Pozdrav zene,da se na zalost i ja upisem na ovu temu .
Pocetkom juna imali smo smrtni slucaj u porodici,ne znam da li je taj stres uticao na trenutno stanje.trudnoca se od pocetka odvijala uredno dok u 13n sam samo oset_ila da mi se slilo toplo,bili smo u putu i odmah sam znala da nije dobro...imala sam dnevni ulozak koji se natopio,i jedino pri ruci sam imala kao prvu pomoc deciju pelenu 🤷🏼�♀️produzili smo u bolnicu,doktoeka koja mi inace privatno vodi trudnocu,pregledala me je,ustanovila da je posteljica na prednjem zidu,vrlo nisko,i da je krenula da se odlubljuje kad se tad nisam slogirala....Beba je bila dobro,srcana radnja prisutna....prepisan utrogestan 200mg 3x1 i Ferona kapsule 2x1
Krvarenje je ubrzo prestalo,pojavljivao se samo bledo rozi sekret prva dva dana....Steogo mirovanje,nista rucak a kamoli ostali kucni poslovi .... I zaista sam te prve nedelje mirovala,suprug je uzeo slobodne dana jer pored deteta od skoro 2god nije moguce 24h mirovati lezati 🤦🏼�♀️
Nakon 10 dana pojavljuje mi se braonkas bledji sekret ,javljam se doktorici i salje me u bolnicu....U bolnici me pregleda drugi doktor i pronalazi hematom na samom uscu grlica,beba i dalje uredno napresuje,cak i nedelju dana u napred...i dalje mirovanje,kao hematom je nastao zbog prethodnog krvarenja....
Juce 15n odlazim na redovnu kontrolu kod svoje doktorke,hematom skoro pa duplo veci u duzini,u sirini ostao skoro isti....ali ne spava djavo,pojavio se na drugom zidu jedan manji,ja odlepila.....terapija i dalje ista....i kaze ne budes li mirovala ici ces u bolnicu,u najgorem slucaju hematom moze da povuce posteljicu i napravi haos i meni i bebi .... Kaze nema leka za hematom sem mirovanja! To je kao i modrica,moras odmarati da bi nestalo 🤷🏼�♀️.... Zadnjih 3 dana mi se redovno javlja braon sekret kad god idem da na malu nuzdu,zbog hematoma....ako se ne varam za nijansu vise nego pre....inace je 4.trudnoca u pitanju,u prethodne tri,ama nikakvih problema nisam imala....ovo mi je ubistvo jer nisam neko ko moze da se izlezava 24h ,no sada moram