cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Ishrana deteta od 1-2 god

clock-img

26.02.2014, 11:48

clock-img

Azra_

pencil-img

2650

Moje dete najviše voli kuvana jaja... Odličan vam je ovaj recept za pržena jaja sa hlebom...pa još , kao što Didy kaže, da se tu narendaju tikvice... Njam njam.

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

clock-img

26.02.2014, 12:22

clock-img

bea83

pencil-img

5169

Moje dete jede jaja samo kroz neko jelo (musaka,pite,proja...) Jedini način da pojede žumance jeste da mu pomešam kuvano žumance sa krem sirom i pojede kao namaz, tako da praktikujemo 1,2 nedeljno
Ne opterećujem se puno jajima, ni mi ih puno ne jedemo ukući

clock-img

26.02.2014, 12:37

clock-img

mati

pencil-img

6668

Posto je ova tema dostigla 100str,nastavljamo OVDE...

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

PROČITAJ ISKUSTVA MAMA
image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image