cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Deda Mraz 2015. - Dočekajmo skupa 2016. !!!

clock-img

25.12.2015, 20:37

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Ma da mi se to bar juče desilo,snašla bih se, nego ovo je od danas za sutra,baš mi je krivouser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

25.12.2015, 20:46

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Auh Viviveki, mozda vas majstor obraduje pa zavrsi prepodne? Navijam da nesto iskrsne!

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

25.12.2015, 20:48

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Torbi, sutra konacno pijemo kafu zajedno. user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

25.12.2015, 20:53

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Ej, konacnooooo, mnogo se radujem! user posted image user posted image Jedva cekam!

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

25.12.2015, 20:55

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

IZVORNA PORUKA: Torbica

Auh Viviveki, mozda vas majstor obraduje pa zavrsi prepodne? Navijam da nesto iskrsne!

I ja se nadam, ali samo malo jer u pitanju je neki teži kvar,rekao majstor da do ponedeljka neće biti gotovouser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

25.12.2015, 20:58

clock-img

marketing RR

pencil-img

5052

Drage moje, samo da kažem da sam proverila, nije problem da se donesu kolači, pošto ste spominjali, pa reko da proverim.
I zamoliše me da napomenem da se pića posebno naplaćuju.

Vidimo se!

clock-img

25.12.2015, 21:08

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

user posted image ja ću sutra izgleda sama jesti ovo što sam napravila...da se utešim ,biću kaouser posted image pošto tugu topim sa kolačima

clock-img

25.12.2015, 21:21

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Nedostajace vise mamica .... Adriana, Viviveki, NM.. Olga ... user posted image I jos mama, da ne nabrajam..
Sta da se radi, mi koje budemo dosle, mislicemo i na vas, sa nadom da cemo se nekom sledecom prilikom druziti user posted image

Patrijarh Pavle

clock-img

25.12.2015, 21:43

clock-img

mama krava

pencil-img

2383

Drugari, mi necemo doci jer sam ja najgroznije zaglavila anginu. Primam inekcije, a ne mogu mm da cimam da ih dovodi sam i onako je sam sa njima vec tri dana...

clock-img

25.12.2015, 21:49

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Jao MK,ozdravi što pre...moja ćera je prošli mesec isto imala anginu i inekcije.Ja sad tugu lečim kolačimauser posted image

clock-img

25.12.2015, 23:53

clock-img

Azra_

pencil-img

2650

Tek sada vidim slike iz Niša.user posted image Mi nismo dugo bili tu, ništa nisam pratila.

Ženske, lep provod sutra!

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

clock-img

26.12.2015, 07:40

clock-img

branki*

pencil-img

20828

Novosadjanke,lep provod i druzenje danas!kacite slike!

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

26.12.2015, 07:51

clock-img

ica82

pencil-img

1037

Jel mi nakacimo imena na kese,a dekica proziva,kao i prosle godine i deli paketice?

clock-img

26.12.2015, 07:55

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Da, da Ico.

Devojke drage, lep provod danas. Nadam se da se sledece godine i ja druzim sa vama.

A sutra druzenje u Bg-u. user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

26.12.2015, 08:07

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

IZVORNA PORUKA: smeško

Trca u svom stilu.user posted image
Uzivajte Novosadjani!

Očekivala si nešto drugo od mene? user posted image

Novosađanke moje, ljubim vas sve odreda user posted image

I flunked anger management! }:->

clock-img

26.12.2015, 08:08

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

user posted image vidimo se danas user posted image

clock-img

26.12.2015, 10:54

clock-img

Ana RR

pencil-img

34330

Znači ove godine virusi pokosili... užas. Ja sam nešto planirala da dođem u NS, sama ili svo troje, ali mm danas nije kući a Marko je još rovit. Frka mi je i sutra da ne pokupi nešto user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

26.12.2015, 12:33

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Ne dolazi ni Bubi, sad se javila. I njima je auto u kvaru, a i Masa je dobila T.user posted image
Mi upravo ulazimo u NS, jos da stignemo do "Jupitera".

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

26.12.2015, 12:36

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Lep provod devojke user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

26.12.2015, 13:43

clock-img

Rosita

pencil-img

7285

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Marko je još rovit. Frka mi je i sutra da ne pokupi nešto user posted image

I D isto, ali mi tako zao da ne ide, toliko sam mu pricala o tome... Tu mi je brat, pa mozda on krene sa nama da nam olaksa.... tata nam radi vikendom

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

clock-img

26.12.2015, 14:44

clock-img

mama krava

pencil-img

2383

Ja sam se malo pridigla, ali sam i dalhe grooozno...potpuno sam dehidrirala pa mi pocelo srce da lupa. A Dusam je naravno dobio temperaturu 😭

clock-img

26.12.2015, 15:19

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Joj zene,da svi brzo ozdravite!
Bilo je diiiiiivno,drage mame i jos draza decica.Kacim slike kasnije! Ljubim vas sve

Patrijarh Pavle

clock-img

26.12.2015, 17:59

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

user posted image Torbice, kači slike...meni je baš krivo što nismo došli...kola su još na opravci.mm će od nedelje izgleda busom na posaouser posted image da vidi malo kako i to izgleda

clock-img

26.12.2015, 18:48

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

user posted image

Odlepicu od ovog Slikomata, nesto zeza. Onaj dodaj.sliku je bio zakon...

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

< Poruku je uredio Torbica -- 26.12.2015 19:01:58 >

Patrijarh Pavle

clock-img

26.12.2015, 19:43

clock-img

mali_mis

pencil-img

5129

I nama je bilo super user posted image
Ljisa je legenda user posted image