IZVORNA PORUKA: gae_gr
Bea, samo smireno. Tvoje mleko je najbolje ali nije jedino.
ovo je najbitnije! i mozda se nista vise i ne bi trebalo dodati..ali beice, znas moje iskustvo i sok da pored toliko mleka i takvog obustavim laktaciju..sve laktacijske su bile pretuzne..ali tri od njih, a snajine prijateljice su izvagale sta bi bilo bolje za mene i bebe..
elem..sada je o tebi rec-ja bih ti savetovala da se cujes sa svojom dr, Viktorovim pedijatrom..i ipak malo jos probaj..tako kako si zamislila-dva dana tvoje, dva dana aptamil..i poslusaj i Verusov predlog u vezimlecnih proizvoda..
sto se tice stolice-moj S je ima a samo je bio na aptamilu..i do 3dnevno..nekada jednu..ali koristimo bio gaiu, koaj je fenomenalna..i koliko god je moguce koristicu je..koliko si je ti GG koristila?
sto se tice prestanka dojenja i grudi..molim te to dobro uradi! veoma je bitno da se to uradi kako treba, da svi kanali budu cisti..da ti ne curka mleko kada obustavis laktaciju..zenama se javi problem nakon 20god.
ja vam jako, jako drzim palceve! ovo nam je ipak najosetljivija tema-njihova ishrana i napredovanje!
e, sada..sto se nas tice..
mm se zeza da damo S jaja i slaninu:) rano sam se poradovala:) znaci jeo je sve vreme bebelac i 120ml..znaci povecano..i nocas se jednom na 3h probudio..a onda opet na 2h i onako gladno rezao..sada ne znam ni sama..da li da mu bebelac povecavam na 140ml npr..ili probam nan..zvacu i pedijatra sada..