cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Sobno cvece

clock-img

14.05.2020, 09:58

clock-img

Filadendronka

pencil-img

5168

Hvala Ivanka, na nju sam skroz zaboravila zato sto je otrovna, a deca mi mala. 🤭

clock-img

14.05.2020, 13:53

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

Filadendronka, Booouže pa sansaverija user posted image
ovo pišem jer je moja sansaverija prezimila u filadendronu i ona sobna paprat. Filadendron je baš veliki i u ogromnoj saksiji, ovo sam pogurala jer pojma nisam imala gde da ih stavim i kad sam sad vukla filadendrn napolje te dve biljesrećne,vesele i napredne a svetla ne znam koliko su imale. Znam, jako malo skoro ni malo

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

14.05.2020, 13:55

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26964

Difenbahija, dracena, kalitea... 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

14.05.2020, 13:57

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Ništa ja vas ne razumem user posted image

Ja hoću za terasu da kupim japanski javor i neku Pieris japonica 'Carnival' - juče sam je videla u garden centru i jako mi se dopala. Ja sam više tip za drveće, ne volim ja te filandredone i ostali zeleniš user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

14.05.2020, 14:40

clock-img

Filadendronka

pencil-img

5168

😂😂😂 Cak ni mene, smrc! 🤗

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Ja hoću za terasu da kupim japanski javor i neku Pieris japonica ''Carnival'' - juče sam je videla u garden centru i jako mi se dopala. Ja sam više tip za drveće, ne volim ja te filandredone i ostali zeleniš user posted image

clock-img

14.05.2020, 14:43

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Ahahahahaha user posted image user posted image user posted image Izvinjavam se što sam te svrstala u ostale, tebe razumem user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

14.05.2020, 20:50

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18853

Nisam znala da je  zamija otrovna 🤔
Moja minijaturna ionako. A i difenbahiju imam od prosle godine. 
Cvece mido prosle godibe nije moglo da stoju na podu, neki tamo su ga zakacinjali nogama u prolazu 😊

clock-img

14.05.2020, 20:55

clock-img

Filadendronka

pencil-img

5168

Ana, ma problem je ovaj zelenis! 😂😂😂

IZVORNA PORUKA: Filadendronka

😂😂😂 Cak ni mene, smrc! 🤗

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Ja hoću za terasu da kupim japanski javor i neku Pieris japonica ''''Carnival'''' - juče sam je videla u garden centru i jako mi se dopala. Ja sam više tip za drveće, ne volim ja te filandredone i ostali zeleniš user posted image

clock-img

28.05.2020, 12:50

clock-img

Mirko Svirko

pencil-img

8620

Da li neka zenica zna, da li fikusu treba da se doda kasicica secera da bi napredovao?

Posto je moj u fazi mirovanja.

clock-img

28.05.2020, 13:38

clock-img

branki*

pencil-img

20828

user posted image Evo ga moje sobno cveće. Mirise cela boKina soba. Ne znam za šećer. Ja sam to čula od moje mame koja je čula od nekog..Ne znam je li tačno. 

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

28.05.2020, 16:10

clock-img

Mirko Svirko

pencil-img

8620

Branki,bas vam je lepo cvece 😊

Mi smo sada brali po jednoj livadi gde set_amo i ideno do izvora.

user posted image

clock-img

26.06.2020, 11:35

clock-img

bikicaV

pencil-img

1015

Cula sam i ja da se doda secer, to mudodje kao neka prihrana , verovatno.

clock-img

26.06.2020, 11:36

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Super je branki 😍
Nisam znalaza secer

,,Carpe diem"

clock-img

03.07.2020, 13:44

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

user posted image Moja Biljana 🤗

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

03.07.2020, 14:33

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Ja prvi put vidim ovaj cvet. Lep je bas ☺️

,,Carpe diem"

clock-img

03.07.2020, 16:00

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Biljana je mesojed,ovi kao cvjetovi su u stvari njene zamke 🤣

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

clock-img

03.07.2020, 16:06

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Cuvajte se Biljane user posted image
Stcarno, koji je to cvet? Kako se zove?

,,Carpe diem"

clock-img

03.07.2020, 16:25

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Ukucaj na googlu mesozder biljke,ima dosta o njima.Ima i raznih vrsta ali ja sam za sad uzela ovu.

clock-img

03.07.2020, 16:31

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Ja od biljaka ima sledece...jedan Spatifilum, ili pitoma kala, ili zenska sreca, koja ne cveta jos od prosle godine, pa i nisam nesto srecna..jedan kaktus, koji cu da bacim u kantu, jer je glupa biljka strasno...jednu dracenu, ni njenu svrhu ne vidim, ali mi je ostavila zena od koje smo kupili stan i imam ljubicice koje cvetaju i lepe su. Eto to bi bilo to otprilike.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

clock-img

03.07.2020, 17:19

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Voci ne bacaj,kaktusi su divni😍A kupila sam prosli vikend i ove ljepotice
user posted image One jos nemaju imena 🤣

clock-img

03.07.2020, 17:25

clock-img

mati

pencil-img

6667

Emmice Biljana je predivna, nisam ni znala da to moze da se kupi, vidjala sam ga samo u crtanim filmovima user posted image Bas bi volela da nadjem nesto tako, ali kod nas nema.
Ovaj jedan ti je cuvarkuca, levi sa sitnijim listovima imam isto samo u velikoj saksiji se razmnozio/la, ali ne znam kako se zove.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

clock-img

03.07.2020, 18:07

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Joj jeste mesozderke samo u crtanim filmovima, nisam ni razmisljala da postoje i zapravo user posted image
Super ti je cvece emice.

,,Carpe diem"

clock-img

03.07.2020, 18:41

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26964

Биљана је предивна. user posted image

Воци, нема бацања кактуса. user posted image Знаш ли да је та биљка скупа.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

03.07.2020, 20:03

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Ma mesozderka sigurno i tu.U veci prodavnicama cvijeca.Ako ima,ima ih sad.Ako sam dobro skontala samo ljeti ih prodaju

clock-img

03.07.2020, 21:49

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Emice, ja sam malopre u lidlu kupila ovu kao sa tvoje fotke, što vuče na lila user posted image