U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.
Neko ovde nekog zeza - ili ona njega ili on nju, ili oni nas. Odakle toliki strah od bola?! Ja nisam čula da je neka devojka posle prvog puta u svojoj priči stavila akcenat na bol Shvatam da je voliš, ali ova situacija prevazilazi sve granice normale. Ja ne znam da li bih nekoga mogla da volim bez odnosa 4 god, ja bih se odljubila jer je to veza gde postoji problem, a ne savršena veza gde samo čekate brak. Ona se ponaša kao da je ona jedna jedina žena na svetu koja ima pi..u i to od zlata, a meni je to jako glupo. Mislim da dvoje ljudi treba da odgovaraju jedno drugom po pitanju sexa a ne da stupaju u brak da bi imali odnose i onda shvatili da to nije kao u filmovima. Da sam na njegovom mestu ja bih takav brak shvatala kao ucenu Ko zna, možda ti ne da ni kada se uzmete jer će i tada da se plaši bola Njoj je potrebna pomoć, a to nije razlog da i ti poludiš ili apstiniraš milion godina!
26.10.2009, 14:26
Lu
15094
IZVORNA PORUKA: Zille Ja licno poznajem jednu curu koja se sa momkom zabavljala 6 godina i nije htela sa njim da se sexa. Posle je ta veza pukla, a ona svoju nevinost cuvala do 36-te godinice
Super,eto baš lijep primjer Ja imam još bolji,moja tetka se čuvala do 50.godine(tako kaže) i kad se udala ne valja joj sex nikako,zamislite
26.10.2009, 14:27
NadaR
10840
IZVORNA PORUKA: Tasha RR
IZVORNA PORUKA: lence
E hajde molim te. Ako ti je bas stalo do nje onda ces nam i neke fotkice nakaciti. A ako je baaaas volis ocekujemo i pun snimak na YouTube!
Otpustiće me, jedva sam izdržala da se ne smejem grohotom. Suze mi idu na oči.
A kakve veze ima koliko će krvi biti? pa neće umreti!
A meni Milosh raskopao cijeli labelo i to ona shine ... sav se sija ... Ja se zablenula ovdje
lavcina
34
moarm da palim pa se vracam kasnije i postavicu sliku
Trcosava
15173
ja ću ili d'umrem od smejanje ili ću se porodim
buhla
2564
< Poruku je uredio buhla -- 26.10.2009 14:28:09 >
indy_25
4228
IZVORNA PORUKA: lu
Jao Indi morala si vanbračno da se seksaš 3 godine
hahaha bas tako e tada je jos uvjek bila popularna nevinost.
Anoniman
IZVORNA PORUKA: lavcina
ona se plase da ce mnogo krvi biti kad je probijem...a ja jok kazem da to nece ni da se primeti...gde mogu postaviti sliku
..sad kad je Bata Životinja !
26.10.2009, 14:28
Brisani korisnik
-4166
[Sadržaj poruke je obrisan]
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Trcosava
OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *pada u nesvest*
NadaR
10840
Lav nam je uljepsao dan
26.10.2009, 14:29
Trcosava
15173
IZVORNA PORUKA: Katjica
Neko ovde nekog zeza - ili ona njega ili on nju, ili oni nas. Odakle toliki strah od bola?! Ja nisam čula da je neka devojka posle prvog puta u svojoj priči stavila akcenat na bol Shvatam da je voliš, ali ova situacija prevazilazi sve granice normale. Ja ne znam da li bih nekoga mogla da volim bez odnosa 4 god, ja bih se odljubila jer je to veza gde postoji problem, a ne savršena veza gde samo čekate brak. Ona se ponaša kao da je ona jedna jedina žena na svetu koja ima pi..u i to od zlata, a meni je to jako glupo. Mislim da dvoje ljudi treba da odgovaraju jedno drugom po pitanju sexa a ne da stupaju u brak da bi imali odnose i onda shvatili da to nije kao u filmovima. Da sam na njegovom mestu ja bih takav brak shvatala kao ucenu Ko zna, možda ti ne da ni kada se uzmete jer će i tada da se plaši bola Njoj je potrebna pomoć, a to nije razlog da i ti poludiš ili apstiniraš milion godina!
možda je dijamantna...platinasta....
26.10.2009, 14:29
Brisani korisnik
-4166
26.10.2009, 14:30
Anoniman
ja ću ili d'umrem od smejanje ili ću se porodim
kako je krenulo možda neko večeras ostane i trudan...
26.10.2009, 14:31
Trcosava
15173
kaliopi mojne ga šišpla
26.10.2009, 14:32
Anoniman
AJde što ona njega zajebava, ali ona je uspela da zajebava i nas - zaboravile smo na kuću, ručak, decu Ta žena ima natprirodne moći
26.10.2009, 14:33
sladjaaaa
566
Mislim da smo ga ohrabrile da je ubedi da idu do kraja... nastavak u sledećoj epizodi naše male španske serije "Skidanje nevinosti - uvod"
Verus
11942
ajme, mislim da je ovo najposecenija tema dana, mozda i nedelje! pogledajte gore koliko korisnika!
Anoniman
kaliopi mojne ga šišpla
*možda bi najbolje bilo da ode do nje...?* *možda bi najbolje bilo da odem u..*
joooj, crkoh! Lave jedno veliko hvala-dugo se nisam movako zabezeknula od smeja!
26.10.2009, 14:34
Trcosava
15173
IZVORNA PORUKA: Verus RR
ajme, mislim da je ovo najposecenija tema dana, mozda i nedelje! pogledajte gore koliko korisnika!
zasigurno!
26.10.2009, 14:34
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Zille
Ajme zene al' ste napale coveka. Pa cura ima problem, plasi se, sta je tu cudno. Ima i takvih ljudi. Ja licno poznajem jednu curu koja se sa momkom zabavljala 6 godina i nije htela sa njim da se sexa. Posle je ta veza pukla, a ona svoju nevinost cuvala do 36-te godinice
Baš se čudim što je pukla veza
26.10.2009, 14:35
Brisani korisnik
-4166
26.10.2009, 14:36
Trcosava
15173
IZVORNA PORUKA: kaliopi
kaliopi mojne ga šišpla
*možda bi najbolje bilo da ode do nje...?* *možda bi najbolje bilo da odem u..*
joooj, crkoh! Lave jedno veliko hvala-dugo se nisam movako zabezeknula od smeja!
napomena - ne davati joj da gleda MI NISMO ANĐELI
26.10.2009, 14:40
Brisani korisnik
-4166
26.10.2009, 14:50
Modessty
12173
videla sam noćas još kad je postavio post na temi Trudnice drugo tromesečje i iskidala se od smeha zbog toga gde je postavio pitanje! A sad mi umalo izgore ručak!
Baš me interesuje epilog ove španske serije A dobre ste mu savete dale Ja neću ništa da mu pišem. Nisam kompetentna jer mi je prvi sex bio sa 16 godina pa tu njegovu stvarno ne razumem. A ne razumem ni njega