cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Kako uspavljujete bebu?

clock-img

10.06.2016, 11:55

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Muzika ce je opustiti ME user posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

10.06.2016, 12:00

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Pustila sanm joj Mocarta ali evo uspavala sam je od 11 sati tri puta i probudila se odmah cuim sam je spustila u krevetac!
Joj, sad i ona ima neku fazu user posted image da je ostavim da place, bojim se zacenuce se, bas se zaplace. A dizanjem cu je mozda navici i nece hteti posle u krevetac user posted image

clock-img

10.06.2016, 13:01

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Ko zna zasto je danas takva,nesto je osetljiva..Navika se ne stvara za jedan dan,vec za par dana...udovolji joj danas,potrebna si joj..pa dok ne otkrijes koja je fora u pitanju user posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

10.06.2016, 16:15

clock-img

pipi_coco

pencil-img

1289

Obicno zaspi poslije ruckanja, a ako ne, onda sjedem fotelju na ljuljanje njega u ruke i ljuljamo se 10-15 minuta i to je to. mada desi se kada ga spustim u krevetac da otvori oci, ali vidim mu u pogledu da je to ono pospano, malo zamiga i nastavi da spava.

Ne znam da li sebi pravim medvjeđu uslugu sa ovim ljuljanjem, jer kad negdje odemo nece biti te carobne fotelje pa bi mogla lako i da nadrljamuser posted image

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

clock-img

10.06.2016, 16:21

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Pipi, ona je do sada isto tako, zazmirka i nastavi...ali svesna je valjda da sam je spustila kao i danas i juce, samo sto sada vristi. Nisam mogla ni minutu da je spustim ... Ponudila sam joj dudu, malo je cuckala i uspavala se. Nadam se da ce ospavati bar sat, slomljena sam hocu da se srusim.

clock-img

10.06.2016, 16:51

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Elena tebi je problem jer su dvije.T u tom periodu skoro da preko dana i niće spavala dok mi Ljiša niće rekla caku,uspavam je i legnem pored nje,ne moram spavati ali samo da osjeti da sam tu.Tad je počela i po dva sata spavati.Ali oet kažem znam da ti to ne pomaže puno jer imaš i Elenu.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

28.07.2017, 09:06

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Lezim pored njega i pravim se da spavam i ja user posted image jer me gleda u oci i ceka da se nasmejem user posted image

clock-img

28.07.2017, 10:35

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24783

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Lezim pored njega i pravim se da spavam i ja user posted image jer me gleda u oci i ceka da se nasmejem user posted image

Ovako sam i ja sa sinom user posted image
A macu i dalje u narucju uspavljujem.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

28.07.2017, 10:45

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Ivana jesi probala bez da je ljuljas na rukama?

clock-img

28.07.2017, 10:54

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24783

Ne ljuljam je, samo je drzim u narucju i sedim(polu lezim) , pa mi jos uvek nije problem user posted image

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

28.07.2017, 13:13

clock-img

Duškić

pencil-img

9627

Ja setam, brze mi se uspava, a ovako ima da se budali do pola noci..

clock-img

28.07.2017, 14:44

clock-img

Mariya

pencil-img

4489

Ja L uspavljujem kao što sam i devojčice. Ako ne zaspu tokom sisanja, onda kad se naručkaju u džak i u krevetac i ćao. Tu se vrti dok ne zaspi, ali ne vrti se duže od 6-7 minuta.

clock-img

28.07.2017, 14:49

clock-img

krin 40

pencil-img

5658

IZVORNA PORUKA: Mariya

Ja L uspavljujem kao što sam i devojčice. Ako ne zaspu tokom sisanja, onda kad se naručkaju u džak i u krevetac i ćao. Tu se vrti dok ne zaspi, ali ne vrti se duže od 6-7 minuta.

Mariya isto tako😃 Od skoro je više budan preko dana tako da sisanje više nije povezano sa spavanjem.Preko dana kada mu se spava počne da knjazi.Samo ga
spustim u krevetac i izadjem iz sobe.Uveče,još uvek,sisa posle kupanja i tako zaspi ali i kada ne bude tako isto ću kao i preko dana

< Poruku je uredio krin 40 -- 28.7.2017 14:51:39 >

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

clock-img

29.07.2017, 08:36

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

N uspavljujem ga, posle flasice mleka, krevetac i uspavljuje se sam.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

clock-img

29.07.2017, 17:47

clock-img

Sarav

pencil-img

3861

IZVORNA PORUKA: Mariya

Tako se i mi uspavljujemo, mada ima dana kad ni ljuljanje ne pomaže

clock-img

17.11.2017, 12:04

clock-img

MamaNecaVo

pencil-img

3652

Dok je bio manji,ljuljuskanjemni pevanjem.
Sada kada je 12+ uspava se sam uz flasicu.
Nocu mleka a danju uz caj.

clock-img

04.12.2017, 01:15

clock-img

Srecko47E

pencil-img

4591

Uz ljuljuskanje ili na sisi zaspi.
Kako kad.
Ali ovo drugk mi je mnogooooo lakse.

clock-img

04.12.2017, 07:38

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

Vise se ne ljuljamo, ali i dalje nece sam da se uspava, lezimo zajedno i onda me on mazi i drzi za usi i kosu i tako zaspi user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

04.12.2017, 07:43

clock-img

krin 40

pencil-img

5658

Ducija sam već sa dva meseca naučila da se sam uspava.Ni sisa,ni ljuškanje,ni nosanje..Trud se "isplatio".Sada ima šest meseci i samo sam i može da zaspi.Kada odemo u Ča u goste baba dobije ludu potrebu da ga nosa ili ljuška.Gleda je "kao da je pala s'Marsa"user posted image user posted image
Toleriše par minuta to cimanje i onda žestoko vikne.Spustim ga u krevetac,izadjem iz sobe i zaspi❤

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

clock-img

05.12.2017, 14:38

clock-img

bojana92

pencil-img

893

Straijeg sam uspavljivala u kolicima.Mladji je uglavnom zaspao dok je jeo(sisao),kasnije je naucio sam da zaspi,malo se vrti po krevetu i zaspi.Kako cemo uspavljivati trecu bebu videcemo user posted image

clock-img

05.12.2017, 15:18

clock-img

Srecko47E

pencil-img

4591

Da dopisem za nas da je tu i zvuk fena nekada.

clock-img

14.02.2018, 22:57

clock-img

mama Jo

pencil-img

26540

Nosim je, i to uglavnom uvece kad je bas pravo vreme za spavanje, tada mi kicma otpadne...
Preko dana isto zaspi na rukama, ali kad je spustim ili nastavi odmah ili se meskolji pa se sama uspava...
Nocu kako je spustim-tako u dreku 😊

,,Carpe diem"

clock-img

22.02.2018, 00:42

clock-img

Srecko47E

pencil-img

4591

Ljuljuskanje uz majcine grudije spas. :)

clock-img

06.03.2018, 14:45

clock-img

Dora89

pencil-img

3151

Nosili, nosili, nosili... Nije da se ponosim, ali stvarno je tako bilo, nismo se snašli drugačije. Ali mogu da vam kažem da je dete mnogo dobro, nije kenjkavo, ni razmaženo, sluša sve što se kaže da uradi, sve hoće da da drugoj deci i ne ljuti se kad ja držim tuđu bebu.

clock-img

23.04.2018, 05:11

clock-img

lokicagagica

pencil-img

287

Ili zaspi nakon podoja, ali to uglavnom nocu, ili je ljuljam i malo pevusim "imam jednog medu plisanog" i zaspi.

You will never understand life until it grows inside of you...