Na ovoj se temi dugo nije pisalo, ocigledno mame nemaju problem sa uspavljivanjem U sustini, nemam ni ja puno sa uspavljivanjem, vec sa onim posle sto dolazi, budjenje u toku noci...
Posto sam pisala u temi dojenje, kako nam je prosla prva noc, odvikavanja od sike kao rekvizita za spavanje, gde si budila na svaka 2h, sinoc je bila jos gore!
Popodne nije spavala uopste, samo nekih pola sata, jer sam naravno ustala i ja,i ona se probudila, rekoh bolje, spavace lakse uvece, cvrc...nece.
Oko 8h je zaspala, pa se probudila vrlo brzo, i onda smo se uspavljivali do deset, i to na rukama, ok, nije problem...spavala je do 1h. E, onda se budila na svakih sat vremena. Posto sam procitala ovde neke trikove, stavila sam joj moju bluzu, i uvila oko ruke, da joj bude blizu lica, i na cuclu stavljala svaki put kad se probudi, malo mog mleka, i uspevalo je, uzimala je cuclu, ali svaki put kad joj ispadne probudi se. Mleko nisam htela da joj dajem svaki put,kao prve veceri da se ne bi navukla posle i na to...
Sve vreme je bila u kreveticu. U 4h kad se probudila, tada sam joj tek ponudila mleko, mislila sam mozda je gladna, jer je zadnji put jela oko 9h, mada je vec velika,ali ajde, i popila je 80ml, i spavala citava 2h.
U 6h sam je prenela kod mene i dala da sisa, jer su mi grugi otekle.
Evo nas obe, neispavane, ovako nije bilo ni kad se rodila...nastavljam i veceras sa istom taktikom...
Ono ostavljanje na par min, plav itd..nisam mogla