cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Kako uspavljujete bebu?

clock-img

31.03.2010, 17:54

clock-img

liliana

pencil-img

4820

Blago tebi!

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

clock-img

31.03.2010, 18:01

clock-img

nakins

pencil-img

298

Liliana ona ima tek 1.5 mesec. Ko zna sta me posle ceka. Ne mora da znaci da ce takva da ostane ali nadam se da oce user posted image

clock-img

31.03.2010, 18:03

clock-img

liliana

pencil-img

4820

Daj Bože. Želim ti da je uvek tako uspavljuješ. Ja i kad ona zaspi-moram ležati pored kreveca da se ona ne probudi.

clock-img

31.03.2010, 18:04

clock-img

liliana

pencil-img

4820

Mislim-ležati u francuskom (ne na podu)!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.05.2010, 13:30

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Stigli smo kuci... i lepo smo se snasli i mi sa bebom i beba s nama user posted image ali imamo veliki problem, Uspavljivanje....  dok ne zaspe satima place....ne pomaze ni nosanje  ni ljuljanje pricanje...... jedino da zaspe na sisi user posted image sto ne zelim da je ucim!!!!

Place sita i cista ... i sta onda raditi....

Sinoc oka nisam sklopila user posted image user posted image user posted image user posted image ja i mm smo je nosali ljuljali ma nema sta nismo radili i izduvali....user posted image

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 14.5.2010 13:31:48 >

clock-img

14.05.2010, 13:36

clock-img

jelena038

pencil-img

2886

meni je stolica za ljuljanje resila sve probleme. moja stolica, za mene, ne za bebu. navalis se, bebu na rame, kukunka, tarata, klim-klim i beba spava. 

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

clock-img

14.05.2010, 13:36

clock-img

gagana83

pencil-img

6941

Uh,nezgodno...da nisu grcici?
A da probas sa varalicom?

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

clock-img

14.05.2010, 13:45

clock-img

liliana

pencil-img

4820

Anck, i nama je to bio problem u početku. Onda smo otkrili da su grčevi. Davali smo joj Espumisan kapi i Bibilibi čaj, grejali pelenu,nosali... Nekako smo uspevali da se izborimo sa tim, mada se budila na svakih sat vremena zbog grčeva. to su bili strašno teški dani i još teže noči.

clock-img

14.05.2010, 13:47

clock-img

Anoniman

I

ZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Stigli smo kuci... i lepo smo se snasli i mi sa bebom i beba s nama user posted image ali imamo veliki problem, Uspavljivanje....  dok ne zaspe satima place....ne pomaze ni nosanje  ni ljuljanje pricanje...... jedino da zaspe na sisi user posted image sto ne zelim da je ucim!!!!

Place sita i cista ... i sta onda raditi....

Sinoc oka nisam sklopila user posted image user posted image user posted image user posted image ja i mm smo je nosali ljuljali ma nema sta nismo radili i izduvali....user posted image

anck, a da nema grceve...user posted image
ja sam imala tih problema dok nisam uvela ritual:
kupanje pa dojenje u polumracnoj sobi, bez razgovora...cutim i dojim je...dignem je da podrgine i polako spustim u krevetac..BUDNU!
ne dajem cuclu.
onda ona:
1. ili sama zaspi
2. ili place, dodjem ,,,opet ne pricam, samo dam cuclu i uspava se

ali mi je trebalo tri cetiri dana tako da radim da bi uspel.o..u to vreme vezbanja toga kad place, dodjem i mrdam krevetac tamo amo i to dosta energicno..ali ne pricam nista...
probaj

clock-img

14.05.2010, 13:48

clock-img

Anoniman

jao moram da dodam:
kupila mi sestra neki sat za bebe./..sladak, obican..
primetila sam da TIK TAK uspavljuje teu pa sam ga stavila u cosak kreveca..

clock-img

14.05.2010, 13:51

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

uspavljivanje fenom

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

clock-img

14.05.2010, 13:52

clock-img

liliana

pencil-img

4820

Oti, ja sam čula da ne valja sat (koji kuca) držati u blizini mesta gde beba spava-kao menja rad srca (ritam). To sam čula i za odrasle osobe. Nemoj mi verovati, ali proveri. Možda je to neka glupost-ne znam...user posted image user posted image

clock-img

14.05.2010, 13:54

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: liliana

Oti, ja sam čula da ne valja sat (koji kuca) držati u blizini mesta gde beba spava-kao menja rad srca (ritam). To sam čula i za odrasle osobe. Nemoj mi verovati, ali proveri. Možda je to neka glupost-ne znam...user posted image user posted image

AAAAAAAAAAAAAAAAa

zezas me???

jao ima da ga izbacim odmah...pa bila istinna ili ne, ima da ga izbacim...

clock-img

14.05.2010, 13:58

clock-img

liliana

pencil-img

4820

Draga, ne zezam-to sam čula ima par godina i od tad ga ne držim u spavačoj sobi.
Izvini ako sam te uplašila, ali bolje da ti kažem (čak i ako je neka glupost)...

clock-img

14.05.2010, 13:59

clock-img

marince1

pencil-img

4824

Ja sam vec pisala,nama je spas bil ona lezaljka sa vibracijom.
Ukljucimo vibraciju,malo ga ljuljamo(mislim u lezaljci i zaspi.

