Gde ste zenice evo i nas ovde
Bea, ja mu ne bih jos ukidala to mleko. Nemoj da se slognes, ali ja sam pila mleko samo na flasicu do drugog razreda osnovne Drugacije nisam htela da ga okusim. I to me je bilo sramota, kad bi imali goste uvece, pa sam se prekrivala cebetom da me ne gledaju Mama pitala dr, sta da radi, kaze ako tako hoce da pije,neka je Imam super zube, tako da ne verujem da to mleko uvece utice toliko, vise slatkisi uticu.
A ja sam primetila,da otkad sam uvela Z i ad mleko ujutru ili popodne,njoj su zglobovi prestali da puckaju.
Neko je spomenuo nar?
Ja sam joj dala prosle nedelje, iscedila ga u vocnu kasicu, za dorucak, popodne jela ribu, i posle tri zalogaja se ispovracala.Rekoh ajde, od ribe je sigurno, sledeci dan, joj dam uvece, posle par sati popije mleko i zaspi. U jednom trenutku, cujem je da krklja, uletim u sobu, a ona lezi u povracki i povraca i dalje Odsekla sam se...pitala dr da li je moguce da je od nara, kaze cudi me da tako reaguje, ali ako joj nista novo nisi uvodila onda je moguce.
Posle joj nisam davala, i nije povracala ni jednom, Sad da li je bila slucajnost ili ne, ne znam, samo eto ko daje prvi put neka bude obazriv