Mame, evo nas u ovoj temi. Porasli smo. 😁 Ja ne dajem zacinjeno do dve godine i to je to. Prosto je to moja odluka. Imaju ceo zivot da jedu slano ako im se svidja.😂 I ovako se seceri nalaze u svakom proizvodu, jos i so im ne treba.Ali, to nije bitno. Zanima me vase misljenje o sledecem: mi smo kasice uveli sa nepunih pet meseci. Tako nam je pedijatar preporucio zbog istorije alergija u porodici. Rekla nam je i da na kraju mozemo i zitarice, imamo razlicite kupovne kombinacije. Ja odem u prodavnicu i zabezeknem se, ne znam sta da izaberem. Sve ima secer, kao prvo. Nadjem neku 7 Korn bez secera, Milupinu, ali ima gluten i razlicite vrste ,brasna (psenica, raz, jecam, kukuruz, pirinac, ovas, proso). Pise da moze od 6 meseci, ali meni je to nekako rano, ne znam. Sta mislite o tome? Vec smo uveli, kukuruzni griz, krompir, sargarepu, tikvice, tikvu, krusku, jabuku i bananu. Da li prvo uvodim svaku od ovih zitarica iz kasice posebno, pa onda mogu ovu da dam...skroz sam zbunjena. Ne secam se uopste kako sam to radila sa N, bilo je pre 7,5 godina, a M nije hteo nista osim sisanja sve do 8, 9 meseci i tada smo mogli vec puno toga.Malo je konfuzan post i zato hvala svakom ko ga procita i odgovori.😂