cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Sobno cvece

clock-img

27.03.2018, 14:04

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

IZVORNA PORUKA: mama Jo

A Emice mozda da probas i ti sa nekim pelcerom, ako je bas propalo, bar na neki nacin da ga sacuvas?

Bonsai ne moze pelcerom tek tako, jer se kod njega koren posebno obradjueje da bi i bio bonsai.

clock-img

27.03.2018, 14:06

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

A vidi se da se ne razumem 😂

Emice jesi li uspela da ga spases nekako?

,,Carpe diem"

clock-img

27.03.2018, 14:11

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Bonsai moze biti svako drvce , koje se veze u korenu ( da se ne pravim pametna kako jer ne znam tacno) na vise nacina i onda ostane malo. jako jako je lepo ali i komplikovano!

clock-img

29.10.2018, 11:01

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

Pala sam u dilemu, da li da unosim ovo moje cveće ili da ga još malo ostavim napolju. Kalendarsko vreme govori unesi a realno šta ti je, vidiš da je proleće.

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

29.10.2018, 11:22

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

IZVORNA PORUKA: mama Jo
Emice jesi li uspela da ga spases nekako?

Mama jo jesam,bacila sam ga 😂
Olga pa ako je toplo ostavi ga jos malo,nece mu smetati.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

29.10.2018, 11:26

clock-img

vojvodjanka87

pencil-img

1130

Ja sam moje cvece unela sve mi je bilo napolju, nikad ne znas koje jutro ce da opali mraz, dani jesu topli ali ujutru je magla i hladno je. 

clock-img

29.10.2018, 11:29

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

I to što kažeš, što ga ne ubije ojačaće ga user posted image
sve saksije su velike, znači moram nameštaj da pomeram da mu mesta napravim. Volim sobno cveće, negujem ga i ono raste i onda šta ću sad s njim, gde da ga stavim user posted image . Moja mama je imala drugaricu koja je imala apoteku ( al mi je rečenica) i onda sam nosila velike saksije tamo a uzimala pelcere al sad su i pelceri porasli a apoteka je zatvorena. Muke moje sa sobnim cvećem

clock-img

29.10.2018, 11:33

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

Vojvođanka, bilo je ladnih jutara al se odjednom premetnulo vreme user posted image . Meni oleander u dvorištu cveta ko šašav. Kako da ga unesem sad? Sve one dracene bujaju, ko da su u prirodnom staništu ali što kažeš, svaki čas može mraz user posted image . Ko mi je kriv kad volim to sobno zelenilo

clock-img

29.10.2018, 11:35

clock-img

vojvodjanka87

pencil-img

1130

Meni je dnevna soba velika i ima tri prozora i balkon vrata pa naguram sve nekako, medutim ovog se leta sve rasirilo da sam se pitala kako ce stati sve ali nagurala sam i po coskovima i sitno cvece po policama snasle sam se nekako. 

clock-img

29.10.2018, 11:38

clock-img

vojvodjanka87

pencil-img

1130

Pa i ja volim ali vreme je takvo nepredvidivo preko noci se sve promeni, pa oleander ostavi, jos malo se dici sa njim njemu nista nece biti malo hladnoce ako uhvati ali ovo meko lisnato dovoljan je jedan mraz i ode po djavolu 😐

clock-img

29.10.2018, 11:40

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

Moraću danas one šarenolisne da unesem barem. Meni još petunije cvetaju, baš je čudno vreme user posted image

clock-img

29.10.2018, 11:48

clock-img

vojvodjanka87

pencil-img

1130

Ja imam sve ovo zelonolisnato uglavnom nema cvet, Adame, kale, saflere, difenbahije, isusov venac, drvo zivota i tako to pa me je strah ostaviti napolje, znam da preko noci moze da padne sneg bukvalno a ne mraz, jedino mi je mali boric jos napolju ali on podnosi temperaturu do - 10

clock-img

29.10.2018, 12:11

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

Petunije su mi se nekako zapatile u saksiji sa božićnim kaktusom user posted image , bacila je seme prošle godine a ja to nisam primetila.

