cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo

clock-img

30.01.2017, 09:02

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Jao mi u ovoj temi o pomorandzama ..lincovace nas user posted image Bolje da se prebacimo u 9-12 user posted image
Sad sam se toliko zanela da sam smuckala kruskica i prosoa za 3 dana user posted image ..nista jesce i za veceru u nekoj komb user posted image

clock-img

30.01.2017, 11:19

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Anck vi dajete pomorandze a ja tjesteninu sa jajima user posted image
Za dorucak kruska,malo banane i zitarice.Ostatak dana jos ne znam

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

30.01.2017, 11:46

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24768

Moja je uzela sestri iz tanjira kiseli krastavac i gurnula u usta user posted image
Doručak, frutolino, rucak šargarepa, bundeva, spanac.
Verovatno palenta za veceru.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

30.01.2017, 11:46

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Emice, idemo u temu od 9-12, a ti nam dodji. Bas nema smisla da pisemo ovde viseuser posted image . Imas sisjaset ideja za Davidenka za klopicu a Anck ija idemo dalje. Cekamo te tamo.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

clock-img

30.01.2017, 11:57

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Idite,idite.Imam ja svoju Ivanu jos neko vrijeme ovde user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

clock-img

30.01.2017, 13:17

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24768

Haha, pa ako cemo po mesecima, tj. danima, ja bi pre Anck trebala tamo, za 13 danauser posted image Ali sam odlucila da pravim Emici društvo :)
Ja vrtim namirnice koje smo uveli i malo vise forsiram ove bogatije gvozdjem. Kravlje mleko necu jos uvoditi, bas zbog gvozdja. Zumance uvodimo, sutra ce opet jesti.

clock-img

30.01.2017, 13:54

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Kad Emica pomenu kiseli krastavac... mm dao Vucku da proba kiseli kupus , ovaj liznuo a da vidite vi tu reakciju sav se stresao user posted image pa posle krenu onaj nagon da povrati.

clock-img

30.01.2017, 15:59

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

znam da sam nemajka user posted image opet sam danas Davidu dala makarone za rucak user posted image
Kad vi odete sve iz teme eto i mene za vama,i ovde sam pocela pisati mjesec dana ranije user posted image

clock-img

01.02.2017, 19:15

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24768

Emice, nemajko user posted image
Mi smo danas ruckali Nestle kasicu i Frutolino, par kasika bundeve, junetine i krompira. Juce je isto slabo jela, čak je i bananu odbila, jedino hoce pirincane gotove kasice.

clock-img

01.02.2017, 19:28

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26963

Emice, imas ti testeninu bez jaja.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

01.02.2017, 19:36

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24768

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Emice, imas ti testeninu bez jaja.user posted image

Ma jok, to kod njih nema user posted image

clock-img

01.02.2017, 20:09

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Ne buni se on ni ove user posted image bas me bio strah onda kad sam skontala sta sam uradila,ali uopste nije bilo reakcije.

clock-img

02.02.2017, 08:44

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24768

Emice, bitno da nije bilo reakcije.
Mi cemo za doručak bananu sa pahuljicama, rucak ostalo od juce posto nista nije pojela, jedino cu dodati zumance.

clock-img

02.02.2017, 17:15

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Za dorucak je imao zitarice i suve sljive(cijeli dan kaki user posted image )
Rucak slatki krompir,tikvica i piletina.

clock-img

03.02.2017, 14:58

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24768

Doručak je bila Nestle kasica sa sljivom, rucak opet par kasika sargarepe, spanaca, krompira i zumanceta. Pa sam malo pre skuvala zumance i samo njega joj dala oko polovine.
Za veceru popara sa malo sira i pavlake.

clock-img

03.02.2017, 21:42

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Jeste li vi davale Avokado ikako.I kad ste prvi put dale kivi?

clock-img

06.02.2017, 10:33

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24768

Emice, ja tek sad vidim da si pitala. Avokado moze sa sest meseci. Ja sam ga davala bebi par puta, ali ga pljuje. Dobro si me podsetila da ovih dana probam opet da joj dam.
Kivi se, mislim, ne preporučuje pre godinu dana, kao i pomorandže.
Danas za doručak proso sa kruskom, za ručak bundeva, cvekla i piletina.

clock-img

06.02.2017, 14:52

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Ivana a ja i zaboravila da sam pitala user posted image
kod nas cokolino za dorucak,rucak mrkva,brokuli i riza.Za veceru smisljam

clock-img

08.02.2017, 10:11

clock-img

Nimfa

pencil-img

594

Mame bebac ima Ger pa smo po preporuci dr vise na kasicama , a od skoro pijemo i aptamil ha jer se sumnja da ima alergiju na km. Sad vise ne znam sta da mu dajem da rucka . Obicno sam spremala palentu sa jogurtom za vece i on je super do ujutru , jer mleko kasnije koje popije sve izbaci, sada ne znam sa cime da je spremam jer sa ovim mlekom nece da je jede, voce i povrce rucka pre toga i stvarno sam bez ideja user posted image user posted image

clock-img

08.02.2017, 19:17

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24768

Draga, palentu mozes da dajes sa nekom vockom, a i sa povrcem. Mozes i proso, amarat i to zrnevlje :) isto mesati sa vocem. Jedino ne znam da li bi voce bilo teško za veceru.
Zao mi je sto vas je sve to snaslo :(

< Poruku je uredio IvanaSK RR -- 8.2.2017 19:47:10 >

clock-img

08.02.2017, 19:55

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Nimfa moj malisa ne voli tu kombinaciju palente sa jogurtom ali zato pici palentu sa bananom samo tako, kruska , ma super je. Nama je za dorucak uvek voce sa zitaricama, ali ne smeta ako je i za veceru sa nekom kombinacijom. Mi smo bas veceras jeli palentu sa bananom.

clock-img

08.02.2017, 21:07

clock-img

Duškić

pencil-img

9617

I mi bas volimo voce i zitarice za dorucak...A bundevu obozava..Malo uvece bijem glavu sta da spremim..user posted image

clock-img

09.02.2017, 14:26

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24768

Doručak proso sa sljivom, rucak spanac, sargarepa, malo tikvice i malo crnog luka. Za veceru nemam pojma user posted image

clock-img

09.02.2017, 15:03

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26963

Makarone sa sirom.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

09.02.2017, 15:39

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Dorucak zitarice sa kruskom.Rucak karfiol,spinat i makarone.Za veceru cu vidjeti jos,mozda palentu.
Kupila sam mango,ne znam sa cime da ga ukombinujem user posted image