cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Izložba OTISAK VREMENA - ANA MILOSAVLJEVIĆ

clock-img

02.07.2015, 19:12

clock-img

Anarunika

pencil-img

1388

amdn user posted image Nadam se da ćemo do 14. jula stići da vidimo slike uživo. Klinci inače posećuju izložbe pošto moja tetka slika amaterski pa su joj oni moralna podrška user posted image ,tako da će im sigurno biti interesantno da vide i tvoje radove kao i meni .

clock-img

03.07.2015, 10:47

clock-img

amdn

pencil-img

1598

Ana izlozba je je 14. jula pa ako mozes svrati,
Veselice, mali moj prtljag je sad uvek samnom kad su izlozbe, a kad je zvanicno otvaranje opdmah trci kod mene da stojimo zajedno
Anarunika javi kad cete setati da skoknem do galerije, da se upoznamo, ako bude popodne mozda povedem i mog `ajduka, prepodne je u vrticu

clock-img

03.07.2015, 10:53

clock-img

amdn

pencil-img

1598

evo linka sa otvaranja,
bilo je zaista divno, srecna sam i puna utisaka, otvaranje je proslo savrseno, bili su mi dragi ljudi, prijatelji, kolege, kao i mnogo ljudi koje sam upoznala te veceri.
kritike su za sad odlicne, a nadam se jos boljim,
nadam se da cu bar fotografijama moci da vam docaram atmosferu i utiske.
Inace izlozene su grafike koje su nastale u periodu 2013-2015. tehnika kolografija, inspiracija Grad, apstraktni ekspresionizam,
malo ko voli apstrakciju ali eto ako se kome dopadne izvolite, ljubim vas user posted image

OTVARANJE

< Poruku je uredio amdn -- 3.7.2015 10:59:32 >

clock-img

03.07.2015, 11:15

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Am user posted image vidi se da je otvaranje prošlo u prijatnoj atmosferi

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

03.07.2015, 11:29

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

amdn sve je divno,svaka cast user posted image

clock-img

03.07.2015, 11:32

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

ja se oduševila kad sam videla dečicu u galeriji! user posted image
Divno je sve ana! Čestitam i da bude još puno uspešnih izložbi!! user posted image

Ja idem večeras na izložbu našeg druga. Jedva čekam. user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

03.07.2015, 14:25

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Amdn,cesto i ja svoj prtljag najsladi na svetu,vodim sa sobom na koncerte user posted image Mame umetnice moraju tako user posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

14.07.2015, 23:12

clock-img

amdn

pencil-img

1598

mamike evo neko je trazio fotografije sa izlobe mislim na radove, evo dobila sam fotke pa da podelim sa vama,
Inace izlozba je zavrsena ja sam jako srecna, kritike su pozitivne i odlicne, najvise su me obradovali i odusevil iposetioci za koje nikad ne bih rekla da im se dopada ovako nesto.
Oni srecni sto su me upoznalija srecna sto im se svidja, puna sam utisaka i sada kad je gotovo, moram da jurim u nove pohode.
Moj decak glavni dasa uvek na izlozbi, kad je otvaranje tj. govor on me uvek drzi za ruku user posted image

Galerija i radovi

clock-img

15.07.2015, 13:18

clock-img

Anarunika

pencil-img

1388

amdn dve nedelje mi proletelo kao metak! Nismo nigde išli a kamoli do Kneza,muž radio po ceo dan a usput i bolovao.Nije me ni na rr bilo, ne stižem. Ali biće valjda još prilike.

clock-img

15.07.2015, 14:46

clock-img

amdn

pencil-img

1598

Anarunika ma opusteni i meni proletelo nisam mogla da verujem da je vec gotovo, a posto smo u bg-u i vi i mi onda mozemo i neko druzenje nekad,
mi smo inace na vidikovcu, sutra putujem pa se vracam krajem jula, tako da smo posle u bg-u pa eto user posted image

clock-img

15.07.2015, 18:15

clock-img

amdn

pencil-img

1598

evo jos jedna lepa vest u Rochester Contemporary Art Center,
New York, USA, prodata su 6 moja rada jeeeee

ROCO

clock-img

15.07.2015, 23:26

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Bravo Amdn ! user posted image user posted image user posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.