IZVORNA PORUKA: Lu RR
Moj je savjet držati se reda,doručak-ručak-večera i dva međuobroka oko kojih ja ne pravim frku to jede kad poželi ali ova tri glavna nikada ne preskačemo i tako je naviknut.
U potpunosti se slažem sa ovim. Nekada užina, nekada ne, i tu nema problema, ali tri glavna obroka ima svaki dan!
IZVORNA PORUKA: nnaaddaa
I Milos voli supu i corbu .. pogotovo ako unutra ima mrkve .. (nekad hoce cak i prstima je vadi odozdo )
I Luka obožava šargarepu u supi, ali mu je ja zgnječim viljuškom, i onda ne može da je vadi!
I Luka obožava slaninu, obožava šunku, obožava kobasice, čak i ljut kulen rado uzme iz tatinog tanjira.
(hajde da naglasim za naredne čitaoce, Luka sada ima 3,5 godine), međutim, kada god da pitaš šta želi da jede, reći će "Viršle!". Od salami najviše voli GALA pileći parizer, i zaista je predivan, svi ostali su
. Voli paštetu sa šunkom, po nekada i paštetu sa povrćem, a i paštetu sa tunjevinom.
Jedno vreme je jeo isključivo sir, uz sve (uz doručak, uz ručak, uz večeru), sada neće, jedino ako mu stavim na sendvič, pa ugrejem sendvič u mikrorerni da se sir otopi.