IZVORNA PORUKA: bea83
Mislim da bljuckanje zavisi od bebe do bebe tako da nemoj da se sekiraš Kad će Andrej da vam se pridruži?Kako on napreduje?Koliko klopa?
beice, peco..sada sam videla vase postove..nisam gledala prethodnu, vec samo poslednju stranu..
beice, to je suuuperiskaaaa! mozeste ipak lepo da se naspavate zajedno! a mozes i da uradis nesto dok spava..
nije velika razlika medju nasom decicom..mi sada pijemo 140ml i vecernji prvi 160ml..evo nocas je spavao 5h, znaci lepo mi je sit;)
sto se tice bljuckanja-praticu jos..pa cemo videti..
ja bih rado probala i nan i ako bi od njega imao bljuckanje, znala bih da je do njega..ali dr nije za ceste promene hrane, sto je meni isto jako razumljivo..
a kazu da nestaje i uvodjenjem cvrste hrane..pa se peco tome nadajmo..ili sto rece maslackic da je njoj u trecem nestalo..
inace, lepa vest je da nam Andrej stize sutra ili prekosutra!
pre praznika su mu opet radili transfuziju krvi, zbog krvne slike i hemoglobina..pice ferum po izlasku..za male bebice je to karakteristicno..a juce nas je dr obradovala lepom vescu o izlasku!
on jede oko 60ml..ali verujem kao i Sergej ce kuci najbolje napredovati! ma samo zajedno da ih vidim u krevecu!
izvinjavam se na malom off-u!