Sad sam ga naucila da mu pevam ''moja mama divno prica'' i to pali.

Kad pustim pesmu on se automatski gnjezdi da spava user posted image

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

clock-img

14.05.2010, 13:59

clock-img

Anoniman

Draga, ne zezam-to sam čula ima par godina i od tad ga ne držim u spavačoj sobi.
Izvini ako sam te uplašila, ali bolje da ti kažem (čak i ako je neka glupost)...

ma dobro si mi rekla...necu da rizikujem

hvala user posted image

clock-img

14.05.2010, 14:01

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

jadne sajdžije user posted image

Robin Sharma

clock-img

14.05.2010, 14:02

clock-img

liliana

pencil-img

4820

user posted image user posted image

clock-img

14.05.2010, 14:06

clock-img

Anoniman

jeuser posted image marince...
sad sam prvi put pustila sebi tu pesmu i ne mogu da prestanem da placem koliko je lepa

KLIK

< Poruku je uredio Jeca RR -- 14.5.2010 14:07:19 >

clock-img

14.05.2010, 14:08

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

IZVORNA PORUKA: OTI

jeuser posted image marince...
sad sam prvi put pustila sebi tu pesmu i ne mogu da prestanem da placem koliko je lepa

KLIK

imamo i temu: KLIK

Robin Sharma

clock-img

14.05.2010, 14:09

clock-img

gagana83

pencil-img

6941

Predivno....najlepsa decija pesmica na svetuuser posted image

I mi smo se uspavljivali uz nju dok je Una bila manja,sad nam ne treba ni uspavanka ni nista drugo,eventualno varalica.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

clock-img

14.05.2010, 14:13

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Anck, i nama je to bio problem u početku. Onda smo otkrili da su grčevi. Davali smo joj Espumisan kapi i Bibilibi čaj, grejali pelenu,nosali... Nekako smo uspevali da se izborimo sa tim, mada se budila na svakih sat vremena zbog grčeva. to su bili strašno teški dani i još teže noči.

IZVORNA PORUKA: OTI

anck, a da nema grceve...
ja sam imala tih problema dok nisam uvela ritual:
kupanje pa dojenje u polumracnoj sobi, bez razgovora...cutim i dojim je...dignem je da podrgine i polako spustim u krevetac..BUDNU!
ne dajem cuclu.
onda ona:
1. ili sama zaspi
2. ili place, dodjem ,,,opet ne pricam, samo dam cuclu i uspava se

ali mi je trebalo tri cetiri dana tako da radim da bi uspel.o..u to vreme vezbanja toga kad place, dodjem i mrdam krevetac tamo amo i to dosta energicno..ali ne pricam nista...
probaj

A zar nije rano jos za grceve...user posted image user posted image user posted image

kad je stavim na sisu ne vristi vise, da su grcevi nastavila bi...a dudu (varalicu) ili pljune ili joj je teska pa kako zaspe duda ispadne i ona se probudi user posted image

clock-img

14.05.2010, 14:15

clock-img

liliana

pencil-img

4820

Veruj mi moja beba je dobila grčeve istog dana kada smo došli iz porodilišta. Isto tako-kad doji ne plače, čim joj dam lažu - izbaci je i sva se zacene.

clock-img

14.05.2010, 14:18

clock-img

Anoniman

moja sestricina je imala grceve od nedelju dana...uzasno je bilo...

ako grci nogice i bas vristi to je to...

clock-img

14.05.2010, 14:28

clock-img

Anoniman

Divna pesma Moja mama tiho prica user posted image !E pa ovako...ja napravim Stefiju mleko za vecernji obrok jer smatram da mu to najvise uvece prija,popije samo 100ml,ali sta da mu radim,inace slabo kolicinski jede.Okupam ga,obucem,izljubim,ukljucim muzikicu koju sam skinula sa neta za njega,medju tim pesmama je i ova koju spominjete user posted image ,nahranim ga,tu on vec zakoluta okicama,legnem ga u krevetac,dobijem divan osmeh,on nastavi da slusa muzikicu,prozbori koju i zaspi,ja pogledam na sat i bude 19.30h-20h...eto tako se moja beba uspavljuje vec jedno 5 meseci. user posted image