni sta ja mislim...

clock-img

clock-img

Anoniman

visina, težina, kolko para imaš u banci na računu....a ebo ga ti Lav(f)čino mjere one vaše muške stvari 

clock-img

clock-img

Anoniman

vucko kakve mere?

Tvoje mere.

clock-img

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: nnaaddaa

user posted image

..isto to, samo dva metka za svaki slučaj...   user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.10.2009, 14:02

clock-img

Lu

pencil-img

15094

vucko kakve mere?

Mere sastojaka za kiflice user posted image

clock-img

26.10.2009, 14:03

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

IZVORNA PORUKA: kaliopi

IZVORNA PORUKA: nnaaddaa

user posted image

..isto to, samo dva metka za svaki slučaj...   user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajoooj zivoteeee user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!