Danas je bila premijera :)
Krenusmo znači sa 5m i 24 dana (do sada samo sika), prvi zalogaj - tikvica, prokuvala sam je kratko, mali komad, nisam mogla lepo da izmiksam sa štapnim jer je bila mala količina, pa sam samo viljuškom izgnječila. Dodala malo svog mleka direkt iz sike (štrca dobro :D )Pojela 7 kašika i kidisala na šerpu, nisam smela više za prvi dan. Tako je slatko jela, da sam iznenađena, videćemeo da li će tako i sutra biti. Sada ćemo tikvicu još 2 dana, pa ćemo batat 3 dana, pa ću uvesti 3 dana maslinovo ulje. Tikvicu i batat sam nabavila organske preko ambrele, i odlični su, nisu skupi kao što sam očekivala. Uzela sam kod njih i speltin griz, to ću isto za koji dan, i uzela sam 2 kg šljiva neprskanih, to sam zamrzla u male porcije. Dobismo an poklon kupine od njih.
E da, imam neke silne plastične kašičice što podobijasmo skoro na nekom bebećem druženju, a i od S ostalo, ali joj na kraju dadoh metalnom, malom Ikeinom kašičicom za kolače, nekako lepše hrana stane u metalne, finog je oblika, duguljasta.
I vodu je danas prvi put probala, par kašičica, mislim da neću davati flašicu uopšte, nema potrebe. Pa da pređemo na čašu kada bude zrela za to.
Dete mi je izgleda poguzija, kako bi rekli Bosanci
< Poruku je uredio dunja RR -- 24.8.2019 16:30:56 >
...
Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.
Šekspir