cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Roleri

clock-img

03.07.2018, 15:50

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Gde uzimate rolere? T mi ima,uzela sam ih u djaku,70% na akciji.sad bi mozda i polovne za J..cvili sto ona nema.a sad bi vec mogla i da nauci

Deci preko oglasa, polovne al ocuvane. Meni je bacanje para kupovati nove kad brzo prerastu. Vec su jedne promenili. Imaju i klizaljke na njima. Cim prerastu sledece... tek kad nogica naraste vredi uzeti nesto posteno i to i platiti.

clock-img

03.07.2018, 15:55

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24772

Mi smo uzeli pre par godina na Kupindu.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

11.07.2019, 08:41

clock-img

flamingos

pencil-img

25413

Divim se deci koja voze rolere,premrla bih kada bi naše dete stalo na njoji.Nekako me je strah da ne polomi nogu,joj mame-uvek brinu

clock-img

11.07.2019, 08:43

clock-img

MimaKos

pencil-img

6514

To nam je sledece na listi, ja sam ih vozila kao mala :) super su i kad poraste, svi misici su aktivirani

clock-img

11.07.2019, 09:03

clock-img

flamingos

pencil-img

25413

Joj,možda i naše detence to poželi,ali...

clock-img

11.07.2019, 09:04

clock-img

MimaKos

pencil-img

6514

Ja sam razmisljala i o onim skolicama voznje, mozda tako bolje savlada

clock-img

11.07.2019, 09:50

clock-img

doramar11

pencil-img

1138

Nisam znala da postoje skolice voznje za rolere.

clock-img

11.07.2019, 11:21

clock-img

MimaKos

pencil-img

6514

Kod nas ima u parkicu, i takmicenja imaju, super je

clock-img

11.07.2019, 11:35

clock-img

doramar11

pencil-img

1138

Znam za takmicenje skejtera, prvi put cujem za rolerase :)

clock-img

16.05.2020, 14:52

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Kad su vasa deca naucila da voze rolere? I imate li da mi prodate neku,, foru'' kako da je najlakse naucim?
Cujem da i ovde po NS ima zena koje daju casove voznje rolera 🤔

,,Carpe diem"

clock-img

16.05.2020, 14:55

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Pazi,moje su naucile sa 5godina,vozikale su i ranije,ali nije to.to,znas kako sad J sa 5.5 vozi. 

Ja npr ne znam da vozim,ali su one u ulici naucile same.

clock-img

16.05.2020, 15:03

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

IZVORNA PORUKA: mama Jo

Kad su vasa deca naucila da voze rolere? I imate li da mi prodate neku,, foru'''' kako da je najlakse naucim?
Cujem da i ovde po NS ima zena koje daju casove voznje rolera 🤔
[/quote

Imas skoly rolera pri hokejaskom klubu Vojvodina. D je naucila sa 4 rolere sa nepune 4 klizaljke.  Ja nem pojma da vozim rolere 😬 i nemam savet osim plati nekomcasove haha ko sto sam ja. Jer nema sanse da bih dete to ikad ja solo naucila

clock-img

16.05.2020, 15:19

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Dora je naucila ovih dana,sama.Vozila po stanu prvo,sad izlazi i napolje.

Mene zanima kako odrasli magarac da se nauci,ja ne znam.Narucila sebi i ovih dana ce stici 😂 

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

16.05.2020, 15:27

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Von, videh tvoje devojke kako voze, profi covece. Suoer 😊
Ljusho, bas cu pogledati to pri hikejaskom timu.
Krenuli smo, ne plasi se, hoce, po travi hoda sama u njima... Na betonu je drzim za ruke. Ali bas to - ne znam kad cu i da li cu skupiti ikad hrabrosti da je pustim 😂

Emice, ne znam sta bih ti rekla. Probaj kad stignu, pa javi, zato sto i ja planiram da savladam a nisam nikada vozila😊

clock-img

16.05.2020, 22:11

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Planiram uciti u podrumu zgrade da me niko ne vidi.Pa tek kad malo naucim onda cu napolke sa njima 😂 Vidjecemo na sta ce to liciti ne izgleda mi jednostavno

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

clock-img

16.05.2020, 23:55

clock-img

Filadendronka

pencil-img

5168

Emice, pa ti si kraljica. 😁 Ja sam skoro stala i frapirala se koliko mi je tesko da vozim. Ostarilo se. 😂 Inace, ako ides na klizanje lako ces savladati. 

IZVORNA PORUKA: emicaa RR

Dora je naucila ovih dana,sama.Vozila po stanu prvo,sad izlazi i napolje.

Mene zanima kako odrasli magarac da se nauci,ja ne znam.Narucila sebi i ovih dana ce stici 😂 

clock-img

17.05.2020, 10:13

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Ne idem ni na klizanje 😂 stala jednom i iznervirala se najstrasnije.Nisam nikad vise 😂

clock-img

17.05.2020, 16:35

clock-img

gagana83

pencil-img

6941

IZVORNA PORUKA: flamingos

Divim se deci koja voze rolere,premrla bih kada bi naše dete stalo na njoji.Nekako me je strah da ne polomi nogu,joj mame-uvek brinu

Kod dece to ide mnogo lakše nego što se nama čini. Moja vozi i bicikl i rolere i trotinet i skejt. I skija. Sad traži rošule 😂 Vozila je i motor, pravi mali dečiji motor.

user posted image

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

clock-img

17.05.2020, 17:49

clock-img

Filadendronka

pencil-img

5168

Onda se pripazi rolera. 😂😂😂

Ne idem ni na klizanje 😂 stala jednom i iznervirala se najstrasnije.Nisam nikad vise 😂

clock-img

17.05.2020, 18:17

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Ja sam za to dok su mali da pokusaju sve.Moji su mene u svemu sputavali.Sta god sam htjela isprobati nisu dali uz ono "slomices ruku"

clock-img

17.05.2020, 19:54

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Ja sam za to dok su mali da pokusaju sve.Moji su mene u svemu sputavali.Sta god sam htjela isprobati nisu dali uz ono "slomices ruku"

Isto,isto..nas su baba i deda non stop plasili. Ja moje ne,M se sam penje na tobogan,stepenice,vozi trotinet. Njih dve isto bajs,bez pomocnih od 5te godine,rolete,sad im je i skejt zanimljiv.

clock-img

17.05.2020, 20:25

clock-img

physio70

pencil-img

2389

Treba pustiti decu da nauce dok su mali da voze rolere. 

clock-img

18.05.2020, 08:21

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Dora jos ne vozi biciklo,nesto ima strah od ucenja njega.Na trotiju leti.

Zato cu ja sad da ucim,mami kad sam rekla oci joj stale 😂

clock-img

18.05.2020, 08:58

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Emice ni moja D nece bajs. A kupili joj sad kao i veliki ali jaaaakooo se boji. Mada pre neki dan je vozila sama i naravno pala kocenje treba da usavrsi heheh...i sad jovo nanovo

clock-img

18.05.2020, 09:02

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

S isto nece bajs da vozi, a zato rolere vozi. Rekla je da ce ovo leto da nauci i bajs.

Ja obozavam da vozim rolere. Moracu sebi da narucim. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!