IZVORNA PORUKA: Jeca RR
da znate da bih mogla i da mu uradim neku kontrolnu krvnu sliku nisam skoro
ali moja mama, koja je internista hematolog, kaze, sto da bodemo dete kad mu nista ne fali, vidi se da je zdravo i pravo
pupupupu
Ja Jovana vodim posle ove terapije gvozdja (ferum lek) kod hematologa posto mu terapija traje oko 3 meseca i pravi se pauzica mala, to je sredinom februara,da vidim ce da nam kazu,sta da radimo vise,dete jede sve pije sve ali je anemican od rodjenja,odnosno od prve kontrole znam da je anemican,najvisi hemoglobin 119(posle mora i planine) i padne odmah posle na 103 do 109.
Strasno je kad ne mozes nista da uradis po tom pitanju on vec pije trecu terapiju od po 3 meseca to je ukupno 9 meseci a ima 25 meseci uzas!
Tacno znam kad je bas anemican,slabo mi jede i puno spava!
Sve neke prirodne metode smo isprobali,ali....ja mislim da je on pojeo vise cvekle nego sto je neko video,borovnice cedjne sok kao slatko....
I naravno zbog toga sam mnogo i nervozna,odvedem ga ujutru u vrtic,kad dodjem po njega kazu mi nije hteo da doruckuje,pa znam da nije i ne moze mukica kad popije mleko i 6ml gvozdja,njemu sigurno bude muka da do12 ne jede nista!