cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Temenjača

clock-img

18.01.2020, 16:11

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Smatram da nema potrebe davati veliki novac za resavanje necega sto se lako da resiti necim iz kuhinje sto je pri ruci. 

Apsolutno! Uros je u dva navrata imao dosta temenjace. oko 16h mu namazem teme pavlovicevom, stavim kapicu i u 20h kupanje. Posle kupanja iscesljamo. Za 2 dana  potpuno nestane. Imao je sa mesec dana i sa 5 meseci. 

clock-img

18.01.2020, 17:44

clock-img

Maslacak15

pencil-img

6242

Ja sam uvek za mustelu. Imam odlicno iskustvo. U principu se koristi pena kao obican sampon. Odlican je bas.

clock-img

18.01.2020, 18:47

clock-img

Tiziana

pencil-img

2651

Ja moram dapriznam da nismo uspeli sa obicnim bebi uljem. Zato smo i kupili Mustelu.

clock-img

28.04.2020, 08:53

clock-img

nata11

pencil-img

9233

Nama se javila sa 10 m usled loseg ispiranja kose. Ima bas veliku kosu a odbija da legne dok se ispere. Taman stavim sampon ona ustaje. Pa je jednom rukom drzim u kadici drugom ispiram... Tu od ispiranja nema nista. I evo javile se zute ljuspice po glavi.

Pokusacu da namazem bebi ulje a kako cemo isprati videcemo. 

user posted image

PROČITAJ ISKUSTVA RODITELJA
image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image