IZVORNA PORUKA: nata11
Kako od 6-te nedelje preko dana spava 2x po 15/20 min. priprema za spavanje krece u 7.Kupamo se, presvlacimo, jedemo. Ako kakimo (sto nije svakodnevnica kod nas ) to je obavezno tokom jela. Da se odvoji od cucle nema snase. Ja je drzim ona se vrpolji, jede i kaki u isto vreme. Posle tolikog vrpoljenja naravno mora pranje guze. Tu smo vec oko 20 h😀 Onda je stavljam u krevetac i ona narednih 30-45 min bije i rukama i nogama i nekako zadrema. Ali zadrema, ne spava jer ceka sledecu turu jela u 22h. E to vec porucka u polusnu i spava do 8 am.
Dodjoh da se smejem sebi i olaksam dusu pa da pokusam odspavati makar 1 sat.
Mi vec 3 meseca ne spavamo (ja i I, tata je pobegao u dnevnu).
Preko dana drema i dalje 2x20 min. Ne pomaze white noise, drzanje dok ucvrsti san (samo je jos gore jer onda trazi da spava u rukama), budi se na svaki sum.
Posto je preumorna pije mleko i leze u 19i30. Sve do 22 se budi na svaka 20 min. A onda krecu budjenja 23, 1, 3, 5, 7. Mislim da sanja posto je bas aktivna.
Snage vise nemam.
Dete sam iz porodilista donela i stavila u njenu sobicu. Pa onda u krevetac pored naseg, pa stigla do naseg kreveta kao bice mi lakse... Ma sve gore i gore. Uspavljivanje plakanjem ne odobravam, guracemo jos malo ovako, mozda se nesto okrene u narednih mesec, dva ako ne vraticu je u njenu sobicu.