clock-img

30.10.2018, 09:01

clock-img

nata11

pencil-img

9223

Ja sam cudna zena ja to nista me volim. Imam cele 3 saksije i sve zeleno. 1 palma, 1 drvo zivota i jedno nemam pojima kako se zove. Unela ih u kucu i fino napreduju. Sto se tice cveca na terasi ovog leta skapirala  da sam alergicna tako da ce i to biti iskljuceno. Samo jelke, travnjak i drvece.

clock-img

04.11.2018, 23:42

clock-img

Dragce86

pencil-img

2625

Od zelenila u sobi samo bosiljak ;) Volim njegov miris a kazu da je dobar i za decu sto se tice disajnih puteva user posted image

clock-img

11.12.2018, 12:30

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

Moj bendžamin je čini mi se umro user posted image
Ne znam da li da ga seckam sada ili da ga takvog sirotog ostavim do proleća pa onda da vidi dole je živ user posted image
Jako mi ga je žao, donela sam ga iz Egipta sa svadbenog putovanja user posted image

< Poruku je uredio Olga75 -- 11.12.2018 12:31:26 >

clock-img

11.12.2018, 13:03

clock-img

Jekica86

pencil-img

327

Samo orhideje imam.

clock-img

11.12.2018, 13:06

clock-img

BubaBubica

pencil-img

2539

IZVORNA PORUKA: Olga75

Moj bendžamin je čini mi se umro user posted image
Ne znam da li da ga seckam sada ili da ga takvog sirotog ostavim do proleća pa onda da vidi dole je živ user posted image
Jako mi ga je žao, donela sam ga iz Egipta sa svadbenog putovanja user posted image

Jesi li sigurna? Jer fikusi umeju tako da odbace lišće kad im se promeni mesto ili klima, pa izrastu novi listovi koji su prilagođeni novom okruženju. Ne znam da li si nešto radila sa njim u poslednje vreme.

*2009*
*2011*
*2016*
*2019*
*2021*

clock-img

11.12.2018, 13:07

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

Eeee, super, kaži pliz kako si potrefila mesto za njih? One su ober osetljive i puno stvari im ne odgovara. Molim te kaži kako su ti stoje i kako ih neguješ?
Hvala user posted image

clock-img

11.12.2018, 13:10

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

Ne znam Bubice, sve je odbacio user posted image . Stavila sam ga tamo de je već 10 zima bio ali stoji onako sa par suvih listova user posted image
Mislim da je mrtav

clock-img

11.12.2018, 14:08

clock-img

nata11

pencil-img

9223

IZVORNA PORUKA: Jekica86

Samo orhideje imam.

Ja sam unistavac orhideja. Ja to nikako ne uspevam da ocuvam. Kupovala sigurno 3-4 puta. Zalivam ne ide.Prskam ne ide.Ma nikako.
Daj savete molim te. Gde stoje, cime se prehranjuju...

clock-img

11.12.2018, 14:14

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Nato, ja sam se oduševila orhidejama kod prijateljice u Kanadi. Ona ima po jednu u bukvalno svakoj prostoriji (i u svakom kupatilu) i ne zna se koja je lepša. Što je čudno jer je tamo suva klima a one traže vlagu koliko ja znam. Ali valjda to ima veze i sa osobom, njoj prosto sve uspeva, zlatne ruke ima.

< Poruku je uredio Ana RR -- 11.12.2018 14:15:03 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

11.12.2018, 14:22

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Nato one se ne zalivaju. Samo se potope u posudi sa vodom na par minuta. Odmah izvade da se ocede od vode

clock-img

11.12.2018, 15:22

clock-img

nata11

pencil-img

9223

Meni lepseg cveca nema ali eto...Ja nemam prostora sem na okapnice ispod koje je radijator. Jel bi to bio problem? Isto sam provalila da im smeta direktno sunce. Jel ima preporuke na koju stranu sveta se stavljaju?A sta je sa presadjivanjem kada izbije puno korenja?

clock-img

12.12.2018, 16:54

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Ja nista spec ne mogu da uzgojim od tih biljcica, mada imam jedan divan Spatifilum, ali surtra mu sledi presadjivanje, vec je mala saksija. Imam i neki svekrvin jezik, kaktus, boze koliko je lep cvet, e sada kada ce opet da cveta nemam pojma.
Probala sdam da zasadim hibiskus, al nece Djole... nema pojma da se primi i da krene. Tako da...sledi negde zasadjivanje kod nekog strucnijeg a kod mene nastavak zivota.user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!